24 °C Argos, GR
14 Μαΐου 2021

Η αρχική προκήρυξη της ΕΠΣ Αργολίδας για την περίοδο 2019-20- Τι προβλέπει για την Α1, Α2 και Β’ κατηγορία

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας, αφού έλαβε υπόψη 1) την ισχύουσα νομοθεσία, 2) τον Κ.Α.Π., 3) τον Πειθαρχικό Κώδικα, 4) το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.,5) το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Α., 6) τον Κανονισμό Διαιτησίας, 7) την απόφαση της Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 28/6/2019 8) την με αριθμ 11/12-6-19 απόφαση του Δ.Σ.της Ε.Π.Σ.Α., 9) την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Γ’ εθνικής της Ε.Π.Ο και την απόφαση αυτής για το κύπελλο ερασιτεχνών,
προκηρύσσει
τα πρωταθλήματα που αφορούν
Α) στους αγώνες των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων περιόδου 2018-2019 μεταξύ των σωματείων της δύναμής της:
1. A’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (A 1, Α2)
2. Β’Ερασιτεχνικής κατηγορίας
3. Παιδικών πρωταθλημάτων (Νέων – Παίδων – Προπαίδων- Παμπαίδων)
Β) στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών

ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προκήρυξη αυτή είναι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κατάρτιση σύμβασης προσχώρησης μεταξύ της διοργανώτριας που είναι η Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ που οι ομάδες τους έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα που αυτή η προκήρυξη ορίζει.
Κατ’ εφαρμογή δε των διατάξεων του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Ο., η δήλωση συμμετοχής αποτελεί ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του Καταστατικού αυτού και των εκδοθέντων ή εκδοθησομένων Κανονισμών της Ε.Π.Ο. Τα Σωματεία που δικαιούνται και επιθυμούν να μετάσχουν στα πρωταθλήματα, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται, να υποβάλλουν στην
Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ έγγραφη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσουν έντυπο της Ε.Π.Ο. – ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/ ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ περί της αποδοχής του Καταστατικού, των κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της F.I.F.A., της U.E.F.A. και της Ε.Π.Ο. (Άρθρα 13, 66, 67, 68 Καταστατικού Ε.Π.Ο.). Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω εντύπου της ΕΠΟ δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής.

ΑΡΘΡΟ 1°
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Τα Σωματεία που δικαιούνται συμμετοχή ανά κατηγορία είναι:
• Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Σωματεία 16
• Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Σωματεία 30
• Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας: Λοιπά Σωματεία και όσα Σωματεία δεν δήλωσαν την Περίοδο 2018-2019, καθώς επίσης και όσα σωματεία αναγνωριστούν μέχρι την κλήρωση των αγώνων της κατηγορίας αυτής.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παρακάτω δέκα έξι (16) ομάδες:

1. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ
2. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ
3. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ
5. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ
6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
7. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
8. ΦΟΙΝΙΚΑΣ
9. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ
10. ΣΠΕΤΣΕΣ
11. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
12. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
13 ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
14 ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΑΦ.
15 ΑΟ ΧΩΝΙΚΑ 2015
16 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ

Οι παραπάνω ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια (15+15=30 αγώνες), για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ο οποίος από την περίοδο 2019-2020 θα αγωνίζεται στη Γ’εθνική κατηγορία σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ -Στο Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας θα συμμετέχουν και όσες ομάδες προέλθουν για οποιοδήποτε λόγο από ανώτερη Κατηγορία ως υπεράριθμες.

