21 °C Argos, GR
23 Σεπτεμβρίου 2020

Κότα μέσα… Κόκορας έξω…

Στην απελπισία του ο κ. Χειβιδόπουλος με ανακοίνωση του «μέμφεται» τους εισηγητές, από την παράταξη Καμπόσου, του θέματος για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό του δήμου επειδή, λέει, ήταν… συναινετικοί. Ως συναίνεση ( άγνωστο σε τι….) αντιλαμβάνεται εκείνος την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο παρελθόν και την ανάπτυξη του μελλοντικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για την έξοδο από τα αδιέξοδα που με την ανοχή του, αν όχι την αμέριστη στήριξη του, οδηγήθηκε ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

Προφανώς και δεν αντιλήφθηκε ότι μέσω των εμπεριστατωμένων εισηγήσεων, τις οποίες εκείνος εντός της αιθούσης επιδοκίμασε, επιβεβαιώθηκαν όσα μέχρι σήμερα έχουν ειπωθεί από την πλειοψηφούσα παράταξη. Επιβεβαιώθηκε δηλαδή ότι η παράταξη Σαλεσιώτη ήταν αυτή που «δια της υπογραφής της» μας έφερε τις ΖΟΕ.

Ο κ. Χειβιδόπουλος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΝΙΚΑ, σε ερώτηση των εισηγητών, πως ο τότε Νομάρχης με τον οποίο εκλέχτηκε και ήταν στην ίδια παράταξη ΥΠΕΓΡΑΨΕ την απόφαση του ΣΧΟΠ για τις ΖΟΕ. Αυτό αναφέρθηκε στις εισηγήσεις και εκείνος ουδόλως αντέδρασε. Αποδέχθηκε επίσης πως την χρονική περίοδο που εκείνος ήταν στη Νομαρχία και ως αντινομάρχης δεν έκαναν τίποτα, όπως αναφέρθηκε και στις εισηγήσεις.

Και τι να πει… Αφού δεν υπήρξε καμία αντίδραση από μέρους του εκείνη την εποχή. Καμία αντίδραση του δεν έχει καταγραφεί ενώ είναι βέβαιο ότι χωρίς αυτήν την υπογραφή δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε ΠΔ οι ΖΟΕ!

Επίσης προκαλεί μεγάλη έκπληξη που , πίσω από τις λέξεις και τις κορώνες που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί, αναγνωρίζει ότι ο Καμπόσος το πάει καλά και σε αυτόν τον τομέα. Αναγνωρίζει ότι τα στελέχη του Καμπόσου είναι καταρτισμένα και μελετούν σε βάθος τα θέματα.

Αναγνωρίζει την ορθότητα όλων των χειρισμών μέχρι σήμερα από την παράταξη Καμπόσου χωρίς να διατυπώσει καμμία διαφωνία για χειρισμούς που έγιναν.

Έφτασε δε στο σημείο να πει ο κ. Χειβιδοπουλος πως θα ψήφιζε και η παράταξη του το θέμα στο προηγούμενο συμβούλιο αλλά το μοναδικό θέμα διαφωνίας ήταν η… ώρα της συνεδρίασης.

Τα συμπεράσματα δικά σας όταν για ένα τόσο σοβαρό θέμα αναζητούνται ευτελείς λόγοι για να δικαιολογήσουν την απουσία. Οι δύο εισηγητές εμπεριστατωμένα ανέδειξαν το σχεδιασμό του Δήμου Άργους Μυκηνών που θα υλοποιηθεί,υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, για τα επόμενα χρόνια.

Με την απαραίτητη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σωφροσύνη λοιπόν ανέδειξαν όλα τα θέματα και σε αδρές γραμμές περιέγραψαν την πολιτική του δήμου Άργους Μυκηνών σε αυτόν.

Εντός ΔΣ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συμφώνησαν σε όλα και επιδοκίμασαν τις εισηγήσεις και ως εκ τούτου και τον σχεδιασμό της δημαρχιακής αρχής.

Εκτός βέβαια αιθούσης μπορεί να τον μάλωσαν οι γνωστοί από τα παλαιά ινστρούχτορες του που έχουν αφήσει τους γόνους τους στο πόδι τους εντός ΔΣ, για να αποτελειώσουν ό,τι άφησαν όρθιο αυτοί. Και έτσι επιδόθηκε στο γνωστό προπαγανδιστικό κρεσέντο. Φευ! Ο Καμπόσος βγήκε ενισχυμένος από την συζήτηση στο ΔΣ και αυτό είναι το δράμα για τον κ. Χειβιδόπουλο. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να κρυφτεί και η αλήθεια πάντα θα λάμπει.

Περισσότερα Άρθρα

Τα Γεγονότα σαν σήμερα 27 Ιανουαρίου, στην Ελλάδα και τον Κόσμο

1593 Το Βατικανό οδηγεί σε δίκη τον φιλόσοφο Τζορντάνο Μπρούνο για τις αιρετικές απόψεις του. 1827 Ελληνικά επαναστατικά τμήματα υπό τους Διονύσιο Βούρβαχη, Πανούτσο Νοταρά και Βάσο Μαυροβουνιώτη δέχονται επίθεση 2.000 πεζών και 600 ιππέων υπό τον Κιουταχή, στο Καματερό Αττικής. Στη μάχη που επακολουθεί πέφτουν ηρωικά ο Βούρβαχης μαζί με 300 μαχητές. 1880 Ο […]

Διακοπή νερού αύριο στην Ερμιόνη

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές της Τοπικής Κοινότητας Ερμιόνης ότι αύριο Πέμπτη 28/05/2020, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για τις ώρες 08:00 έως 15:00 λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης του δικτύου. Η διακοπή υδροδότησης θα περιλαμβάνει το τομέα της Ερμιόνης όπως αυτός ορίζεται από την νοητή γραμμή Μαντράκια – Ι.Ν. Ταξιαρχών – οικία Γ. Καρακατσάνη -Λιμάνι έως το δασύλλιο […]

Αρέσει σε %d bloggers: