21 °C Argos, GR
27 Οκτωβρίου 2020

Δημήτρης Νταβίλης: Πέντε σταράτες κουβέντες στον Τάσσο Χειβιδόπουλο

Ο γιατρός Δημήτρης Νταβίλης,  υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Καμπόσο -Αλλαγή Πορείας, επανέρχεται και απαντάει στον Τάσσο Χειβιδόπουλο με νέα του επιστολή.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση θέσεων και προτάσεων του υποψήφιου δημάρχου Άργους-Μυκηνών για τον Αχλαδόκαμπο στην οποία απάντησε λεπτομερώς ο κ.Νταβίλης.

Παραθέτουμε και την αντίδραση Χειβιδόπουλου σε αυτή την πρώτη απάντηση Νταβίλη.

 

Αγαπητέ ΦΙΛΕ Τάσσο, 

Δε θα μπω σε μια στείρα αντιπαράθεση μαζί σου απαντώντας στο λιβελλογράφημα σου. Θα σου πω όμως πέντε σταράτες κουβέντες.

Ο πολιτικός μου πολιτισμός ο οποίος προφανώς λείπει από σένα ,με υποχρέωσε να σε ασπαστώ στον Αχλαδόκαμπο (τι δουλειά είχα βέβαια εκεί αφού είμαι Αθηναίος όπως οι συμβουλάτορες σου σου λένε να λες, ενώ γνωρίζεις πολύ καλά πόσο αγαπώ και ασχολούμαι με τους συμπατριώτες μου και το χωριό). Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει την αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου και το πόσο αχλαδοκαμπίτης είμαι; Αυτό προσβάλλει και όλους εκείνους τους αχλαδοκαμπίτες που ζουν στο εξωτερικό και έχουν ευεργετήσει τον τόπο αυτό με τον δικό τους τρόπο κι ας μην διαμένουν εκεί. Η κάλπη θα σου αποδείξει άλλωστε την αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου και όχι ο κ. Σκούμπης;.

Για την ιστορία θα σου πω τα εξής: Όταν ήταν νέος πρόεδρος της κοινότητας ο κ. Σκούμπης, ζητούσε από τον αείμνηστο ιατρό M. Μπονώρη και από εμένα να του γράψουμε τι έπρεπε να πει διότι δήλωνε αγράμματος. Στη συνέχεια ανάγκασε τον αντιπρόεδρο του αείμνηστο M. Μπονώρη, απερχόμενος, να χρησιμοποιήσει σκληρές εκφράσεις εναντίον του , σε επιστολή του. Επίσης να αναφέρω ότι με όσους συνεργάστηκε εψυχράνθη πράγμα διόλου τυχαίο (Θ. Μπόγρης, Ι. Σκούμπης και φυσικά μαζί μου).

Όταν φίλε Τάσσο, κατέβηκα για πρόεδρος μόλις γίναμε κοινότητα, ρώτησε σε παρακαλώ τον συμβουλάτορα σου κ. Σκούμπη, αν ήταν μαζί μου. Εάν σου πει όχι, τότε ρώτησε τον εάν ήταν η σύζυγος του υποψήφια σύμβουλος μαζί μου. Εάν και πάλι σου απαντήσει αρνητικά, τότε είναι ψεύτης.

