27 °C Argos, GR
24 Σεπτεμβρίου 2020

Καθορίστηκαν οι Ομάδες εργασίας σε όλους τους τομείς δράσης του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Ο  Δημοτικός  Οργανισμός  Πολιτισμού  Περιβάλλοντος,  Αθλητισμού  και  Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς του Δήμου Ναυπλιέων γιατί οι τομείς με τους οποίους ασχολείται αγγίζουν κάθε δημότη του αλλά και επισκέπτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, κατοικίας και ενδιαφερόντων.

Σκοποί του Νομικού  προσώπου  είναι   η  οργάνωση και η λειτουργία υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας και φυσικά των επισκεπτών μας.

  • Η λειτουργία του Δημοτικού ωδείου, της  φιλαρμονικής, των αθλητικών εγκαταστάσεων η διεξαγωγή αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων, η προώθηση του βιβλίου σε όλους τους δημότες.
  • η συνεργασία με όλους τους φορείς, τα σωματεία και τους ντόπιους καλλιτέχνες
  • η προώθηση και καλλιέργεια της ιδέας του αθλητισμού
  • Η περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος
  • Η προσπάθεια για μια καθαρή και περιβαλλοντικά σύγχρονη πόλη με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, αποτελούν τους βασικούς μας στόχους.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μας ως νέο ΔΣ και εγώ ως Πρόεδρος τονίσαμε από την πρώτη στιγμή τη βούλησή μας για γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με σκοπό να δρομολογηθούν λύσεις σε χρονίζοντα θέματα και κυρίως την υλοποίηση των παραπάνω στόχων Έτσι συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας σε όλους τους τομείς δράσης του ΔΟΠΠΑΤ στις οποίες συμμετέχουν εκτός από τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πολίτες οι οποίοι θέλησαν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Από την αρχή έχω δεσμευθεί για συλλογική διοίκηση όπου το διοικητικό συμβούλιο αποτελεί το κυρίαρχο όργανο διαβούλευσης, σύνθεσης και λήψης αποφάσεων. Οι μέχρι τώρα συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου καθώς και η δημοσίευση όλων των μέχρι τώρα πρακτικών του το αποδεικνύει περίτρανα. Όσον αφορά για την τοποθέτησή μου ως επικεφαλής στις επιτροπές του ΔΟΠΠΑΤ έγινε με γνώμονα τη χάραξη ενιαίας στρατηγικής και ισορροπίας για την επίτευξη όλων των παραπάνω στόχων και όχι για λόγους αυτοπροβολής.

Να είστε σίγουροι ότι δεν γίνεται τίποτα πίσω από την πλάτη των ομάδων εργασίας, του Δ.Σ και της ίδιας της κοινωνίας.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη παραγωγική θητεία προσδοκώντας τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

                                                                                    ΡΑΛΛΗ – ΠΙΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Περισσότερα Άρθρα

Κλιμάκιο της Περιφέρειας στην Ανοιχτή δομή του στρατοπέδου- Ζητούν Ίση κατανομή σε όλες τις Περιφέρειες

Αυτοψία στην ανοιχτή η δομή μεταναστών στην Κόρινθο εκτέλεσε κλιμάκιο της περιφέρειας αποτελούμενο από τους αντιπεριφερειάρχες αλλά και τον διευθυντή των υγειονομικών υπηρεσιών. Ανάμεσα τους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, όπως και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ζήτησε να γίνει ίση κατανομή σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και όχι […]

Ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είναι Πόντιος

Ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, είναι Πόντιος, από την Τραπεζούντα. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου όμως είναι και ελληνόφωνος, μιλά ποντιακά, και διατηρεί σχέσεις με τα Γιαννιτσά. Στις 10 Μαΐου 2016 ανάρτησε βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, στο οποίο χορεύει ποντιακά σε γλέντι στα Γιαννιτσά. Ο γεννημένος στην Τραπεζούντα το 1970 νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, της […]

Αρέσει σε %d bloggers: