18 °C Argos, GR
28 Οκτωβρίου 2021

Απαντήσεις από τη Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας – Δημήτριος Σφυρής

Το Γραφείο Τύπου Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας – Δημήτριος Σφυρής, αναφέρει:
Στη δήλωση του κ. Τσαμαδού Ιωάννη περί της πατρότητας του έργου: ➡ “Καταφύγιο Τουριστικών σκαφών ΠορτοΧελίου. Η αλήθεια!”
η τοποθέτηση μας (μαζί με αποδεικτικές φωτογραφίες ? ), είναι η ακόλουθη:
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ αποκαλύπτουν ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ των κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ και κ. ΤΣΑΜΑΔΟΥ.
? ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Κρανιδίου 2007 – 2010 του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ.
? Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ πρ. Αντιδήμαρχος και “Συνεργαζόμενος” υποψήφιος με τη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, συμπορεύεται με τα ψεύδη τους και αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η “ολίσθησή τους” στα “ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ” που επέλεξαν σαν τίτλο.
? Αποδεικνύεται από το ΦΕΚ Αρ 82 / 29-2-2008 για την χωροθέτηση της μαρίνας ΠορτοΧελίου, όπου εγκρίνεται από το Υπουργείο και αποκαλύπτει ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ την μελέτη του 2008 μετακινώντας τη χωροθέτηση των 3 κτιρίων σε διαφορετικές θέσεις έτσι όπως είναι σήμερα.
? Εμείς το 2008 ως Δημοτική Αρχή, είχαμε χωροθετήσει τα κτίρια (επισυναπτόμενη φωτογραφία), στα εξής τρία σημεία: Το πρώτο αμέσως μετά το ΑΛΚΥΟΝ, το δεύτερο ΜΠΡΟΣΤΑ στο Super Market “A.B Βασιλόπουλος” και το τρίτο προς τη ράμπα.
? Σημειωτέο την Αρχιτεκτονική μελέτη την είχε κάνει δωρεά το 2008 ο Δήμαρχος ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ σαν αρχιτέκτονας Δημήτρης Σφυρής.
? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ:
• ? Ο κος ΤΣΑΜΑΔΟΣ σαν Αντιδήμαρχος το 2011 – 2014 και τώρα σαν “Συνεργαζόμενος” υποψήφιος με τη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,
• ? Οι τότε Συνδιοικούντες στην τοπική Κοινότητα ΠορτοΧελίου και ο τότε Πρόεδρος.
❓ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ κ. ΤΣΑΜΑΔΕ την περίοδο 2011 – 2014 ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ και τώρα εντέχνως ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ;
❓ Πρέπει να απολογηθείτε στους Πορτο Χελιώτες, αλλά και στους συνυποψήφιους των συνδυασμών σας, για το κλείσιμο της θέας των καταστημάτων και των πεζών.
❓ Ποιος, την περίοδο 2011 – 2014, ήταν πρόεδρος της Κοινότητας ΠορτοΧελίου ο οποίος τώρα μαζεύει υπογραφές, ξεσηκώνοντας υποκριτικά τον κόσμο για το κάγκελο!
✅ Σας φρεσκάρω την μνήμη που αποδεικνύει ποια Δημοτική αρχή είναι η δημιουργός του Τουριστικού καταφυγίου ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ.
✅ Δείτε το ΦΕΚ 82/2008 και το προσαρτημένο εγκεκριμένο σχέδιο με την θέση των κτιρίων.
✅ Και αν σας έχει μείνει ίχνος ειλικρίνειας ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα ψεύδη και την παραπλάνηση των πολιτών του Πορτο Χελίου και της Ερμιονίδας.
✅ Εκτός του ΦΕΚ 82/2008 χωροθέτησης, είναι και το ΦΕΚ 483/5 Νοε 2008 για την παραχώρηση στο Δήμο Κρανιδίου της χρήσης κι εκμετάλλευσης του χωροθετημένου τουριστικού καταφυγίου ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ.
✅ Θα σας θυμίσω Κ. Τσαμαδέ την περίοδο 2007 – 2010 ήσασταν ΜΟΝΟΣ και ακέφαλος στην Αντιπολίτευση, καθώς ο κος Δημήτρης Καμιζής είχε παραιτηθεί τότε και ήσασταν “ΕΚΤΟΣ ΥΔΑΤΩΝ” όπως τώρα.