Τελειώνοντας, επειδή δε θέλω να συνεχιστεί η αντιπαράθεση μεταξύ μας και να μπούμε σε προσωπικά, θα αναφερθώ στο μεγάλο αρδευτικό έργο που κόπτεται ότι πραγματοποίησε ο κ. Σκούμπης. Εάν δεν έχει κοντή μνήμη, να θυμηθεί την τελευταία στιγμή που είχε απενταχθή, στάθηκαν δίπλα του 4 άνθρωποι. Τα ονόματα αυτών: αείμνηστος Βασίλης Σελλής, αείμνηστος ιατρός Μπονώρης, Δημήτρης Νταβίλης και την τελευταία ημέρα το μεσημέρι, προσωπικά ο αγαπημένος μου φίλος Πέτρος Τατούλης, κατόρθωσε και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου ως βουλευτής από την περιφέρεια και έγινε τελικά το έργο. Και ο κ. Σκούμπης σήμερα, όπως πάντα αχάριστος, στρέφεται κατά του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Αυτός είναι ο συμβουλάτορας σου. Όσο για μένα φίλε Τάσσο που αφήνεις υπονοούμενα σχετικά με τη νοσηλεία της Δαμασκηνού σε προκαλώ να καλέσουμε ιατροδικαστή να την εξετάσει. Αν επιβεβαιώσει το πρόβλημα απαιτώ να παραιτηθείς της υποψηφιότητας σου. Αν όχι θα σταθώ ενώπιων της δικαιοσύνης για πλαστογραφία και θα παραιτηθώ εγω από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Και κάτι τελευταίο, εάν σου είχα πει ότι κατεβαίνω μαζί σου, τότε σίγουρα δε θα έλεγες όλα αυτά που λες τώρα. Πάντως Τάσσο σχετικά με το τελευταίο οικονομικό σκάνδαλο που δημιούργησες σε ολόκληρη την Αργολίδα και έμπλεξες δεκάδες επαγγελματίες του τόπου μας με τους δρόμους πολιτισμού και την ΜΚΟ να ξέρεις ότι έπεσες στα μάτια μου χαμηλά και δυστυχώς επαληθεύτηκαν όλα εκείνα που έλεγαν για σένα για το πώς διαχειρίστηκες την εξουσία στην οποία σε διόρισε ο Πέτρος Τατούλης Εύχομαι να ξεμπλέξεις με την δικαιοσύνη αν και το βλέπω πολύ δύσκολο. Ο λαός θα μας κρίνει στις 26 Μαΐου!

Ο φίλος σου και ο προσωπικός γιατρός σου

Δημήτρης Νταβίλης
Διευθυντής Ω.Ρ.Λ. Κλινικής Γ.Ν.Α. “Η ΕΛΠΙΣ”
Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Καμπόσο
Αλλαγή Πορείας

 

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΑΒΙΛΗ

Κατά την χθεσινή επίσκεψη του συνδυασμού Δυνατή Πόλη Ξανά στον Αχλαδόκαμπο, ο Δημήτρης Νταβίλης με ασπάστηκε δις και, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, εξέδωσε αργά τη νύχτα ανακοίνωση – απάντηση στο πρόγραμμά μας για τον Αχλαδόκαμπο.

Προφανώς την συνέταξε στις στροφές του Κολοσούρτη, φεύγοντας για Αθήνα, για αυτό είναι και λίγο ζαλισμένη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νταβίλης, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και εργαζόμενος επί 30 χρόνια στην Αθήνα, θυμήθηκε το «χωριό του», όπως μας λέει στην ανακοίνωση του.

Κατ’ αρχήν το χωριό σου είναι κυρίως το χωριό, όσων μένουν μόνιμα στον Αχλαδόκαμπο, κοιμούνται και ξυπνούν καθημερινά εκεί και βιώνουν τα προβλήματα.

Εσύ Δημήτρη Νταβίλη απουσίαζες από τα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου, από τότε που εκλέχθηκες μέχρι σήμερα.

Έτσι εκπροσώπησες το χωριό σου και τους μόνιμους κατοίκους του, που σε εμπιστεύτηκαν στις περασμένες εκλογές.

Βέβαια προσέφερες ποικιλοτρόπως στο Δήμο, όπως πρόσφατα που νοσηλεύτηκε στην Κλινική που είσαι Διευθυντής, η γνωστή συνεργάτης του Δημάρχου, την ημέρα που είχε δικάσιμο.

Για τα χρήματα που αποδίδονται στον Αχλαδόκαμπο από τις ανεμογεννήτριες, επανειλημμένα και εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε ρωτήσει, πόσα χρήματα έχουν εισπραχθεί, που και αν διατέθηκαν και απάντηση δεν πήραμε.

