14 °C Argos, GR
27 Νοεμβρίου 2021

Ανδριανός και Σόνια τα ατού της Ν.Δ. στην Αργολίδα

σωτηρια παπαδοπουλου

Παρακολουθώντας από κοντά τα της Ν.Δ. πιστεύω πως έχω σχετικά καλή εικόνα για το πώς και πού κατευθύνονται οι νεοδημοκράτες της Αργολίδας ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Έχοντας πλέον και πλήρη εικόνα του ψηφοδελτίου τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ.

Θα ξεκινήσω από τον Χρήστο Προσίλη ο οποίος απεδέχθει να μπει στο ψηφοδέλτιο τελευταία στιγμή όντας στρατιώτης του κόμματος και μη έχοντας φιλοδοξία.

Πάμε όμως να δούμε και το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο.

Ο Βουλευτής Γιάννης Ανδριανός αεικίνητος και παρών σε κάθε μάχη της Ν.Δ. είτε στο Νομό, είτε στην Περιφέρεια, είτε Πανελλαδικά, δεν έχει σταματήσει να στέκεται δίπλα στους Αργολιδείς και με την φυσική του παρουσία και με παρεμβάσεις του στην Βουλή. Ευγενής, μαχητής, σοβαρός,χωρίς παλινωδίες στην πολιτική του πορεία ξέρουν οι Αργολιδείς πως μπορούν να τον εμπιστευτούν. Να μην ξεχνάμε πως  ως υφυπουργός έκανε αρκετά για την Αργολίδα και στάθηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών αλλά και των Προέδρων της Ν.Δ. οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν σε θέσης ευθύνης .

Σόνια Ταντάρου-Κρίγγου, μια νέα γυναίκα η οποία και κοσμεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Στις Εθνικές εκλογές του 2015 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο το οποίο ήταν με λίστα ,δίνοντας μάχη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για το κόμμα και δηλώνοντας παρούσα στα δύσκολα. Η Σόνια έχει γυρίσει όλο το Νομό Αργολίδας από άκρη σε άκρη και γνωρίζει τα προβλήματα των κατοίκων της κάθε περιοχής. έχει τοποθετηθεί  αρκετά τακτικά με άρθρα της για τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα δείχνοντας πως έχει πολιτικό υπόβαθρο. Όσοι την γνωρίζουν μιλάνε για μια χαρισματική γυναίκα και ξέρουν πως μπορεί να τους εκπροσωπήσει .

Ανδριανός και Σόνια δίνουν την δυναμική που χρειάζεται η Ν.Δ. για να πάρει αυτοδυναμία και την πιθανότητα δεύτερης έδρας για τη Ν.Δ. στην Αργολίδα. Οι άλλες δυο υποψηφιότητες που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο δεν πιστεύω πως έχουν να δώσουν κάτι.

Ο Σπύρος Ρομποτής, αποτυχών υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθήνας με το κόμμα των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου  το 2012, έλκει καταγωγή από το Ναύπλιο. Με ισχνή παρουσία στο Νομό και άγνωστος στους πολίτες της Αργολίδας.

Για την Ελένη Παναγιωτοπούλου, έχω γράψει κατά καιρούς την άποψη μου και δεν θέλω να σας κουράζω  επαναλαμβάνοντας τα ίδια.

Περισσότερα Άρθρα

Εκπαιδευτική δράση στην Αργολίδα για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής των πουλιών

Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής των πουλιών, δράση με τίτλο: «Φτερωτοί επισκέπτες στον Υγρότοπο Καλύβια», για μαθητές και εκπαιδευτικούς, με ενημέρωση –ευαισθητοποίηση, παρατήρηση της ορνιθοπανίδας και βιωματικές δραστηριότητες. Η δράση, θα υλοποιηθεί την […]

Βίκυ Μοσχολιού η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου

Σαν σήμερα στις 17 Μαΐου του 1943 γεννήθηκε η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Βίκυ Μοσχολιού. Η Βίκυ Μοσχολιού γεννήθηκε στο Μεταξουργείο και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Αιγάλεω. Χρόνια στερημένα, αλλά γεμάτα αγάπη και μουσική, καθώς ο πατέρας της δεν αποχωριζόταν το γραμμόφωνο και την πλούσια συλλογή του από λαϊκά δισκάκια της εποχής. […]

Follow by Email