Έναρξη Α1 κατηγορίας: 21-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α1: 250,00 €

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Μέχρι 26-7-2019

Στην Α1 κατηγορία παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές, ηλικιακά ελεύθερα, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 14° έτος της ηλικίας  τους όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ και από το άρθρο 6 rpc παρούσας προκήρυξης.
Όλοι οι αγώνες της Α1 Κατηγορίας θα διεξάγονται σε γήπεδα με φυσικό ή συνθετικό Χλοοτάπητα.
Στην περίπτωση που μία ή περισσότερες, από τις παραπάνω ομάδες, δεν δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία που δικαιούνται (Α1) τότε θα συμπληρώνονται από ομάδες του ενιαίου πίνακα βαθμολογίας της Α2 ‘κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-19 και που έχουν καταταγεί έως την 9η θέση. Εάν δεν δηλώσει συμμετοχή Στην Α1 καμία ομάδα από τις 4η έως 9η θέσεις τότε το πρωτάθλημα της Α1 θα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.
Τα σωματεία Α1 Κατηγορίας θα πρέπει υποχρεωτικά να προσλάβουν διπλωματούχο Προπονητή UEFA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, με ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας τουλάχιστον και σε ισχύ, αλλιώς στα μη συμμορφούμενα σωματεία η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Α. είναι υποχρεωμένη να επιβάλλει πρόστιμο 100€ σε κάθε αγωνιστική στην περίπτωση που κάποιο σωματείο δεν θα έχει προπονητή στον πάγκο του.
Σε περίπτωση απόλυσης η παραίτησης του προπονητή το σωματείο είναι υποχρεωμένο να προσλάβει άλλο προπονητή, σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών , διαφορετικά θα επιβάλλεται το παραπάνω πρόστιμο.
Το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ σωματείου- προπονητή, και όλες οι ενέργειες μέχρι την έκδοση από την ΕΠΣΑ του Δελτίου Πιστοποίησης εισόδου στην τεχνική περιοχή αναφέρονται στο άρθρο 3 παραγρ 1,2,3 στον κανονισμό προπονητών ποδοσφαίρου.
Μόνο ο προπονητής, ο κάτοχος του Δελτίου Πιστοποίησης, έχει το δικαίωμα να εκτελεί καθήκοντα προπονητή της τεχνικής περιοχής και κανείς άλλος εξ όσων δηλώνονται στο φύλλο αγώνα και παραβρίσκονται στον πάγκο υπό άλλες ιδιότητες.
Προπονητής ο οποίος δεν κατέχει το ως άνω δελτίο πιστοποίησης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) απαγορεύεται να εισέλθει σε αυτόν. Ο
έλεγχος διενεργείται από τους διαιτητές του αγώνα, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. όπου εάν παραβούν τις ως άνω υποχρεώσεις τους τιμωρούνται με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων.
Προπονητής ο οποίος έχει συμβληθεί με σωματείο – μέλος της Ε.Π.Σ. με την ιδιότητα αυτή, απαγορεύεται να παρέχει τις υπηρεσίες του, με τις ίδιες ιδιότητες, και σε άλλο σωματείο έστω και χωρίς αμοιβή, με εξαίρεση την δυνατότητα να είναι προπονητής σε τμήματα υποδομών-ακαδημίες του ίδιου η ενός άλλου σωματείου η στις μεικτές ομάδες μιας Ενώσεως
Οι διπλωματούχοι προπονητές με ταυτότητα UEFA δεν έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται στον πάγκο των αναπληρωματικών και την τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα, εκτός αυτήν του προπονητή. Προπονητής ο οποίος επιθυμεί να παρευρίσκεται στην τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα, θα πρέπει να καταθέσει 10 ημέρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, στο Τμήμα Μητρώου Προπονητών της Ε.Π.Ο. την ταυτότητά του, συνοδευόμενη από έγγραφη δήλωση ότι δεν επιθυμεί να απασχοληθεί αυτή την περίοδο ως προπονητής αλλά να παρευρίσκεται στον πάγκο ενός σωματείου με άλλη ιδιότητα. (Κανονισμός Προπονητών Ε.Π.Ο.)
Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που έχει υποβάλλει την κατά την ανωτέρω παράγραφο και κέκτηται τα ανάλογα προσόντα, δύναται, κατ εξαίρεση να απασχολείται ως προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου στο οποίο αγωνίζεται, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν επιβάλλεται να καταθέσει την ταυτότητά του. (άρθρο 13 παρ. 4 Κανονισμού Προπονητών).