Εκτός αν εννοείς ότι τα μελάνια και τόνερ, που αναλώνει η κοινότητα Αχλαδοκάμπου, κοστίζουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ  περίπου, που υπολογίζουμε ότι θα πρέπει να έχει εισπράξει ο Δήμος από τις ανεμογεννήτριες του Αχλαδοκάμπου…

Το αντάμωμα των Ομογενών το ξεκίνησαν οι Αχλαδοκαμπίτες  και εμείς θα το συνεχίσουμε, διότι η πρώτη διοργάνωση πήγε καλά και όπως όλοι γνωρίζουν, κάθε αρχή και δύσκολη.

Δεν αναμέναμε παγκόσμιο γεγονός, θα βάλουμε όμως  τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού θεσμού.

Τη γιορτή ελιάς , στην οποία παρίστασαι Δημήτρη Νταβίλη  μετά του Δημάρχου, ο οποίος μόνο και μόνο τότε επισκέπτεται  και θυμάται τον Αχλαδόκαμπο, τη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος και όχι η Περιφέρεια.

Συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές, τόσο ο Δήμος Άργους  Μυκηνών, όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια των ανθρώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδοκάμπου, με προσωπική εργασία και προσφορά των κατοίκων και πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αν για εσένα Δημήτρη Νταβίλη είναι ένα λαϊκό ή δημοτικό πανηγύρι , θα έπρεπε ως δημοτικός σύμβουλος του χωριού να το είχες συζητήσει με το Σύλλογο, να είχες εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία σου και να μην καθόσουν πρώτο τραπέζι.

Για εμάς το ζήτημα της ελαιοπαραγωγής και του αγροτουρισμού είναι δυο θέματα συνδεδεμένα με την ανάπτυξη του Αχλαδοκάμπου και των ανθρώπων του, οι οποίοι δεν είδαν καμία πρόταση για το χωριό τους να κατατέθηκε στο δημόσιο κομμάτι του LEADER από τον Δήμο, με αποτέλεσμα να χαθούν χρήματα. Η Γιορτή Ελιάς και ελαιολάδου είναι μόνο ένα μέρος του σχεδιασμού μας για την στήριξη των προϊόντων, μαζί με ημερίδες, έρευνες και ενημερωτικές εκδηλώσεις, που θα γίνουν παράλληλα  στον Αχλαδόκαμπο.

Όσο αναφορά τον ξενώνα, όλοι στον Αχλαδόκαμπο γνωρίζουν ότι αποτελεί έργο του Προέδρου Ηλία Σκούμπη, πριν ενταχθεί ο Αχλαδόκαμπος στο Δήμο Άργους Μυκηνών, που ο Δήμος παρέλαβε σχεδόν έτοιμο το 2011και έκανε εννέα χρόνια να το ολοκληρώσει,  με τον πρόεδρο εννέα χρόνια να παρακαλάει για την ολοκλήρωσή του και εσύ ως δημοτικός σύμβουλος να σφυρίζεις αδιάφορα.

Εμείς θεωρούμε ότι ο ξενώνας, με τις κατάλληλες ενέργειες προβολής και προώθησης, θα αποτελέσει την αρχή για την ανάπτυξη τέτοιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον Αχλαδόκαμπο.

Η ανακαίνιση του γηπέδου θα γίνει. Εκτός από το φυσικό χορτάρι , αν δεν επαρκεί το νερό, υπάρχει και το τεχνητό, αν γνωρίζεις.

Αλλά αν δεν επαρκεί το νερό, η πισίνα του ξενώνα που εξαγγείλατε με το Δήμαρχο Καμπόσο, με τι θα γεμίσει, με εμφιαλωμένο νερό;;;

Από όσο γνωρίζω, την προσφορά του προέδρου Ηλία Σκούμπη και το ενδιαφέρον του για τον Αχλαδόκαμπο μόνο εσύ την αμφισβητείς και μάλιστα εσχάτως, αφού φρόντισες με το πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Πέτρο Διολίτση, να του δημιουργήσετε ένα σωρό προβλήματα.

Ο πρόεδρος που έφτιαξε το πολιτιστικό κέντρο και το αρδευτικό του Κεφαλαρίου, ενδεικτικά σου αναφέρω μέσα από τα πολλά μικρά ή μεγάλα έργα του, είναι αξιέπαινος και απόλυτα επιτυχημένος, για αυτό και εκλέγεται από τους μονίμους κατοίκους επί τέσσερις τετραετίες.

