7 °C Argos, GR
12 Απρίλιος 2021

Γιάννης Μανιάτης: «Έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών Μαρινάκη, η σιωπή Τσίπρα για το δάνειο Καλογρίτσα» (videos)

Την έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών του εφοπλιστή Μαρινάκη, δείχνει με τη μέχρι τώρα στάση του ο Αλ. Τσίπρας, όπως τόνισε σήμερα σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αν ο κ. Μαρινάκης είχε άδικο, όφειλε ο ΠΘ να τον διαψεύσει αμέσως τόσο με την ανακοίνωση του Μαξίμου, όσο και με την ομιλία του στην Καλαμάτα. Αποδεικνύεται δυστυχώς γι ακόμα μία φορά η βαρύτατη βλάβη, που έχει προκαλέσει ο Αλ. Τσίπρας με την παρέα του, στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

► Αν δεν είχε δίκιο ο κ. Μαρινάκης, θα έπρεπε ο Αλ. Τσίπρας να τον διαψεύσει μέσα σε μισή ώρα. Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, εμμέσως επιβεβαιώνει και τη συνάντηση και το αίτημα του Ν. Παππά για το δάνειο προς Καλογρίτσα, τόσο με την ανακοίνωση του Μαξίμου, όσο και με την ομιλία του στην Καλαμάτα.

► Τα γεγονότα στη διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ – Καλογρίτσα, θα συνδυάσουμε πια με το ότι έκοψαν το δρόμο Πάτρα – Πύργος σε οκτώ κομμάτια για να πάρει τα τέσσερα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος έχει κηρυχθεί έκπτωτος σε τρεις άλλες εργολαβίες. Ας συνδυάσουμε αυτά τα γεγονότα με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ και τα 120 εκατ. €, που χρωστά ο κ. Λαυρεντιάδης. Ο κ. Κιτσάκος καταγγέλλει επωνύμως, σε συνέντευξη τύπου και σε επίσημα έγγραφα, ότι τον έπαιρναν τηλέφωνο υπουργοί από το Μαξίμου για να κάνει ειδικό χειρισμό στο χρέος Λαυρεντιάδη. Παρ’ όλα αυτά, ο φάκελος με τα ονόματα υπουργών ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει έρθει ακόμη «αμελλητί» στη Βουλή. Η δικαιοσύνη τι κάνει;

► Ο Α. Λοβέρδος σήμερα θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του και αυτό είναι μια πολύ καθαρή απάντηση, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αντίθετα χθες, ο κ. Καμμένος και ο κ. Πολάκης, ζήτησαν προστασία με το διαβόητο άρθρο 86, το οποίο δήθεν καταγγέλλουν, αλλά το αξιοποιούν όταν τους βολεύει.

Δείτε εδώ το σχετικό video 

► Η βλάβη που έχει προκαλέσει ο Αλ. Τσίπρας και η παρέα του στην κοινωνία, στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, είναι βαρύτατη. Ας ελπίσουμε να μην είναι ανήκεστος. Να ξέρουν οι πολίτες ότι η ομάδα που κυβερνά τη χώρα, δεν εκπροσωπεί την προοδευτική παράταξη.

Δείτε εδώ το σχετικό video 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Κώστας Μπέγκος παραμένει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους

Ο Κώστας Μπέγκος εκλέχθηκε και θα είναι και στην νέα θητεία της δημαρχίας Δημήτρη Καμπόσου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . Το πρωί συνεδρίασε για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών για την εκλογή του προεδρείου του και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google […]

Δ. Καμπουράκης : Μια μούντζα στην μούρη μας

Σας προτρέπω να καταναλώσετε ένα τεταρτάκι από την ζωή σας και να διαβάσετε ολόκληρη την Εξώδικη Όχληση – Διαμαρτυρία που μοίρασε η ΟΛΜΕ προς τους καθηγητές-μέλη της, για να την στείλουν στους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας οι οποίοι περικόπτουν αναλογικά τις αμοιβές όσων καθηγητών αρνήθηκαν να κάνουν τηλε-εκπαίδευση σε μαθητές κατειλημμένων σχολείων και σε όσους εκπαιδευτικούς πήραν […]

Follow by Email