11 °C Argos, GR
8 Μαρτίου 2021

Γ. Μανιάτης: «Η χυδαία σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο Novartis λειτουργεί σε βάρος της Δημοκρατίας»

Τραγικές, θλιβερές και άθλιες χαρακτήρισε τις ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο καθ. Γιάννης Μανιάτης σήμερα στην εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ με αφορμή την παραπομπή στη Βουλή του φακέλου του Ανδρέα Λοβέρδου για το κατασκευασμένο σκάνδαλο Novartis.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Τραγικό, θλιβερό και άθλιο για την κυβέρνηση να στήνει αυτή τη χυδαία, ανήθικη και κακοπαιγμένη σκευωρία σε βάρος του ίδιου του πολιτεύματος της ελληνικής Δημοκρατίας.

► Όποιοι έβαλαν κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες να πουν ότι χρηματίστηκαν πολιτικά πρόσωπα κι εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον τέσσερα από αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν χρηματιστεί, άρα οι κουκουλοφόροι μάρτυρες αποδεικνύεται ότι είναι ψυδομάρτυρες, και την ίδια στιγμή με τη μαρτυρία των ίδιων ανθρώπων, στέλνουν στη Βουλή το φάκελο του Ανδρέα Λοβέρδου, όλοι αυτοί οι “κύριοι” (παραδικαστικό κύκλωμα, Τσίπρας – Μαξίμου και οι διάφοροι που τα έχουν στημένα), να ξέρουν:
1. Με τον Ανδρέα Λοβέρδο, όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα είμαστε μια γροθιά και θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους την εντιμότητα του καλύτερου υπουργού Υγείας της εποχής της κρίσης, του Ανδρέα Λοβέρδου, που μείωσε με δικές του αποφάσεις κατά 1,5 δις. € τη φαρμακευτική δαπάνη
2. Όποιοι έστησαν τη σκευωρία θα λογοδοτήσουν κοινοβουλευτικά και πολιτικά, αν αποδειχθεί ότι πράγματι, όπως είπε τουλάχιστον ένας τέως κουκουλοφόρος μάρτυρας, τον πίεζαν να δώσει την πληροφορία ότι κάποιοι πολιτικοί τα “πήραν” κι αυτός αρνήθηκε. Αυτό που συμβαίνει προεκλογικά σε βάρος στελεχών του Κινήματος Αλλαγής είναι στημένη ανηθικότητα, είναι ατιμία.

►Παρά το ότι η πλειοψηφία των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών ασκούν με αξιοπιστία τα καθήκοντά τους, η κυβέρνηση Τσίπρα και ο κ. Παπαγγελόπουλος και οι υπόλοιποι υπουργοί δικαιοσύνης έχουν στήσει παραδικαστικά κυκλώματα. Ας μας ενημερώσει λοιπόν ο κ. Παπαγγελόπουλος, από πού γνώριζε τη δικογραφία, όταν, ως μη όφειλε, είπε το βράδυ που πήγε ο φάκελος στη Βουλή, ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους; Οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν.

►Όπως είπε ο Βαγγ. Βενιζέλος, όποιοι έχουν φροντίσει να εμπλέξουν τη Δικαιοσύνη στη λειτουργία του πολιτεύματος, είναι εχθροί της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος κι αυτό συνιστά εσχάτη προδοσία.

Δείτε εδώ το σχετικό video

 

Περισσότερα Άρθρα

Γ.Μαλτέζος: Ζ.Ο.Ε.«Βήμα πραγματικής ανάπτυξης στην Αργολίδα»

Γράφει ο  Ιωάννης Μαλτέζος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα, «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Το κρίσιμο βήμα σε μια αναπτυξιακή πολιτική δεν είναι να αποφασίσεις πώς και προς τα που θα αναπτυχθείς. Είναι να αποφασίσεις τι θα αλλάξεις. Για να […]

Πανελλαδικές: Οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στα «ΑΕΙ» του Γαβρόγλου

Αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε η προσπάθεια του πρώην υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόλγου να προχωρήσει είτε σε ανωτατοποίηση τμημάτων ΤΕΙ είτε σε δημιουργία νέων πανεπιστημιακών τμημάτων. Υπήρξαν τμήματα ανάμεσα στα 105 που αποτελούν μετεξέλιξη των ΤΕΙ και τα 28 εντελώς νέα που έμειναν στα… αζήτητα με κριτήριο τον αριθμό των υποψηφίων που τα είχαν ως […]

Follow by Email