ΦΕΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΚ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Στην ειδικότητα Τυροκομίας Γαλακτοκομίας δοκιμάζουμε γιαούρτι με γεύση φράουλα για την παρασκευή του οποίου χρησιμοποιήσαμε αγελαδινό γάλα, φυσικές χρωστικές κι αρωματικές ύλες. Επίσης παρασκευάσαμε φέτα με πρόβειο γάλα και χλωροτύρι, το οποίο αφού σοτάραμε το σιροπιάσαμε με μέλι πορτοκαλιάς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε ένα βλέφαρο

Ανδριανός στην εκδήλωση των Γενικών Αρχείων του Κράτους: Τα αρχεία είναι η ζωντανή μνήμη μιας κοινωνίας

Ανδριανός στην εκδήλωση των Γενικών Αρχείων του Κράτους: Τα αρχεία είναι η ζωντανή μνήμη μ…