18 °C Argos, GR
28 Οκτωβρίου 2021

«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»: 6ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή

Ο 6ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020.

Τοποθεσία: Νέα Κίος Αργολίδας

Ώρα εκκίνησης: 17:00 για τα 5.000μ, 18:00 μ.μ. για τους δρομείς 10.500μ,

Απόσταση:
10.500 μέτρα, 5.000 μέτρα για ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΓΩΝΕΣ!

Χώρος εκκίνησης – τερματισμού: Η Κεντρική Πλατεία της Νέας Κίου

Διοργανωτές: Δ.Κ. Νέας Κίου,

Με την αρωγή και συμπαράσταση των: Δήμος Άργους-Μυκηνών, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και τοπικοί φορείς!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΓΑ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ 90 ΑΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! 

ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ!

Περιγραφή διαδρομής: Όλη σχεδόν η διαδρομή ακολουθεί παράλληλα με τον παρόχθιο χωματόδρομο του Ερασίνου ποταμού.

Τα 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της μεγάλης διαδρομής.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στα 5χλμ., στα 7,5χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Για τον αγώνα των 5 χλμ. ορίζονται τα 50 λεπτά!

Για τον αγώνα των 10,5 χλμ. ορίζεται η 1 ώρα και 45 λεπτά!

Κατηγορίες:

Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες

Έπαθλα: Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες του κάθε αγώνα, θα πάρουν κύπελλο και ειδικό μετάλλιο! Επίσης θα βραβευτούν ο 1ος και η 1η δημότης – κάτοικος Νέας Κίου σε κάθε αγώνα ξεχωριστά! Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βαρύτιμο ανάγλυφο μετάλλιο!

Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ!

Ηλεκτονικές εγγραφές: Για να γραφτείτε ηλεκτρονικά παρακαλούμε πατήστε εδώ

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=eef214366536d0af015cdba97bcd8acc&l=GR

Κόστος συμμετοχής: Ορίζονται τα 5,00 ευρώ για τον αγώνα των 5 χλμ. και τα 7,00 ευρώ για τον αγώνα των 10,5χλμ. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον αριθμό λογαριασμού: 31493709005 (ΙΒΑΝ: GR8101103140000031493709005) – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της ατομικής σας συμμετοχής! Θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα λόγω του μικρού επιτρεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων!

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, οπότε ενδέχεται δρομείς που έχουν έρθει μπροστά από άλλους, τελικά να είναι πιο πίσω τους, μιας και τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση τον καθαρό χρόνο του καθενός!

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Ειδικό πρωτόκολλο διοργάνωσης:

Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη. Για αυτό πριν την εκκίνηση ο κάθε δρομέας θα συμπληρώσει το ειδικό έντυπο δελτίου καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα. Η εκκίνηση θα γίνει τμηματικά ανά 3 άτομα, και οι δρομείς θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ τους!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ν. Σαρηγιαννης: 6944523529
Π. Τσιμπρής: 6977972619
Δ. Βύρλας: 6974481474
Γ. Πανοβράκος: 6972995712

Περισσότερα Άρθρα

Για δύο ακόμα βιασμούς θα απολογηθεί σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ενώπιον της ανακρίτριας πρόκειται να βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο βιασμούς. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης θα μεταχθεί από τις φυλακές της Τρίπολης. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ήδη προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή, […]

Ο τραυματισμός της γυναίκας στο χθεσινό τροχαίο στη Νέα Κίο

Όπως διαβάζουμε από δημοσίευση στο facebook του Θεόφιλου Μετασίδη, η γυναίκα του Δέσποινα, γλύτωσε μεν τα χειρότερα στο χθεσινό σφοδρό τροχαίο στην παραλιακή Νέας Κίου – Μύλων, αλλά ο τραυματισμός της δεν είναι και τόσο ελαφρύς όσο αρχικά εκτιμήθηκε, αφού θα χρειαστεί να μείνει κανα – δυο μήνες ανάσκελα στο κρεβάτι από ράγισμα λεκάνης. Εμείς […]

Follow by Email