21 °C Argos, GR
29 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Παύλου : Απάντηση σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου

Το τελευταίο διάστημα τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις έχουν την τιμητική τους. Ίσως η περίοδος της καραντίνας γέννησε νέους συγγραφείς!!

Βλέποντάς τα στο διαδίκτυο, τα διαβάζω. Το τελευταίο που είδα σήμερα είναι από τη Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου, το οποίο έχει αναφορές για τη Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου και γι’ αυτό το λόγο μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, ως Πρόεδρός της.

Από αυτά που διάβασα, διαπίστωσα πως για άλλη μια φορά, ότι οι ανακοινώσεις σας βγαίνουν εκτός θέματος! Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι προτάσεις για μέτρα ενίσχυσης με την ΕΔΕ της ΔΕΥΑΕΠ.

Όπως και να έχει, η διαδικασία της ΕΔΕ ξεκίνησε αμέσως μετά τη διαπίστωση του παραπτώματος, έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και ήδη έχει επιβληθεί ποινή. Αλλά για άλλη μια φορά είστε ανενημέρωτοι. Καλό θα ήταν λοιπόν, πρώτα να ενημερώνεστε και μετά να βγάζετε ανακοινώσεις με πολλά θαυμαστικά, μόνο και μόνο για να κάνετε εντύπωση. Πάντως τους επτά μήνες που είμαι Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της επιχείρησης, δεν ήρθατε και δεν ζητήσατε ενημέρωση για την πορεία της και τα πολλά προβλήματα που παραλάβαμε και προσπαθούμε να επιλύσουμε. Σας περιμένουμε όμως. Ποτέ δεν είναι αργά.

Επίσης, τα έγγραφα της ΕΔΕ δεν είναι εφημερίδες να τα μοιράσουμε στα καφενεία για κους-κους. Όσα επιτρέπεται μπορείτε να έρθετε στο γραφείο της ΔΕΥΑΕΠ και να τα πάρετε. Το γραφείο είναι ανοιχτό, δεν έκλεισε ούτε μία μέρα, και οι υπάλληλοι εξυπηρετούν τους πολίτες καθημερινά είτε για εισπράξεις λογαριασμών και επίλυσης προβλημάτων, είτε για τη συντήρηση των δικτύων, αποκατάσταση των βλαβών και λήψη ενδείξεων μετρητών (φυσικά με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται).

Όσον αφορά τα τέλη ύδρευσης και την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΕΠ, πρέπει να καταλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι το νερό για να φτάσει σε κάθε σπίτι έχει κάποιο κόστος (ρεύμα, συντηρήσεις, μισθοδοσία προσωπικού, λογιστές, ορκωτοί, προμηθευτές, κλπ). Ποτάμια δεν έχουμε στην περιοχή και τα μαγγανοπήγαδα δεν υπάρχουν πια!!!

Τέλος, παρ’ όλο που είστε εκτός θέματος, ασχολείστε με σοβαρότερα ζητήματα κι αυτό είναι θετικό. Μ’ αυτά που διαβάζω τελευταία, περίμενα η επόμενη αναφορά για τη ΔΕΥΑΕΠ να ήταν για το χρώμα των τοίχων του γραφείου ή για το κρεμοσάπουνο του μπάνιου.

Λυγουριό, 5-5-2020

Γιώργος Παύλου
Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου

Περισσότερα Άρθρα

Μεταναστευτικό: Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Μητσοτάκης

Αναβάλλει την επίσκεψή του στη Σάμο – Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί στις 09.00 στο Μέγαρο Μαξίμου Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί για αύριο στις 09:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, του […]

Έκθεση πινάκων για την ευζωνική στολή στο Ναύπλιο

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 150 ετών από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς και τον εορτασμό του Πολιούχου Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου, το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων, διοργανώνουν Έκθεση Πινάκων με Θέμα: «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλ. Χαΐτογλου»), στην αίθουσα του Βουλευτικού, από τις 28 Ιανουαρίου […]

Αρέσει σε %d bloggers: