6 °C Argos, GR
12 Απρίλιος 2021

“Έφυγε” από τη ζωή ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Αστρινών Στέλιος Νικόδημος

Ο Στέλιος Νικόδημος, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Αστρινών, αλλά κυρίως η ψυχή του Συλλόγου, έφυγε από τη ζωή, λίγο καιρό μετά την αγαπημένη του σύζυγο Λούλα.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στα παιδιά του και στους οικείους του. Μας αφήνει κληρονομιά την αγάπη για το Άστρος μας και παρακαταθήκη την προσπάθειά του να κρατήσει ενωμένους τους συμπατριώτες και στην Αθήνα και τον αγώνα του για την επαναλειτουργία του Μουσείου στο Άστρος.

Σύλλογος Αστρινών Θυρεατών

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Παναγιώτη Μαντά για τον θάνατο του Στυλιανού Νικόδημου

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Στυλιανού Νικόδημου ενός εξαιρετικού ανθρώπου και συντοπίτη μας, ο οποίος διακρινόταν για το σπάνιο ήθος του και την εργατικότητά του.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΡΙΝΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΘΥΡΕΑΤΩΝ Η ΘΥΡΕΑ» και η ψυχή του συλλόγου. Η βαθιά γνώση της τοπικής ιστορίας και η αγάπη του για την παράδοση και τον πολιτισμό, τον καθιστούσαν πάντα πολύτιμο και πρόθυμο αρωγό σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Αυτές ακριβώς οι ιδιότητες του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του μας οδήγησαν να προστρέξουμε σε αυτόν, ώστε να συμβάλει με την επιστημονική του κατάρτιση στην ονοματοθεσία των δρόμων του Άστρους. Η ανταπόκρισή του στη σημαντική αυτή προσπάθεια υπήρξε άμεση και ουσιαστική.

Προσωπικά ως Δήμαρχος και συνολικά ως Δήμος οφείλουμε να διαφυλάξουμε σαν παρακαταθήκη την αγάπη του για τον τόπο μας και την αγωνία του να παραμείνουμε ενωμένοι για την επίτευξη κοινών υψηλών στόχων.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικώς.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το Στέλιο Νικόδημο

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Στέλιου Νικόδημου, μιας εξέχουσας προσωπικότητας του Άστρους και της Κυνουρίας. Υπηρέτησε ενεργά με ήθος και ανιδιοτέλεια το κοινωνικό σύνολο και άφησε την προσωπική του σφραγίδα στο σύλλογο «Των Απανταχού Αστρινών & Λοιπών Θυρεατών η Θυρέα», του οποίου διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος.

Η επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με το διαρκές ενδιαφέρον του για τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής του Άστρους τον ανέδειξαν σε ένα διακριτό μέλος της κοινωνίας μας. Η προσφορά του είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πρότυπο μίμησης από τις νεότερες γενιές.

Υπήρξε προσωπικός μου φίλος για πολλά χρόνια και νιώθω ευγνώμων για αυτό.

Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Περισσότερα Άρθρα

Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτό είναι το τηλέφωνο για τις ενστάσεις

Ειδικός τηλεφωνικός αριθμός 2131621000 λειτουργεί από το πρωί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες για το αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος. Ήδη έχουν εξυπηρετηθεί 150 πολίτες. Επίσης, ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις ενστάσεις στην οποία όσοι εκτιμούν ή πιστεύουν πως ενώ δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα και η αίτησή […]

EETT προς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας: Δώστε δωρεάν data και χρόνο ομιλίας

Αυξημένες είναι οι ανάγκες στις τηλεπικοινωνίες λόγω κορονοϊού, αφού η τηλεκπαίδευση και τηλεργασία είναι πρωτίστης σημασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προτρέπει τους παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών να αξιολογήσουν το ενδεχόμενο παροχής στο σύνολο των πελατών τους δωρεάν χρόνου ομιλίας, δεδομένων και υψηλής ταχύτητας ευρυζωνικής πρόσβασης για την υποστήριξη των αυξημένων […]

Follow by Email