Α2′ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παρακάτω τριάντα (30) ομάδες .
1  ΑΡΙΣΤΕΑΣ
2  ΠΟΡΟΣ
3  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
4 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
5  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ
6  ΥΔΡΑ
7  ΟΦ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
8  ΛΥΓΚΕΥΣ
9  Ν. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.
10  ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ
11 ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ
12 ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
13 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ
14 ΠΡΩΤΕΑΣ
15 ΜΕΘΑΝΑ
16 ΠΡΟΣΥΜΝΗ
17 ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ
18  ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΝΑΧΟΥ
19 ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ
20 ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ
21 Α.Ο. ΜΙΔΕΑΣ
22  ΠΡΟΙΤΟΣ
23  Α.Ε.Κ. ΑΡΓΟΥΣ
24  ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ
25 ΔΑΝΑΟΙ
26 ΛΕΥΚΑΚΙΑ
27 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ
28 ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ
29 ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ
30 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ A. Α.

Οι παραπάνω ομάδες θα σχηματίσουν τρεις ομίλους των 10 ομάδων αμέσως μετά την δήλωση συμμετοχής τους. Η ένταξη των ομάδων στους 3 ομίλους θα γίνει με αγωνιστικά κριτήρια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και όσο είναι δυνατόν με γεωγραφικά κριτήρια.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το πρωτάθλημα της Α2 θα διεξαχθεί σε 3 ομίλους σύμφωνα με την κλήρωση και σε δύο φάσεις.
Στην Α φάση οι ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια (9+9=18 αγωνιστικές).
Στη Β φάση
α) οι πρώτοι των τριών ομίλων θα αγωνισθούν σε μονά παιχνίδια μεταξύ τους (2 αγωνιστικές σε ουδέτερα γήπεδα ) για κατάταξη 1-3.
β) οι δεύτεροι έως τρίτοι ι (2οι – 3οι) κάθε ομίλου θα αγωνισθούν σε μονά παιχνίδια μεταξύ τους, δηλαδή οι δεύτεροι μεταξύ τους οι τρίτοι μεταξύ τους ( 2 αγωνιστικές σε ουδέτερα γήπεδα) για κατάταξη 4-9.Οι 201 και 301 έχουν την δυνατότητα να μην αγωνισθούν σε αγώνες κατάταξης και η κατάταξή τους θα διαμορφωθεί σύμφωνα με την βαθμολογία που θα έχουν συγκεντρώσει στους ομίλους που η καθεμία συμμετείχε και η κατάταξη τους σε σχετικό πίνακα θα γίνει με κριτήριο του άρθρου 20 παρ 10 του ΚΑΠ.
γ) οι 401 έως 901 δεν θα αγωνισθούν σε αγώνες κατάταξης και η κατάταξή τους θα διαμορφωθεί σύμφωνα με την βαθμολογία που θα έχουν συγκεντρώσει στους ομίλους που η καθεμία συμμετείχε και η κατάταξη τους σε σχετικό πίνακα θα γίνει με κριτήριο του άρθρου 20 παρ 10 του ΚΑΠ. Υπεύθυνο για την οργάνωση του αγώνα (παραχωρητήριο γηπέδου, γιατρό αγώνα κ.α) θα είναι το σωματείο που στη κλήρωση θα φαίνεται σαν γηπεδούχο, τα έξοδα όμως του αγώνα (Διαιτησία-Παρατηρητής διαιτησίας -Γιατρός αγώνα) θα βαρύνουν ισόποσα και τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία.
Η ΕΠΣΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον αριθμό των Ομίλων.

