27 °C Argos, GR
25 Σεπτεμβρίου 2021

Μαρία Ράλλη: Μία ακόμα αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Ναυπλίου

Με αφορμή την σημερινή ημέρα 6 Απριλίου ,ως Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη , ανακοινώνουμε στους αθλούμενους πολίτες της πόλης μας ότι είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε , όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν , μία ακόμα αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Η καταγραφή των αναγκών και η προώθηση ενεργειών για τη βελτίωση , αλλά και τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών , στα πλαίσια προφανώς της τρέχουσας δύσκολης συγκυρίας και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, αποτελεί για όλους μας υψηλή προτεραιότητα .

Βασική μας επιδίωξη είναι όλοι οι δημότες , ανεξάρτητα από φύλο , ηλικία ή κοινωνική τάξη και φυσικά οι ομάδες μας , να έχουν την ευκαιρία , με τις καλύτερες κατά το δυνατόν προϋποθέσεις να αθλούνται σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ναυπλιέων.

Επιπλέον , ένας ακόμα βασικός στόχος μας είναι η συνέχεια της παρέμβασης του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην κοινωνική και οικονομική ζωής του τόπου μας με τη θεσμοθετημένη , αλλά και περιστασιακή οργάνωση αθλητικών αγώνων και εκδηλώσεων.

Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον και την αποφασιστική συμβολή του Δημάρχου μας Δημήτρης Κωστούρος , της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντια Αναστασίου και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, σχετικά με την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού , είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι με την επιστροφή μας στην κανονικότητα θα προχωρήσουμε το ίδιο αποτελεσματικά στην οργάνωση και διεξαγωγή σειρά αγώνων και εκδηλώσεων.

Άλλωστε, ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, ο Παλαμήδειος Άθλος , το Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου ” ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ ” , το Τριαθλο , τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αγώνων , μας δείχνουν το δρόμο….

Ως εκ τούτου η φροντίδα και η ” έννοια ” μας αφορά και τη διαθεσιμότητα των αθλητικών υποδομών του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων .

Αγαπητοί φίλοι , η τοπική αυτοδιοίκηση με τον κοινωνικό ρόλο που έχει μπορεί να γίνει , μέσω και του Αθλητισμού, δύναμη αποτροπής για πολλά από τα αρνητικά φαινόμενα , που έχει επιφέρει η ” νέα ” καθημερινότητα .

Όλοι εμείς , λοιπόν , που υπηρετούμε τη δεδομένη στιγμή τους δημότες μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και της πόλης μας και όλων των περιφερειακών εγκαταστάσεων .

Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας εργασίας αθλητισμού του Δοππατ και όλα τα μέλη των επιτροπών των γηπέδων για την αγαστή συνεργασία .

Το μήνυμα που μας διδάσκει ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ και η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ , που σήμερα γιορτάζουμε , είναι ότι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ .
Με αυτό το μήνυμα προχωράμε και εργαζόμαστε συμμετοχικά για τη δημιουργική αξιοποίηση κάθε μικρού ή μεγάλου αθλητικού χώρου του Δήμου μας.

 

Μαρία Ράλλη

Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ

Δήμου Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Σύναψη δημόσιας σύμβασης για την συντήρηση του δρόμου Κολιάκι-Τραχειά στην Αργολίδα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, προκηρύσσει, σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΚΟΛΙΑΚΙ –ΤΡΑΧΕΙΑ» προυπολογισμού 500.000,00 ευρώ Το έργο αποτελείται από την κατηγορία εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΪΑ με προϋπολογισμό: 402.959,11€ (δαπάνη Εργασιών, Γ.Ε.+Ο.Ε, απρόβλεπτα). […]

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας Arancha González Laya

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας, Arancha González Laya. Μεγάλο μέρος της συνάντησης απασχόλησε η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε τις ελληνικές θέσεις. Επεσήμανε την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας, ενώ συζητήθηκε και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ενέργειες που έχουν καταδικαστεί και […]

Follow by Email