24 °C Argos, GR
21 Σεπτεμβρίου 2021

Έως την Δευτέρα οι αιτήσεις για την θέση Ορισμένου Χρόνου στην Τουριστική Σχολή στο Άργος

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της υπηρεσίας μας και εγκρίσεως από το ΑΣΕΠ προκηρύχθηκε 1 θέση ορισμένου χρόνου για την Τουριστική σχολή στο Άργος.

Η θέση αφορά υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με διάρκεια σύμβασης πέντε (5) μήνες και θα καλύψει τις ανάγκες των τμημάτων μετεκπαίδευσης των πόλεων εποπτείας του εκπαιδευτηρίου μας.

Το αντικείμενο της θέσης αφορά την οικονομική – γραμματειακή και διαχειριστική υποστήριξη των συμμετεχόντων στα προγράμματα μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού/ Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου των πόλεων Άργους, Λουτρακίου, Καλαμάτας και Πύργου. Πιο συγκεκριμένα την μισθοδοτική μηνιαία διευθέτηση των συμμετεχόντων μαθητών -τριών, του εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς και την διεκπεραίωση των απαραίτητων δαπανών λειτουργίας των τμημάτων μετεκπαίδευσης σε όλες τις πόλεις.

Στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπ Τουρισμού ( www.mintour.edu.gr) έχει αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη , αίτηση και τα παραρτήματα όπου οι ενδιαφερόμενοι-νες εφόσον λάβουν γνώση των οδηγιών καταθέτουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980(Α΄ 225) απευθύνονται στον ενεργό πληθυσμό της χώρας, τον απασχολούμενο στον τομέα του τουρισμού και των ανέργων και υλοποιούνται μόνο από το Υπ Τουρισμού με τις πιστοποιημένες – εξειδικευμένες δομές τους όπως την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος..

Σκοπός των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο.

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67). Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στα τηλ της σχολής ( 2751020115 & 20127) Άργος

Ο Δ/ντής,

Κων/νος Καχριμάνης

Περισσότερα Άρθρα

Τέλος εποχής: Τι καταργείται στο δημόσιο με νόμο

Τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή σηματοδοτεί η χθεσινή κατάθεση προς επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του σχεδίου νόμου για τον Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον Κώδικα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει 232 άρθρα και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση σε λίγες ημέρες (από 1ης Οκτωβρίου) της διακίνησης μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ), εγγράφων, διοικητικών και […]

Μουσική πανδαισία στο ‘Αργος

Υψηλής αισθητικής ήταν η βραδιά που πρόσφεραν στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” ο πιανίστας Ανδρέας Χρηστάκης, η συγγραφέας και ηθοποιός Σοφία Καψούρου και οι χορογράφοι- χορεύτριες Βιβή Μπρακουμάτσου και Λίνα Ευσταθίου. Η καλλιτεχνική αρτιότητα όλων των καλλιτεχνών μαζί με τις επιλεγμένες εικόνες έδεσαν σε μια ευφυέστατη, ευαίσθητη, χωρίς σοβαροφάνεια, με χιούμορ, γνώση και ροή μουσική παράσταση! […]

Follow by Email