Έναρξη Α2 κατηγορίας: 14-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α2: 150,00 €

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Μέχρι 26-7-2019

Στην περίπτωση που μία ή περισσότερες από παραπάνω ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία που δικαιούνται (Α2) τότε συμπληρώνεται από τον ενιαίο πίνακα βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
Στην Α2 κατηγορία παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές, ηλικιακά ελεύθερα, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 14° έτος της ηλικία τους όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ και από το άρθρο 6 της παρούσας προκήρυξης.
Όλοι οι αγώνες της Α2 Κατηγορίας θα διεξάγονται σε γήπεδα με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην κατηγορία αυτή δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παρακάτω ομάδες καθώς επίσης και όσα σωματεία αναγνωριστούν μέχρι την κλήρωση των αγώνων της κατηγορίας αυτής.
AJA  ΟΜΑΔΕΣ
1  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ
2  ΘΗΣΕΑΣ
3  ΑΓΟΝ
4 ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ
5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΣΙΑ
6  ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ
7 ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
8  ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ
9  ΑΡΓΕΑΣ
10  ΑΠΟΛΛΩΝ
11  ΚΛΕΩΝ
12  ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98
13  ΝΙΚΗ
14  ΟΡΝΕΑΤΗΣ ΓΥΜΝΟΥ
15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
16  ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000
17 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
18  ΑΡΑΧΝΑΙΟ
19  ΜΗΔΑΣ
20  ΑΡΗΣ ΡΟΪΝΟΥ
21  ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
22  ΑΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ
23  ΤΟΞΟΤΗΣ
24 ΦΑΒΙΕΡΟΣ
25 ΣΑΡΩΝΑΣ
26 ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
27  AO Ν. ΚΙΟΥ
28  ΔΙΟΜΗΔΗΣ
29  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ
30  ΑΡΚΑΔΙΟΣ 2017
31  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΥΠΛ
32  ΑΟ ΔΟΞΑ ΑΔΑΜΙΟΥ
33 ΕΡΑΣΙΝΟΣ
34 ΔΡΥΩΠΗ
35 ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

Ο τρόπος διεξαγωγής και οι όμιλοι της Β’ κατηγορίας θα καθοριστεί ανάλογα με τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 100,00 €.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Μέγοι 20-8-2019

Έναρξη Β’ κατηγορίας: 26-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Στην Β κατηγορία παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές ηλικιακά ελεύθερα, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 14° έτoς της ηλικίας τους όπως προβλέπεται—από τον ΚΑΠ και από το άρθρο 6 TTIC παρούσας προκήρυξης.
Οι αγώνες της Β Κατηγορίας θα διεξάγονται σε γήπεδα με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα αλλά και σε ξερά γήπεδα.
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ- ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ:
Οι περιπτώσεις προβιβασμού — υποβιβασμού και στις τρεις κατηγορίες θα καθοριστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που δικαιούνται συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΟ και οι οποίες θα συμπεριληφθούν στη συμπληρωματική προκήρυξη.

 

Περισσότερα Άρθρα

Στο πλευρό του Σπύρου Ροή

Όπως και στον κολυμβητικό διάπλου του Αργοσαρωνικού πριν λίγα χρόνια, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, είναι χορηγός και υποστηρικτής του Ποριώτη Αθλητή Σπύρου Ροή, στον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου: τον Υπερμαραθώνιο της Σαχάρας απόστασης 250 km! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με ομόφωνη απόφαση του, τον περασμένο Φεβρουάριο, επέλεξε να μην κάνει εκδήλωση για […]

Γ’ Εθνική: Ηρωϊκή προσπάθεια του Παναργειακού και 2-2 με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως

Βροχή, σκοτεινιά (άναψαν οι προβολείς στο τέλος), ελάχιστος κόσμος στο ΔΑΚ Άργους, με 14 παίκτες στην αποστολή αλλά ο Παναργειακός προσπάθησε, δεν κατέθεσε τα όπλα και τελικά το 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των “Λύκων” και του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Ο Παναργειακός προηγήθηκε μάλιστα στο 8′ με κεφαλιά του προωθημένου Βουρνάζου. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! […]

Follow by Email