Για αυτό και τώρα, ως ανεξάρτητος ο Ηλίας Σκούμπης, ζητά και πάλι την εμπιστοσύνη των κατοίκων του Αχλαδοκάμπου.

Η ανεξάρτητη φωνή του Ηλία Σκούμπη σας ενοχλεί, εσένα και το Δήμαρχο Καμπόσο, για αυτό και  δημιουργήσατε δικό σας παραταξιακό τοπικό συνδυασμό.

Δημήτρη Νταβίλη, προσπάθησες και στο παρελθόν να γίνεις «απόλυτος προστάτης» του Αχλαδοκάμπου το 1998, ως υποψήφιος για πρόεδρος του χωριού, αλλά και τότε οι μόνιμοι κάτοικοι προτίμησαν και εξέλεξαν το μόνιμο κάτοικο Γιάννη Καρβέλα.

Η αντίληψή σου ότι όλοι οι ξενώνες στον Αχλαδόκαμπο θα πρέπει να ανήκουν ή να κατασκευαστούν από το Δήμο, θυμίζει άλλα καθεστώτα.

Ξεχνάς την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ξεχνάς ότι σε χιλιάδες ορεινά χωριά της Ελλάδας, κατοικίες μετατράπηκαν σε ξενώνες, έδωσαν δουλειά και εισόδημα στους κατοίκους και σταμάτησαν τη μετανάστευση.

Άρα, όπως θα πρέπει να καταλάβεις, το δικό μας σχέδιο είναι μια σοβαρή αναπτυξιακή πρόταση, που με την βοήθεια του προέδρου και του τοπικού συμβουλίου και κυρίως των κατοίκων του χωριού, θα αποτελέσει την βάση για την ανάπτυξη του Αχλαδοκάμπου και την εξέλιξή του σε κέντρο αγροτουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Όσο για τους 150 επισκέπτες στο Ξενώνα, μόνο εσύ τους είδες.

Πρέπει να ήταν ασκητές τουρίστες που δεν κυκλοφόρησαν στο χωριό.

Επίσης να μας πληροφορήσεις για τη λειτουργία του Ξενώνα.

Ποιος –α υποδέχεται τους επισκέπτες, τους εξυπηρετεί, καθαρίζει τα δωμάτια, προσφέρει πρωινό κτλ, τέλος πάντων ποιος – α και με ποια ιδιότητα εργασιακή με την Αργώ έχει τα κλειδιά;

Ασφαλτοστρώσεις και τεχνικά έργα,  γνωρίζεις πολύ καλά ότι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα από το εθνικό δίκτυο προς το χωριό και μην ψεύδεσαι, Δημήτρη Νταβίλη. Άλλωστε γνωρίζεις καλά ότι η Περιφέρεια προχώρησε πρώτα στην συντήρηση του Εθνικού Δικτύου, που οδηγεί στον Αχλαδόκαμπο, με ασφαλτοστρώσεις και παρεμβάσεις για την άρση των καταπτώσεων βράχων, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ξεχνάς επίσης ότι το επαρχιακό δίκτυο του Αχλαδοκάμπου με τις  πέντε ουσιαστικά εισόδους στο χωριό, από Κολοσούρτη και Τρίπολη, είναι τεράστιο σε σχέση με άλλα χωριά.

Δημήτρη Νταβίλη, συνέχισε τη κατοίκησή σου στην Αθήνα και αν κατέβεις το Σαββατοκύριακο τα λέμε.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Μαξίμου: Κόβονται όλες οι πτήσεις από και προς Ιταλία

  Διακόπτονται όσες πτήσεις είχαν απομείνει από και προς την Ιταλία, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορονοϊού και την υλοποίηση των μέτρων αντιμετώπισής του. Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτίμηση της εφαρμογής από τους πολίτες των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, και τονίστηκε […]

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος επισκέφθηκε τις λαϊκές αγορές Άργους και Ναυπλίου

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος επισκέφθηκε τις λαϊκές αγορές Άργους και Ναυπλίου και συνομίλησε με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και πολίτες.

Αρέσει σε %d bloggers: