13 °C Argos, GR
28 Οκτωβρίου 2021

Αναστάσιος Γανώσης: Πολιτική Ευφορία για τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Η εικόνα των εσωκομματικών εκλογών για τη  Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα μοιάζει καλύτερη από ποτέ. Από τις ΔΗΜ.Τ.Ο μέχρι τη ΝΟΔΕ, η νέα γενιά δείχνει την πρόθεση της να αγωνιστεί για τα ιδανικά και τις αξίες που εκφράζει η παράταξη, αξίες και ιδανικά ενός σύγχρονου φιλελεύθερου Ευρωπαϊκού κόμματος.

Η παράσταση για ένα ρόλο στις τοπικές και την νομαρχιακή για πολλούς μεταφράζετε ως έλλειψη δυναμικής παρά το αρχικό ενδιαφέρον κάποιων να καταθέσουν την δική τους πρόταση ως υποψήφιοι πρόεδροι. Όσοι όμως δεν αρέσκονται στο να λαϊκίζουν ή να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις, θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι εν τέλει προτάθηκε η εσωκομματική ενότητα έναντι της αναχρονιστικής δεξιάς <<φαγωμάρας>>, γεγονός που όλοι παραδέχονται ότι αποδυνάμωσε τα τελευταία 12 χρόνια την πολιτική βούληση της Αργολίδας στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Φυσικά, είναι λογικό και επόμενο, κάθε πολιτικός και αυτοδιοικητικός παράγοντας να έχει τόσο τις συμπάθειές του όσο και την δυναμική της επιρροής του σε κάθε εκλογική διαδικασία, γεγονός που αποτυπώνεται κάθε φορά στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων και στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Σε κάθε περίπτωση, η ωριμότητα των βαρέων στελεχών του Νομού την δεδομένη χρονική στιγμή, δημιουργεί πολιτική ευφορία ικανή να συσπειρώσει αλλά και να διευρύνει την βάση του κόμματος σε ολόκληρη την περιφέρεια.
Όσο θα προκρίνεται η ενότητα απέναντι στα μικροπολιτικά συμφέροντα τόσο πιο εφικτή θα μοιάζει η δεύτερη βουλευτική έδρα για την Αργολίδα αλλά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο τουλάχιστον β’ βαθμού θα δημιουργούνται συνθήκες ευρύτερης αποδοχής και σύγκλισης. Μεγάλα χαμόγελα αισιοδοξίας και ικανοποίησης θα πρέπει να διακατέχουν τους αγωνιστές και φίλους της Νέας Δημοκρατίας μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην Αργολίδα, με τους νέους να αρπάζουν την σκυτάλη από τους παλιούς, εκτιμώντας βαθύτατα την προσφορά τους και την γυναικεία συμμετοχή σε επίπεδο υποψηφίων μελών να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Αν θέλουμε πραγματικά να αναβαθμιστούν οι κομματικοί μηχανισμοί και η λειτουργία τους απαιτείται γενναία στήριξη στις γυναικείες υποψηφιότητες. Καλή επιτυχία στον αγώνα για την ενότητα, τις αξίες και τα ιδανικά της μεγάλης ελληνικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Αναστάσιος Γ.Γανώσης
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αργολίδας

 

Περισσότερα Άρθρα

Η ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision

Η ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision Ήταν 24 Μαΐου του 1956, όταν ο παρουσιαστής Λόενγκριν Φιλιπέλο καλωσόρισε στο Θέατρο Κούρσααλ του Λουγκάνο τις επτά χώρες, που θα συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Eurovision. Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο και Ελβετία εκπροσωπήθηκαν με δύο τραγούδια η καθεμία. Το πρώτο φεστιβάλ της Γιουροβίζιον ήταν περισσότερο ραδιοφωνικό, παρά τηλεοπτικό, καθώς […]

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ι. Μαντζούνη για την αποκατάσταση του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Σήμερα το πρωί εκ μέρους τις Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε την Κορινθία ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης. Στην Κορινθία και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους από την καταστροφική πλημμύρα τον Νοέμβριο του 2019 στην εθνική οδό Κορίνθου Αθηνών προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο Δημοτικό γήπεδο. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Στην αυτοψία που […]

Follow by Email