27 °C Argos, GR
5 Αυγούστου 2021

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ : «Με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά προχωράμε για να φτάσουμε τον Δήμο Ναυπλιέων στην κορυφή»

Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα στο Ναύπλιο, Σάββατο 25 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Δημήτρης Κωστούρος μαζί με την Υπουργό κα Λίνα Μενδώνη, τον Βουλευτή κ.Γιάννη Ανδριανό, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου κ.Παναγιώτη Κοντό, τους Αντιδημάρχους Ναυπλιέων κ.κ. Κώστα Ρούτουλα και Παναγιώτη Λέντζο, την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κα Μαρία Ράλλη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ.Γιώργο Καχριμάνη, την δημοτική σύμβουλο εντεταλμένη σε θέματα τουρισμού κα Νάντια Αναστασίου, μετέβησαν στο επιθαλάσσιο κάστρο του Ναυπλίου, το Μπούρτζι και ενημερώθηκαν για την πρόοδο των έργων όπου βρίσκονται σε εξέλιξη, από την προϊσταμένη της εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα Άλκηστις Παπαδημητρίου.

Κατά την επιστροφή από την καστρονησίδα η Υπουργός κα Μενδώνη μεταξύ άλλων τόνισε πως… «το έργο θα πρέπει να τελειώσει στις 31 Μαρτίου του 2021 χωρίς άλλη καθυστέρηση και θα τελειώσει»…ενώ ανέφερε πως … «Ήδη η δημοτική αρχή επιλύει τα προβλήματα της ύδρευσης και της αποχέτευσης»… και πως η ίδια θα πραγματοποιήσει επαφή με την ΔΕΗ ώστε να επιλυθεί άμεσα και το θέμα με την ηλεκτροδότηση.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφού ευχαρίστησε την Υπουργό κα Μενδώνη αλλά και τον Βουλευτή κο Ανδριανό για το πραγματικό ενδιαφέρον τόνισε:

«Πήγαμε στο Μπούρτζι να δούμε πως προχωράει το έργο που βρίσκεται υπό την ευθύνη της εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας και της κας Παπαδημητρίου, είδαμε μέχρι που έχει φτάσει, έχει γίνει μία εξαιρετική δουλειά, είναι αυτό που πάντα θέλαμε, να δοθεί μία προστιθέμενη αξία στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από το εμβληματικό αυτό μνημείο και θεωρώ με την καθοδήγηση της κας Υπουργού και την βοήθεια όλων, το έργο θα σεβαστεί τα νέα χρονοδιαγράμματά του, έτσι ώστε το 2021 να έχουμε το μνημείο έτσι όπως το θέλουμε. Ο Δήμος σε ότι αφορά τις υποδομές θα είναι έτοιμος για να μπορεί να παρέχει τα δίκτυα τα οποία έχει ανάγκη το έργο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον κο Ανδριανό αλλά και την κα Υπουργό γιατί άκουσαν όλα τα θέματα τα οποία έχουμε και που θα τα δούμε στο εγγύς μέλλον να παίρνουν σάρκα και οστά. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, υπάρχει αισιοδοξία και αυτό που την αισιοδοξία μπορεί να την κάνει πράξη είναι η σκληρή δουλειά».

Το Ναύπλιο, αλλά και όλος ο Δήμος Ναυπλιέων μας οδηγεί κι εμείς δουλεύουμε για να το φτάσουμε στην κορυφή από κάθε άποψη.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος έκοψε την βασιλόπιτα

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης   Νεκτάριος. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2019. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος […]

Γ. Μαντζούνης: Ναι στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ναι στα νέα γήπεδα, όχι σε τακτικές άλλων εποχών

Διαβάζοντας με προσοχή τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό που με καθυστέρηση και εκπρόθεσμα λάβαμε, διαπιστώνουμε ότι σε πολλούς κωδικούς, στα έξοδα, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της υπερβολικής σπατάλης. Σε σύγκριση επίσης με απολογισμούς πρόσφατων ετών υπάρχει αύξηση αδικαιολόγητη. Ελπίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της 20ης Μαρτίου 2019 θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις. Όσον […]

Follow by Email