31 °C Argos, GR
27 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ-Δημήτρης Καμπόσος: “Οι πολίτες επιθυμούν έργα-πράξεις-λύσεις!”

Η ανακοίνωση- απάντηση του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ-Δημήτρης Καμπόσος στην ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ξανά του Τάσσου Χειβιδόπουλου:

 

Η χθεσινή ανακοίνωση του  αντιπεριφερειάρχη χωρίς ουσιαστικές αποφασιστικές αρμοδιότητες δηλώνει εμφανώς πλέον τον πανικό του. Πανικό και απελπισία που καθόσον έχει πλέον αντιληφθεί ότι αδυνατεί να αντιμετωπίσει πολιτικά τα έργα που υλοποιεί η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου. Στόχος του μόνο η καρέκλα. Αν είχε το πολιτικό θάρρος θα είχε ήδη παραιτηθεί δεν θα παρέμενε σε μια θέση μόνο για τον τίτλο και τoν μισθό. Η εμμονή του όμως για την καρέκλα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα. Αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι η διάθεση για προσφορά, όπως αρέσκονταν να λέει, αλλά η εμμονή του να έχει μια “καρέκλα”. Σκεφτείτε ότι αν παραιτούνταν θα έπρεπε να πάει για δουλειά, κάτι που επιμελώς αποφεύγει.

Αναζητώντας εναγωνίως θέση και λόγο στο πολιτικό σκηνικό δεν διστάζει, προκειμένου να δικαιολογήσει τις δικές του επιλογές, να αναζητήσει «μάρτυρες υπεράσπισης του» σε άλλους Δήμους εντός και εκτός Αργολίδας. Η θλίψη του είναι τέτοια που αντί να συγχαίρει τον Δήμαρχο για την υπογραφή της πολύ συμφέρουσας για τους δημότες σύμβασης της διαχείρισης απορριμμάτων στον Δήμο Άργους Μυκηνών με 29,45 ευρώ/τόνο, προσπαθεί να υποβαθμίσει την τεράστια αυτή επιτυχία. Ο κ. Χειβιδόπουλος επεδίωξε, ατυχώς όπως πλέον αποδεικνύεται, να χτίσει το προφίλ του ήπιου και ευγενικού, του πράου και πολιτισμένου. Τα φτιασιδώματα όμως, όπως πιθανότατα κάποιοι επικοινωνιολόγοι του έχουν προτείνει, θα πρέπει να ξέρει ότι ο κόσμος τα αντιλαμβάνεται και αργά ή γρήγορα οι μάσκες πέφτουν. Υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου και ξεχνά πως οι εποχές των επαγγελματιών πολιτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες επιθυμούν ανθρώπους ειλικρινείς, έργα, πράξεις , λύσεις και όχι επικοινωνιακές κορώνες.

Επίσης η περίεργη επιμονή που επιδεικνύει ο κ. Χειβιδόπουλος να αναφέρεται συνεχώς σε δικαστήρια, μας βάζει όλους σε σκέψεις και του προτείνουμε να κάνει λίγη υπομονή κι να μην εναποθέτει τις ελπίδες του σε σκευωρίες που η δικαιοσύνη εν τέλει θα αναδείξει!

Όσο για τις υποδείξεις του σχετικά με το αγροτικό δίκτυο καλά θα κάνει στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάει για σκοινί διότι, ο διαλυμένος δρόμος Άργους – Μύλων, τα κουνούπια, τα ακαθάριστα ρέματα, ο δρόμος με την ταλαιπωρία δύο ετών του δρόμου στις φιστικιές, η ταλαιπωρία των μαθητών (οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα) , ο δάκος και τα 1800μέτρα δρόμου στο Λάλουκα δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν και όσο και αν προσπαθεί να συσκοτίσει το γεγονός όλοι γνωρίζουν ότι ήταν οι λόγοι που τον έπαυσε ο Περιφερειάρχης από τα καθήκοντα του από τον Μάρτιο και όχι στο τέλος Αυγούστου, όπως ο ίδιος ο κ.Χειβιδόπουλος διατυμπάνιζε!

