16 °C Argos, GR
25 Οκτωβρίου 2021

Γιαννοπούλου: «Είμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι»

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου έχει εδραιωθεί επάξια στο στερέωμα του στίβου. Αναδείχθηκε -και πάλι- “χρυσή” πανελληνιονίκης στο ΣΕΦ τον Φεβρουάριο (νταμπλ σε 800μ και 1500μ), ενώ έχει διακριθεί και σε βαλκανικό επίπεδο (χρυσό μετάλλιο το 2018, ασημένιο το 2019).

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακόυ Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα, ενώ ασχολείται παράλληλα και με την τέχνη του make up.

Ο κορονοϊός ανέβαλε τα σχέδια της αθλήτριας του ΓΣ Κηφισιάς, ωστόσο, η ίδια προσπάθησε να βρει τα θετικά της κατάστασης.

Η Ναυπλιώτισσα πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων βρήκε την αφορμή να περάσει την καραντίνα στη γενέτειρά της με τη μητέρα της και το σκύλο της τον Ραλφ, κάτι που τέτοια εποχή δε θα είχε τη δυνατότητα να κάνει. Ασχολήθηκε περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ εκμεταλλεύτηκε τον άπλετο ελεύθερο χρόνο για να κάνει πράγματα που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει πριν.

Για το αν τη φόβισε κάτι στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, η Γιαννοπούλου ανέφερε:

«Το αίσθημα που σου προκαλούσε η καραντίνα, ότι χάνεις δηλαδή την ελευθερία σου, με κατέβαλλε. Φοβόμουν, επίσης, μήπως αρρωστήσει κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο».

Για τη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία της η 26χρονη πρωταθλήτρια ανέφερε:

«Σίγουρα ήταν δύσκολο. Όλο το ψυχολογικό άγχος που έπρεπε να διαχειριστώ, η αβεβαιότητα των αγώνων, η δυσκολία στο να γίνει προπόνηση, ειδικά όσο ήμουν στην Αθήνα, αφού η περιοχή που μένω δεν ευνοεί το τρέξιμο στο δρόμο.

Στο Ναύπλιο ευτυχώς τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα και από θέμα χώρου και ψυχολογίας, γιατί όταν είσαι με δικούς σου ανθρώπους και όχι μόνος σου σε ένα σπίτι είναι τελείως διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι υπήρξε αθλητής που δεν έχασε τη φυσική του κατάσταση , απλά προσπαθούσαμε να παραμείνουμε όσο πιο κοντά στη κατάσταση που βρισκόμασταν προ καραντίνας».

Οι στόχοι της για τη συνέχεια:

«Τώρα νομίζω είμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι, θέλω να πιστεύω πως το δύσκολο κομμάτι έφυγε. Με τον προπονητή μου, Κωνσταντίνο Νακόπουλο, προγραμματίζουμε την προπόνηση σύμφωνα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θέλουμε και ελπίζουμε να γίνει ως είναι προγραμματισμένο».

Περισσότερα Άρθρα

Οίακας Ναυπλίου: Ήττες για έφηβους και παίδες

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το εφηβικό και το παιδικό του Οίακα δεν τα κατάφεραν στους εκτός έδρας αγώνες τους. Η συνέχεια προμηνύεται ενδιαφέρουσα για το εφηβικό το οποίο υποδέχεται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στις 15:00 το Λυγουριό, ενώ το παιδικό υποδέχεται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00 το Κρανίδι. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! […]

«Tour du Peloponnese»

Σε εξέλιξη είναι για 8η συνεχή χρονιά, στην Πελοπόννησο, ο αγώνας ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese», που θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2021. Τα ιστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν στην Ανατολική Μάνη και αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουν απ’ την Αρεόπολη προς τον Αρχάγγελο Λακωνίας. Τα κλασσικά αυτοκίνητα, θα βρεθούν και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. Ακολούθησε […]

Follow by Email