13 °C Argos, GR
28 Οκτωβρίου 2021

Κότα μέσα… Κόκορας έξω…

Στην απελπισία του ο κ. Χειβιδόπουλος με ανακοίνωση του «μέμφεται» τους εισηγητές, από την παράταξη Καμπόσου, του θέματος για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό του δήμου επειδή, λέει, ήταν… συναινετικοί. Ως συναίνεση ( άγνωστο σε τι….) αντιλαμβάνεται εκείνος την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο παρελθόν και την ανάπτυξη του μελλοντικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για την έξοδο από τα αδιέξοδα που με την ανοχή του, αν όχι την αμέριστη στήριξη του, οδηγήθηκε ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

Προφανώς και δεν αντιλήφθηκε ότι μέσω των εμπεριστατωμένων εισηγήσεων, τις οποίες εκείνος εντός της αιθούσης επιδοκίμασε, επιβεβαιώθηκαν όσα μέχρι σήμερα έχουν ειπωθεί από την πλειοψηφούσα παράταξη. Επιβεβαιώθηκε δηλαδή ότι η παράταξη Σαλεσιώτη ήταν αυτή που «δια της υπογραφής της» μας έφερε τις ΖΟΕ.

Ο κ. Χειβιδόπουλος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΝΙΚΑ, σε ερώτηση των εισηγητών, πως ο τότε Νομάρχης με τον οποίο εκλέχτηκε και ήταν στην ίδια παράταξη ΥΠΕΓΡΑΨΕ την απόφαση του ΣΧΟΠ για τις ΖΟΕ. Αυτό αναφέρθηκε στις εισηγήσεις και εκείνος ουδόλως αντέδρασε. Αποδέχθηκε επίσης πως την χρονική περίοδο που εκείνος ήταν στη Νομαρχία και ως αντινομάρχης δεν έκαναν τίποτα, όπως αναφέρθηκε και στις εισηγήσεις.

Και τι να πει… Αφού δεν υπήρξε καμία αντίδραση από μέρους του εκείνη την εποχή. Καμία αντίδραση του δεν έχει καταγραφεί ενώ είναι βέβαιο ότι χωρίς αυτήν την υπογραφή δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε ΠΔ οι ΖΟΕ!

Επίσης προκαλεί μεγάλη έκπληξη που , πίσω από τις λέξεις και τις κορώνες που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί, αναγνωρίζει ότι ο Καμπόσος το πάει καλά και σε αυτόν τον τομέα. Αναγνωρίζει ότι τα στελέχη του Καμπόσου είναι καταρτισμένα και μελετούν σε βάθος τα θέματα.

Αναγνωρίζει την ορθότητα όλων των χειρισμών μέχρι σήμερα από την παράταξη Καμπόσου χωρίς να διατυπώσει καμμία διαφωνία για χειρισμούς που έγιναν.

Έφτασε δε στο σημείο να πει ο κ. Χειβιδοπουλος πως θα ψήφιζε και η παράταξη του το θέμα στο προηγούμενο συμβούλιο αλλά το μοναδικό θέμα διαφωνίας ήταν η… ώρα της συνεδρίασης.

Τα συμπεράσματα δικά σας όταν για ένα τόσο σοβαρό θέμα αναζητούνται ευτελείς λόγοι για να δικαιολογήσουν την απουσία. Οι δύο εισηγητές εμπεριστατωμένα ανέδειξαν το σχεδιασμό του Δήμου Άργους Μυκηνών που θα υλοποιηθεί,υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, για τα επόμενα χρόνια.

Με την απαραίτητη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σωφροσύνη λοιπόν ανέδειξαν όλα τα θέματα και σε αδρές γραμμές περιέγραψαν την πολιτική του δήμου Άργους Μυκηνών σε αυτόν.

Εντός ΔΣ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συμφώνησαν σε όλα και επιδοκίμασαν τις εισηγήσεις και ως εκ τούτου και τον σχεδιασμό της δημαρχιακής αρχής.

Εκτός βέβαια αιθούσης μπορεί να τον μάλωσαν οι γνωστοί από τα παλαιά ινστρούχτορες του που έχουν αφήσει τους γόνους τους στο πόδι τους εντός ΔΣ, για να αποτελειώσουν ό,τι άφησαν όρθιο αυτοί. Και έτσι επιδόθηκε στο γνωστό προπαγανδιστικό κρεσέντο. Φευ! Ο Καμπόσος βγήκε ενισχυμένος από την συζήτηση στο ΔΣ και αυτό είναι το δράμα για τον κ. Χειβιδόπουλο. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να κρυφτεί και η αλήθεια πάντα θα λάμπει.

Περισσότερα Άρθρα

Κορωνοϊός – Λάρισα: 20 από τα 29 δείγματα θετικά στον οικισμό Ρομά

  Λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και πολλαπλασιαστή που προέκυψε από τα αποτελέσματα των τεστ που πραγματοποιήθηκαν μετά την ιχνηλάτιση του χθεσινού θετικού κρούσματος στον οικισμό Ρομά της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λάρισας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας […]

Θύμα ξυλοδαρμού ο ‘Ανθιμος Ανανιάδης

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, ο ‘Ανθιμος Ανανιάδης. Ο ηθοποιός, την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην είσοδο του σπιτιού του, περίπου στις 23:00 το βράδυ, δέχθηκε επίθεση από τους δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν. Τότε, έκανε την εμφάνισή τους ένας αλλοδαπός, κινεζικής καταγωγής, […]

Follow by Email