12 °C Argos, GR
7 Δεκεμβρίου 2021

“Αγαπάμε το Πόρτο Χέλι”…Μαζί τολμήσαμε, μαζί τολμάμε

Η ανακοίνωση από την παράταξη “Αγαπάμε το Πόρτο Χέλι”:

Μια ομάδα ανθρώπων, οι δικοί σας άνθρωποι, οι συγγενείς σας, οι φίλοι σας, καταφέραμε στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο της χώρας και της Αυτοδιοίκησης, να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε σημαντικά και χρόνια προβλήματα, βάζοντας τις βάσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου για το Πόρτο Χέλι μας.
Συνεργαστήκαμε με απόλυτη επιτυχία με όλους τους φορείς στηρίζοντας κάθε έργο όπως το Τουριστικό Καταφύγιο (Μαρίνα) και την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου, έργα πνοής και ανάπτυξης του τόπου μας.
Με τη δική σας στήριξη αξιοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία μας και μαζί με τις εθελοντικές ομάδες που δημιουργήσαμε αναδείξαμε την ιστορία και τον πολιτισμό του χωριού μας.

Προβάλλουμε καθημερινά το Πόρτο-Χέλι μέσα από εκδηλώσεις που μαζί διοργανώσαμε συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην Τουριστική, Οικονομική και Πολιτιστική ανάπτυξη.
Δηλώνουμε ‘παρόν’ σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό στις ευπαθείς ομάδες τόσο ώστε πολλές Κοινότητες αντέγραψαν το πρόγραμμα μας.

Μαζί Τολμήσαμε.

Μεγάλοι δωρητές του τόπου μας, εκτιμώντας την εργατικότητα, την εντιμότητα και τη δράση μας με πλήρη διαφάνεια, μας εμπιστεύθηκαν και μας προσέφεραν δωρεές με τις οποίες και προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας πρωτοπόρας ανάπτυξης με έργα που αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τη Δημοτική μας Κοινότητα, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του Προϋπολογισμού του Δήμου Ερμιονίδας.
Προχωρήσαμε σε μεγάλη ανακαίνιση του Δημοτικού μας Σχολείου καθώς και σε προσθήκη δύο (2) αιθουσών.
Επισκευάσαμε το παλιό στέγαστρο του Νηπιαγωγείου και προσθέσαμε και νέο για την προστασία των παιδιών κατά τη διάρκεια των σχολικών τους εορτών.

Ανακαινίσαμε, εκ θεμελίων, το Κοινοτικό Κατάστημα σε σύγχρονα γραφεία και το κτήριο αποτελεί σήμερα κόσμημα για το Πόρτο Χέλι.
Ανακαινίσαμε και επαναλειτουργήσαμε το Κοινοτικό Ιατρείο προσφέροντας στους ασθενείς φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον.
Τολμήσαμε και φέραμε την τεχνολογία, με δωρεά 40 νέων ηλιακών φωτιστικών σωμάτων τα οποία κατασκευάζονται και θα τοποθετηθούν εντός 2μήνου στην Μπάλτιζα και περιοχή της λίμνης. Ίδιας Τεχνολογίας ηλιακά φωτιστικά θα τοποθετηθούν εντός του οικισμού σε δρόμους που δεν καλύπτονται από δημοτικό φωτισμό.
Τοποθετήσαμε δέστρες, μετά από δωρεά, στο λιμάνι μας για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πλοίων.
Σε ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης των προσπαθειών και των έργων που επιτελέσαμε η οικογένεια Γεωργίου Λούζη παραχώρησε ιδιόκτητο χώρο για την κατασκευή πεζοδρομίου μπροστά από την ιδιοκτησία τους.
Σε οικόπεδο 5 στρεμμάτων που θα προέλθει από δωρεά στη Δημοτική μας Κοινότητα θα κτιστεί το Νέο Δημοτικό Σχολείο.

Μαζί Τολμήσαμε
Να επιλύσουμε το πρόβλημα της καθαριότητας στο Πόρτο Χέλι, πριν καν αναλάβουμε το 2014, ζήτημα για το οποίο ο τότε απερχόμενος Πρόεδρος δεν τόλμησε ούτε ασχολήθηκε αλλά απλώς εγκατέλειψε.

Τολμάμε
Να συνεχίσουμε ξανά ζητώντας την εμπιστοσύνη σας στον συνδυασμό μας στις εκλογές της 26ης του Μάη 2019,για ένα σύγχρονο Πόρτο Χέλι, όπως απαιτούν οι εποχές, φιλικό και ποιοτικό στους Δημότες, χωρίς προκαταλήψεις .

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και ευτυχία στις οικογένειες σας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 1. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
  2. ΔΗΜΑΡΑΚΗ – ΚΥΡΙΑΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)
  3. ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΕΥΗ
  4. ΚΑΤΣΑΒΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  5. ΜΠΑΚΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
  6. ΠΕΝΤΕΔΕΚΑ – ΠΑΠΑΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΥΛΑ)
  7. ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  8. ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  9. ΧΟΥΡΜΟΥΖΟΥ (ΜΠΑΛΑΦΑ) ΡΟΥΛΑ

Περισσότερα Άρθρα

Η Αντιπεριφερειάρχης Νικολάκου εκτός ελέγχου, κινήθηκε απειλητικά κατά ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού

Η συμπεριφορά της Ντίνας Νικολάκου δεν μας σοκάρει βέβαια , έχουμε δει ανάλογες συμπεριφορές και εντός Περιφερειακού Συμβουλίου.Σίγουρα σήμερα έχασε εντελώς τον έλεγχο και λειτούργησε σαν χαμίνι, απειλώντας και λεκτικά αλλά και σωματικά το Νίκο Μπελόγιαννη ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού BEST, αφού πρώτα του ζήτησε να αποχωρήσει από την συνέντευξη τύπου ως ανεπιθύμητος κατ΄εντολή του […]

Παναγιώτης Νίκας: Στη δημοσιότητα οι..προεκλογικές επιχορηγήσεις

“Θα γνωστοποιήσω όλες τις επιχορηγήσεις που δόθηκαν προεκλογικά, απ’ την προηγούμενη περιφερειακή αρχή. Αυτές είναι ένα ολόκληρο μπαούλο. Δεν τις υπέγραψα. Θα ανέβουν όλες οι καταστάσεις στο διαδίκτυο, γιατί πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, όλα αυτά τα δημόσια ποσά, αλλά και γιατί αυτά, επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα». Αυτό, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο οποίος γνωστοποίησε, […]

Follow by Email