16 °C Argos, GR
17 Απρίλιος 2021

Επιμελητήριο Αργολίδας: Κανονικά η δωρεά σε δομές υγείας παρά την κατάργηση της τηλεκατάρτισης

Μετά την κατάργηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης των επιστημόνων με τηλεκατάρτιση, το Επιμελητήριο Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επιστήμονες που εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου για τη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ως Επιμελητήριο Αργολίδας είχαμε δεσμευτεί ότι μεγάλο μέρος των εσόδων από το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, θα διατίθετο στις δομές υγείας της Αργολίδας με την αγορά και χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού . Παραμένοντας πιστοί στις εξαγγελίες μας, ακόμα και τώρα που δεν θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε στο δύσκολο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών μας.

Προχωράμε λοιπόν κανονικά και άμεσα στην υλοποίηση της παραπάνω δέσμευσής μας με τις απαραίτητες διαδικαστικές τροποποιήσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που ζει η χώρα και ο νομός Αργολίδας, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε την έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Ο Πρόεδρος
Φώτης Δαμούλος

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ: Νίκος Καββαδίας 1910 – 1975

Ο λογοτέχνης Νίκος Καββαδίας γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1910 στο Χαρμπίν της Μαντζουρίας. Ο πατέρας του, Χαρίλαος, είχε τη ρωσική υπηκοότητα και διατηρούσε επιχείρηση εισαγωγών – εξαγωγών. Η μητέρα του, Δωροθέα, ήταν κεφαλλονίτικης καταγωγής. Σε ηλικία τεσσάρων ετών, η οικογένειά του επέστρεψε στην Κεφαλονιά και το 1921 μετακόμισε στον Πειραιά, όπου τελείωσε το Δημοτικό […]

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτη και πανεύκολη βασιλόπιτα

Η καλύτερη συνταγή για την πιο αφράτη και νόστιμη βασιλόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ, από τον Τάσο Αντωνίου. Λίγα υλικά και πραγματικά εύκολα βήματα μέσα από αυτή την δοκιμασμένη πολλές φορές συνταγή για σίγουρη επιτυχία. Υλικά Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. 250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 300 γραμμ. ζάχαρη […]

Follow by Email