11 °C Argos, GR
5 Δεκεμβρίου 2021

Ένα γράμμα με παραλήπτη τον Πέτρο Τατούλη…

Ένα γερό κρύωμα που εξελίχτηκε σε πνευμονία με έχει κλείσει μέσα στο σπίτι μερικές μέρες, άρα καταλαβαίνετε πως δεν είναι και όλα νορμάλ, μην σας φαντάζει λοιπόν περίεργη η επιθυμία μου να γράψω γράμμα στον παλιό μου φίλο Πέτρο Τατούλη.

Πέτρο μου, παλιέ μου φίλε  δεν σε ρωτάω για την υγεία σου, σε είδα στη συνέντευξη σου στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και στους πολύ καλούς συναδέρφους Δ. Μανιατάκο και Μ. Αρτόπουλο και είδα πως είσαι πολύ καλά και χαίρομαι γι αυτό.

Σε παρακαλώ πολύ όταν θες άλλη φορά να πεις κάτι για μένα ή τα μέσα τα οποία έχω στην κατοχή μου, θέλω να τα λες με τ΄ όνομα τους, μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω μήνυση, φαντάζομαι πως ξέρεις ότι οι δικές σου κατηγορίες είναι διαφήμιση. Άρα απλά την επόμενη φορά πες τ΄ όνομα μου και βέβαια να το πεις σωστά αγαπημένε μου φίλε και μην φοβάσαι τίποτα. Αλλά τι λέω, φοβάσαι και σκιάζεσαι που λένε και στο χωριό μου, σου έχω γίνει εφιάλτης Πετράν και στην ηλικία σου αγαπητέ μου αυτά πρέπει να τα προσέχεις… Βέβαια χαίρομαι που μου αποδίδεις κομμάτι της  νίκης του νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αλλά παλιέ μου φίλε θέλω να πω πως εσύ είσαι ο βασικός υπεύθυνος της ήττας σου και σίγουρα  ο Παναγιώτης Νίκας, αλλά να θυμάσαι πως ακόμα πιο πολύ είναι το αξιακό σύστημα το οποίο εκπροσωπεί ο καθένας από εσάς  τους δυο.

Περίμενα πως δυο χρόνια μετά και οι παρατεταμένες διακοπές στο Καστρί θα σε είχαν βοηθήσει να κάνεις μια βαθιά εσωτερική ανασκόπηση, αλλά είσαι αμετανόητος και η ματαιοδοξία σου υπερισχύει της λογικής φίλε μου.

Επειδή όμως σε αγαπάω Πέτρο μου θα κλείσω αυτή την σύντομη επικοινωνία μας με μια συμβουλή, κάτσε να παίξεις με τα εγγόνια σου, κάνε περιπάτους στο χωριό σου το οποίο έχει τόσες φυσικές ομορφιές και αποχώρησε τώρα που προλαβαίνεις να σώσεις  οτιδήποτε και αν σώζεται. Μπορείς να γράψεις και κάνα βιβλίο με όσα έζησες τόσα χρόνια στην πολιτική, αλλά μην επιτρέπεις πια στον εαυτό σου να κατρακυλάς άλλο πολιτικά, μην γίνεις καρικατούρα.

Με αγάπη η παλιά σου φίλη Σωτηρία Παπαδοπούλου

ΥΓ: Περιμένω με αγωνία την ημέρα που θα μας καλέσουν μαζί σε μια εκπομπή και λες ότι λες για μένα.

Περισσότερα Άρθρα

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει για τις νέες ταυτότητες

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει για τις νέες ταυτότητες Τον Μάρτιο θα ολοκληρωθεί η κατάθεση προσφορών στον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες. Πολύ περισσότερο από ταυτότητες θα είναι κάρτες του πολίτη, με ηλεκτρονική υπογραφή, που θα αρκεί για τις συναλλαγές του με το Δημόσιο. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση γίνεται πραγματικότητα, η ταλαιπωρία μειώνεται, το ίδιο […]

‘’ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’: Η Βασιλική Μαστοράκου στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου

  Η αδιάλειπτη ενασχόληση μου τα τελευταία 15 χρόνια με το Σύλλογο ΑμεΑ Ν Αργολίδας ως μέλος του ΔΣ, με έκανε να έρθω κοντά με εκατοντάδες ανθρώπους και να κάνω δεκάδες καλούς φίλους με ειδικές ικανότητες και ειδικές ανάγκες, να αφουγκραστώ τα προβλήματα τους και να μετέρχομαι καθημερινά λύσεων, ώστε να κάνω την καθημερινότητα τους […]

Follow by Email