Τέλος αντιλαμβανόμαστε τον πόνο του κάθε φορά που βλέπει την εξέλιξη του Κλειστού Κολυμβητηρίου του Άργους. Ένα όνειρο δεκαετιών για τους δημότες μας υλοποιείται από την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου και η θλίψη του γιγαντώνεται γιατί γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά πως αποτελεί την ταφόπλακα στις προσωπικές του φιλοδοξίες! Ας κάνει υπομονή γιατί «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη !»

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

Χρόνια πολλά κ. Καμπόσο.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κ. Καμπόσος επέλεξε να εορτάσει την Πρωταπριλιά δημόσια και όχι ιδιωτικά. Χρόνια του πολλά!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κ. Καμπόσος προκαταλαμβάνει ενδεχόμενες αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.

Ελπίζουμε την ίδια «αρετή» να έχει και στα Ελληνικά Δικαστήρια προσεχώς.

Χαιρόμαστε που ο κ. Καμπόσος, με τις γνωστές κάρτες του, επιλέγει κάρτα και όχι το «Ζονκ».

Βέβαια οι κάρτες αυτές, της εξοικονόμησης χρημάτων, είναι πρωταπριλιάτικες, όπως αυτή του κολυμβητηρίου, που ήδη από τα θεμέλια έφτασε στο 1.000.000€ από εξακόσιες χιλιάδες, που δείχνει καθημερινά στη κάρτα ο κ. Καμπόσος.

Χαιρόμαστε που στην σημερινή του συνέντευξη, ο δημοκρατικός και ευγενής κ. Καμπόσος πλάκωσε μόνο στα χαστούκια τους αντιπάλους του.

Χαιρόμαστε για την αστική ευγένεια και συναδελφικότητα, με την οποία εκφράζεται προς άλλους Δημάρχους, υπονοώντας τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα, φωτογραφίζοντάς τον ως τον Δήμαρχο με τα εξήντα ευρώ, όπως επίσης και τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Κωστούρο, που δεν εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία Καμπόσου.

Χαιρόμαστε διότι, με τη γνωστή φρασεολογία με υπονοούμενα, ευχαρίστησε τον κ. Μανιάτη, για τα χρήματα που έδωσε όταν ήταν υπουργός.

Χαιρόμαστε που για μία ακόμη φορά, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, για τη σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Χαιρόμαστε που η εταιρεία με την οποία υπέγραψε σύμβαση, σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, δεν έχει εμπειρία ανάλογου έργου.

Χαιρόμαστε επίσης που θυμήθηκε το εγκαταλειμμένο αγροτικό δημοτικό δίκτυο, έστω και δύο μήνες πριν τις εκλογές.

Χαιρόμαστε που επέλεξε την 1η Απριλίου και όχι την 21η Απριλίου.

Χρόνια πολλά κ. Καμπόσο και πάλι!

Υ.Γ. Μετά την 1η Απριλίου και πολύ πριν την 21η Απριλίου θα λάβετε την αρμόζουσα απάντηση, σεβόμενοι τις εορτές σας.

Περισσότερα Άρθρα

Νοσοκομείο Άργους: Περιορισμός προγραμματισμένων τακτικών εξωτερικών ιατρείων & τακτικών χειρουργείων

  Νοσοκομείο Άργους: Περιορισμός προγραμματισμένων τακτικών εξωτερικών ιατρείων & τακτικών χειρουργείων Με γνώμονα την προστασία των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι περιορίζεται η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (κατά 70%) και Τακτικών Χειρουργείων (κατά 80%) της Ν.Μ. Άργους. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Από τον περιορισμό εξαιρούνται οι έκτακτες και επείγουσες […]

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΣΙΟΣ: Μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο και την οικογένεια του συνδυασμού μας ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

Ονομάζομαι Βασίλης Πάτσιος, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει ως στόχο την εκτόξευση του Δήμου μας και το έχει καταφέρει σε […]

Follow by Email