23 °C Argos, GR
16 Ιουνίου 2021

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα» διοργανώνει την Πέμπτη 26.11.2020 στις 17.30 η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σε αυτήν οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τις έννοιες της προσαρμοστικότητας και της αποτελεσματικής διαχείρισης της αλλαγής με σκοπό την βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, καθώς, όπως σημειώνεται, η προσαρμοστική ικανότητα μιας επιχείρησης είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Η ανθεκτικότητα αυτής, σχετίζεται ειδικότερα με τη σταθερότητα, την ανταγωνιστικότητα και εν τέλει την κερδοφορία.

Η επιχειρηματική ανθεκτικότητα (organizational resilience) περιλαμβάνει τη διαδικασία της διαχείρισης κρίσεων και το σχέδιο επιχειρηματικής συνέχειας και επιδιώκει να καλύψει τον τρόπο ανταπόκρισης κάθε επιχείρησης ή οργανισμού, σε κάθε τύπο κρίσης που ενδέχεται να αντιμετωπίσει.

Την συζήτηση χαιρετίζουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Χριστίνα Φυτέα.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν η κ. Σοφία Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζωνος Ελληνισμού, ο κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ και η κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας και Δικηγόρος Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με την κ. Δόρα Πλαγιώτη, Organizational Development Consultant (Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης) η οποία και θα μας μιλήσει για την Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα και την συσχέτιση της με την Ψυχική Ανθεκτικότητα ενώ ταυτόχρονα θα κάνει μία εισαγωγή για τα workshops που θα ακολουθήσουν.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαραίτητη η εγγραφή στο: https://zoom.us/webinar/regist…

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης : Τα κυλικεία και τα πολιτικά συνεταιριλίκια

Τα κυλικεία είναι καλή μπίζνα. Πουλάνε τον καφέ με 300% κέρδος και την τυρόπιτα με 200%. Κάτι βγαίνει, σα να λέμε. Το κυλικείο της Βουλής είναι ακόμα καλύτερη διότι πέραν της σταθερής και εύπορης πελατείας του, είναι και καλός κράχτης για εξωτερικές δουλειές catering. «Για να έχει την Βουλή, θα πει ότι είναι top» σκέφτεται […]

Follow by Email