7 °C Argos, GR
9 Δεκεμβρίου 2021

Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο αύριο Τρίτη με 32 θέματα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o
Περί γνωμοδότησης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου : « Ξενοδοχειακό Συγκρότημα ΝAFPLIA PALACE» της εταιρείας ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΕ, ενόψει συζήτησης του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εξ αναβολής.

ΘΕΜΑ 2ο
Επί εισήγησης για λήψη απόφασης που αφορά έγκριση της λειτουργίας της εμποροπανήγυρης της 25ης Μαρτίου 2019 και του κανονισμού αυτής.

ΘΕΜΑ 3ο
Επί εισήγησης για λήψη απόφασης περί καθορισμού τιμήματος για την παραχώρηση θέσεων σε μικροπωλητές κατά τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης της 25ης Μαρτίου 2019.

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης ανάκλησης του υπ. αριθμ. 15756/ 2017 συμφωνητικού εκμίσθωσης αιγιαλού στη θέση Π7 στην παραλία της Ψιλής Άμμου Τολού.

ΘΕΜΑ 5ο
Περί έγκρισης ανάκλησης του υπ. αριθμ. 10854/ 2017 συμφωνητικού εκμίσθωσης αιγιαλού στην παραλία Καραθώνας Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 6ο
Επί εισήγησης για λήψη κανονιστικής απόφασης που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με την εγκεκριμένη αρχιτεκτονική μελέτη του έργου: « Ανάπλαση περιοχής οδού Αιγίου » Δ.Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 7ο
Επί εισήγησης για λήψη απόφασης για τοποθέτηση ράμπας ΑμεΑ έμπροσθεν της εισόδου των γραφείων του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 8ο
Επί εισήγησης για λήψη απόφασης για δημιουργία θέσης στάθμευσης ΑμεΑ έμπροσθεν των γραφείων ΕΟΠΥΥ-ΠΕ.ΔΙ Αργολίδος.

ΘΕΜΑ 9ο
Περί εγκρίσεως δημοπράτησης κοινόχρηστων χώρων εντός του πάρκου του ΟΣΕ και του πεζόδρομου της Βασ.Κων/νου, ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου.

ΘΕΜΑ 10ο
Περί έγκρισης της αριθμ. 25/20198 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ Δημ. Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου που αφορά έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 11ο
Περί ορισμού αποφαινόμενων οργάνων για την πράξη « Προμήθεια κινητής μονάδας ελέγχου επιβατών στην λιμενική εγκατάσταση ΔΛΤΝ ».

ΘΕΜΑ 12ο
Περί έγκρισης προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Ναυπλιέων για την εκτέλεση της πράξης « Προμήθεια κινητής μονάδας ελέγχου επιβατών στην λιμενική εγκατάσταση ΔΛΤΝ ».

ΘΕΜΑ 13ο
Επί εισηγήσεων για τροποποίηση προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 14ο
Περί αποδοχής χρηματοδότησης από πρόγραμμα « πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες », έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 15ο
Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος.

ΘΕΜΑ 16ο
Περί εξειδίκευσης πιστώσεων προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 17ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 18ο
Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης Δ΄ Τριμήνου έτους 2018 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 19ο
Περί έγκρισης της αρ. 11/2019 μελέτης με τίτλο «Χρήση Οχήματος μέσω υποστήριξης των επισκέψεων της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας με Δικαιούχο τον Δήμο Ναυπλιέων στο πλαίσιο της Δράσης 9.Π.3 του ΠΕΠ Πελοποννήσου με αντικείμενο την « Λειτουργία one stop shop/Κέντρων Κοινότητας Ευπαθών Ομάδων με διευρυμένες υπηρεσίες » και συγκρότησης της Επιτροπής παραλαβής.

ΘΕΜΑ 20ο
Περί επανεξέτασης αίτησης Ματράγκου Ευαγγέλου για διαγραφή οφειλών, λόγω μη έγκαιρης υλοποίησης ληφθείσας απόφασης.

ΘΕΜΑ 21ο
Περί εισήγησης για έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση διαμόρφωσης τοιχίου στο βόρειο όριο του νεκροταφείου Άριας».

ΘΕΜΑ 22ο
Περί εισήγησης για έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου« Προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας ».

ΘΕΜΑ 23ο
Περί έγκρισης επιχορήγησης Αθλητικού Σωματείου« Παναυπλιακός-Ηρακλής Πρόνοιας» .

ΘΕΜΑ 24ο
Περί έγκρισης επιχορήγησης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 25ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης τετραήμερου προληπτικού ιατρικού ελέγχου στο δημοτικό κοινωνικό ιατρείο.

ΘΕΜΑ 26ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 27ο
Περί έγκρισης προβολής του Δήμου Ναυπλιέων στο ένθετο ΤΑΞΙΔΙΑ ‘Αποκριάτικο Αφιέρωμα’ της εφημερίδας Καθημερινή.

ΘΕΜΑ 28ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης τιμητικής εκδήλωσης του συντοπίτη και καθηγητή κου Χατζόπουλου Δημήτριου.

ΘΕΜΑ 29ο
Περί έγκρισης παραχώρησης οικογενειακού τάφου στο κοιμητήριο ΤΚ Δρεπάνου στην Τροτερό Μαρία.

ΘΕΜΑ 30ο
Περί έγκρισης ορισμού εκπροσώπου ως μέλους επιτροπής εκτίμησης αξίας ζώων που σφάζονται ή θανατώνονται λόγω μεταδοτικών νοσημάτων

ΘΕΜΑ 31ο
Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στο όνομα Πατσιώτη Δημητρίου του Γεωργίου .

ΘΕΜΑ 32ο
Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στο όνομα Μαντζαβράκου Κων/νου του Γεωργίου .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

Περισσότερα Άρθρα

Η λιτάνευση της εικόνας του πολιούχου Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου

Με την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αναστασίου και την δοξολογία στον τόπο μαρτυρίου του ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο του Ναυπλίου. Η πομπή ξεκίνησε μετά την Θεία Λειτουργία από τον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου, πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και την ιστορική πλατεία συντάγματος, καταλήγοντας στον […]

Λιμεναρχείο Ναυπλίου – Αναγγελία θυελλωδών ανέμων

1.- Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθ. 034/09-01-2019/15.30 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ: 1) ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ 2) ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 8 Η 9. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. […]

Follow by Email