✅ Θα έπρεπε να θυμάστε ότι το εν λόγω έργο, είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της Δ´ Προγραμματικής, σε συνέχεια του Γ´ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, μέσω του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. ?
✅ Το κόστος επιχορηγούμενης επένδυσης ανερχόταν στα 4.300.000 €.?
‼ Το αποτέλεσμα; Εσείς ? κ. Τσαμαδέ, που είστε τώρα “Συνεργαζόμενος” υποψήφιος στη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ του κου ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ,
την περίοδο 2011 – 2014…
? ❎ χάσατε την ευκαιρία να υλοποιήσετε το έργο της μαρίνας ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ? αλλά και δυστυχώς για την Ερμιονίδα…
? ❎ ΝΑ ΧΑΘΕΙ και η επιχορήγηση των 4.300.000 € ? .
➡ Τελικά ΧΑΘΗΚΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ και όχι μόνο για το ΠορτοΧέλι!!!
➡ Αναρωτιούνται οι Ερμιονίτες γιατί δεν υλοποιήσατε την ΜΑΡΙΝΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.
➡ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΗ και δεν ξέρω που θα φθάσετε, όσο πλησιάζει ο καιρός στις εκλογές της 26ης ΜΑΪΟΥ σας καλώ να ΔΕΙΤΕ τα ΦΕΚ που αποδεικνύουν:
❓ ΠΟΙΟΣ ξεκίνησε & θεσμοθέτησε το τουριστικό καταφύγιο ΠορτοΧελίου
❓ ΠΟΙΟΣ επανεκκίνησε και δεν κατέστρεψε το εν λόγω έργο
❓ ΠΟΙΟΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ και ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!
✅ Με όλες τις ψευδείς καταγγελίες που εκτοξεύετε εσείς ? κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ και εσείς ? κ. ΤΣΑΜΑΔΕ “Συνεργαζόμενε υποψήφιε” (άραγε οι συνυποψήφιοι σας στη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” δεν είναι συνεργαζόμενοι❓), το μόνο που καταφέρνετε είναι να αυτογελιοποιήστε ‼ και όπως λέει ο σοφός ΛΑΟΣ:
“ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ” ‼ και συμπληρώνω…
“ΟΣΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΝΤΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ”‼‼
✅ Μία παράκληση μόνο μιας και δεν δόθηκε η ευκαιρία στους Ερμιονιδείς να μας ακούσουν σε τηλεοπτικό debate που επανειλημμένα σας κάλεσα, ασχοληθείτε με το ΔΗΘΕΝ “εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό” πρόγραμμα σας που ακόμα σχεδιάζετε όπως λέτε και δεν το έχετε ολοκληρώσει και μην συνεχίσετε να οδεύετε σε δρόμους που δεν χαρακτηρίζονται από ένα υγιή και ηθικό αγώνα.
✅ Μην ξεχνάτε ότι η “συνεργασία” δεν ξεκινά με ανήθικους χαρακτηρισμούς και ως εκ τούτου δεν χαρακτηρίζει πολιτισμένες κοινωνίες.
✅ Ας σκεφτούμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και να ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!!!

Περισσότερα Άρθρα

Στα 300.000.000 ευρώ οι ανάγκες χρηματοδότησης νέων έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το 2021 – 2025

Υποβλήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο σχεδιασμός της στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2021 – 2025. Στον εν λόγω πίνακα περιγράφονται οι προοπτικές, αλλά και οι αδυναμίες ανά ειδικό στόχο. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Σύμφωνα με την εκτίμηση που γίνεται από την […]

Μαριέττα Γιαννάκου: Από το νοσοκομείο του Ναυπλίου μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Από το νοσοκομείο του Ναυπλίου, η Μαριέττα Γιαννάκου μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ. Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μεταφερθεί εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ναυπλίου, καθώς αισθάνθηκε δύσπνοια όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, με […]

Follow by Email