14 °C Argos, GR
19 Οκτωβρίου 2021

Γιατί αυτά που λεει η αριστερά περί δίκαιης μοιρασιάς του πλούτου είναι παραμύθια της Χαλιμάς…γράφει η Σ.Παπαδοπούλου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο που επιδιώκει να εκπληρώσει τους στόχους του. Η ζωή του έχει μόνο ένα νόημα και είναι να επιτύχει και να επιτύχει τους στόχους του.

Αριστοτέλης

 

Ελλάδα η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι ηττημένοι έγραψαν την ιστορία, χιλιοειπωμένο αλλά αληθινό. Μικρό παιδί ακόμα θυμάμαι (την εποχή του Αντρέα), να βλέπω γύρω μου ανθρώπους να φοβούνται να πουν πως είναι δεξιοί , ήταν κάτι σαν αμαρτία. Και εκείνα τα συνθήματα ,¨η επάρατη δεξιά ¨, «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» κτλ . Δεν το κατάλαβα ποτέ μου, ούτε τότε ,ούτε τώρα και πως να το καταλάβω άλλωστε, αφού ξέρω καλά πως ο μόνος τρόπος  για να μπει σε μια σειρά και να παει μπροστά μια χώρα μπορεί να συμβεί μόνο αν κυβερνάει η δεξιά.

Για να μην αναφερθώ σε δεκάδες παραδείγματα χωρών που επικράτησε η αριστερά και αυτό που έκαναν και μάλιστα ούτε αυτό έκαναν καλά ήταν να μοιράζονται την φτώχεια.

Γιατί αυτά που λεει η αριστερά περί δίκαιης μοιρασιάς του πλούτου είναι παραμύθια της Χαλιμάς , για δες στην Ρωσία και στα Βαλκάνια, με το που έπεσε το καθεστώς ξεπήδησαν 5-10 πάμπλουτοι και  πολλές εκδιδόμενες. Ρίξτε μια ματιά στην Κούβα, εκλογές έχουν να δουν από τότε που βγήκαν οι λάσπες και η φτώχεια απερίγραπτη για τους πολλούς. Αγοράζεις τον έρωτα με  μόλις ένα ζευγάρι παπούτσια και οι αξιωματούχοι που υπηρετούν το καθεστώς ζουν σαν βασιλιάδες. Δεν μιλάμε βέβαια για τις ελευθερίες που είναι και ήταν ανύπαρκτες στις χώρες που η αριστερά είναι καθεστώς, αλλά κατά τ΄ άλλα οι αριστεροί της Ελλάδας μας παραμυθιάζουν περί ελευθεριών.  Επειδή μιλάω για παγκόσμιες πρωτοτυπίες κατέχουμε και άλλη μια ως χώρα ,πολλοί δεξιοί διακατέχονται από αριστερές ιδεοληψίες και θέλουν το μακρύ χέρι του κράτους να παρεμβαίνει όπου και όποτε. Για κλείσω όμως αν και αυτό το θέμα είναι για μεγάλα κείμενα,  η χώρα μόνο με δεξιά λογική μπορεί να παει μπροστά και αν δεν το καταλάβουμε θα αγκομαχάμε μια ζωή.

Περισσότερα Άρθρα

Ιστορική στιγμή: Εμβολιάστηκαν οι δύο πρώτοι άνθρωποι στην Ελλάδα (vid)

Ιστορικές στιγμές σημειώνονται σήμερα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού. Στις 13:00 εμβολιάστηκε στον Ευαγγελισμό, ο πρώτος άνθρωπος στην Ελλάδα, η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου. Η κ. Καμπισιούλη, την ώρα που εμβολιαζόταν, σήκωσε τον αντίχειρά της, δείχνοντας ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ αφού ολοκληρώθηκε […]

Στα δίχτυα του Λιμενικού ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στους Μύλους για χρήση αιγιαλού άνευ αδείας

Κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Ναυπλίου σήμερα 25-06-2019 στην περιοχή Μύλων Αργολίδας, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος είχε  καταλάβει και χρησιμοποιούσε χώρο αιγιαλού άνευ αδείας των αρμοδίων Αρχών, κατά παράβαση του άρθρου 23 του  Α.Ν. 1539/1938 (488Α΄), όπως ισχύει. Κατά του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία προς επιβολή των προβλεπομένων ποινικών κυρώσεων και […]

Follow by Email