19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020 από τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Ως ημέρα  έναρξης του φετινού φθινοπωρινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων  ορίζεται   η  Κυριακή, 1η Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο  14 Νοεμβρίου.

Για  τη 1η Κυριακή , δηλαδή την 1η  Νοεμβρίου και κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου,  με  αριθμό πρακτικού    296 /8-4-2019, προτείνεται  να  παραμείνουν  ΚΛΕΙΣΤΑ  τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων, διότι  η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό  ενδιαφέρον.   Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Περιμένουμε πανέτοιμοι όλους τους καταναλωτές για τις αγορές τους με στόχο την ενίσχυση της Ναυπλιακής  αγοράς και οικονομίας, η οποία πλήττεται τα μέγιστα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

 Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας – Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να κάνετε τις αγορές σας μέσα από τα καταστήματα της πόλης του Ναυπλίου, με μοναδικές τιμές και άριστη ποιότητα.

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται  τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί από την κρίση που βιώνουμε!

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΣ
Του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

Περισσότερα Άρθρα

Διαμαρτυρία των συνταξιούχων για την κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο Άργος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών σε σημερινή κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίασή του, με αφορμή την κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο Άργος και τη μεταφορά τους στο Ναύπλιο, αποφάσισε:   Να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεσή του στην κατάργηση του ΕΦΚΑ στο Άργος και τη μεταφορά του στο Ναύπλιο, με […]

Το ιερό εικόνισμα της Κυρίας των Αγγέλων στο Κιβέρι που συνδέεται με την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το ιερό εικόνισμα της Κυρίας των Αγγέλων  φυλάσσεται στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι. Άνδρες πήραν μέρος στον  πόλεμο του 1940 από το χωριό μας, άλλοι γύρισαν ζωντανοί πίσω στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους, άλλοι έπεσαν στα πεδία των μαχών. Μετά από λίγα χρόνια, το 1948, όπως μαρτυρεί η χρονολογία […]