40 °C Argos, GR
5 Αυγούστου 2021

Δημοσκόπηση ALCO: επανεκλογή Καμπόσου με “τρελλά” ποσοστά

Εξωπραγματικά ποσοστά δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO  η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό ηλεκτρονικού site και παρουσιάστηκε  στον τηλεοπτικό σταθμό supertv από δημοσιογράφους του καναλιού, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου.

Με μεγαλύτερα ποσοστά από κάθε άλλη φορά ο κόσμος δίνει τη δύναμη στο Δήμαρχο και στην «Αλλαγή Πορείας» να συνεχίσει με μεγαλύτερη ενέργεια την προσπάθεια για την πρόοδο του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα και την επόμενη θητεία.

Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και εποχή, με τη χρηματοδότηση του δήμου από το κράτος στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών της τοπικής Αυτοδιοίκησης και με οποιονδήποτε υποψήφιο έχει μέχρι τώρα εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και κρίση. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών. Αντιλαμβάνεται ποιος πρέπει να συνεχίσει να τον κυβερνά στα δημοτικά θέματα. Δεν κάνει λάθος και με τη σημερινή μέτρηση ένα φορτίο μεγαλύτερης ευθύνης γεμίζει τον Δημήτρη Καμπόσο και το συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας».

Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια και το έργο του.

Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας και οι επιχορηγήσεις προς τους δήμους βρίσκονται στο ναδίρ.

 

 Δείτε λοιπόν από την παρουσίαση της δημοσκόπησης όπως την παρουσιάζει η alco:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ 

 

 • Ξεκινάμε με το πρώτο εύρημα της δημοσκόπησης που αφορά το αν οι δημότες είναι ευχαριστημένοι από το έργο και τη δράση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

 

 

Το 69 % του κόσμου είναι ικανοποιημένο από το έργο και τη δράση του Δημήτρη Καμπόσου.

 

 • Επίσης πολύ σημαντικό ποιοτικό εύρημα της δημοσκόπησης αποτελεί η στήριξη-ψήφιση του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και η διείσδυση του σε αυτούς. Δείτε τα χαρακτηριστικά στοιχεία για το βαθμό ικανοποίησης του κόσμου και τους πολιτικούς χώρους που προέρχονται:

 

 • Πολύ μεγάλη διείσδυση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. (60%)
 • Τεράστια αποδοχή από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. (88%)

 

Το επόμενο εύρημα έχει σχέση με την ικανοποίηση των πολιτών από συγκεκριμένους τομείς της δράσης της δημοτικής αρχής:

 

 

 

 • Τεράστια η αποδοχή της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους από τους πολίτες οι οποίοι αναγνωρίζουν την αξία του μεγάλου έργου (75%)
 • Πολύ μεγάλη αποδοχή για τα έργα των σχολείων
 • Πολύ ικανοποιημένοι από την μεταφορά των σχολών.
 • Υψηλά πλειοψηφικά επίπεδα ικανοποίησης για τα δημοτικά πάρκινγκ και το κυκλοφοριακό

Η επόμενη κάρτα παρουσιάζει την εικόνα των πολιτών σχετικά με το αν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα έργα κάποιος άλλος Δήμαρχος στα χρόνια της κρίσης:

 

 • Το συντριπτικό 56% απαντά όχι! Μόνο το 17% Ναι.

 

Το επόμενο εύρημα απαντά για την άποψη των πολιτών αν ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί:

 

 • Στην πολύ σημαντική καρτέλα το 62% (!) δίνει την απάντηση πως ο Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί.

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την Παράσταση Νίκης

 

 • Σε ποσοστό 69% (!) ο κόσμος πιστεύει πως ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος.
 • Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά την

 

                                     ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

 

Ποιον δηλαδή ο κόσμος θα ψήφιζε για Δήμαρχο αν οι εκλογές γίνονταν τώρα.

Ο κόσμος ψηφίζει με ένα ανεπανάληπτο ποσοστό ως προς το ύψος του στην πρόθεση ψήφου και στη διαφορά με όλους τους υπόλοιπους.

Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης δείχνουν ότι επόμενος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος. Τα αποτελέσματα:

 

 

Να θυμίσουμε πως σε δημοσκόπηση μια εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2014, ο Καμπόσος λάμβανε σε αυτήν 53,5 και μια βδομάδα αργότερα στις εκλογές πήρε 62%!!

 

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Μητσοτάκης: Σκηνοθετημένο διαζύγιο για να βολευτούν Τσίπρας και Καμμένος (video)

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους κάλεσε τους βουλευτές που προτίθενται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αφού επανέλαβε την θέση της ΝΔ ότι το διαζύγιο των κυβερνητικών εταίρων είναι «στημένο» πρόσθεσε ότι αυτή η κίνηση […]

Συνεργασία της ΑΣΠΑΙΤΕ με την ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε.

Το Πρόγραμμα  ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ  της ΑΣΠΑΙΤΕ στο  Άργος  συνεχίζει  και για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 20, την ανανέωση της  συνεργασίας  του με την ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε. Η ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε. παρέχει έκπτωση 50% στους σπουδαστές που μετακινούνται για τις ανάγκες  του  Ετήσιου  Προγράμματος  Παιδαγωγικής  Κατάρτισης   (ΕΠΠΑΙΚ) και του Προγράμματος  Ειδίκευσης  στη  Συμβουλευτική  και  τον  Προσανατολισμό   […]

Follow by Email