18 °C Argos, GR
17 Οκτωβρίου 2021

Μηνυτήρια αναφορά στα χυμοποιεία της Αργολίδας από την ΔΕΥΑΑΡΜ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ, Πέτρος Διολίτσης στην απάντηση του σε ανακοίνωση του Τάσσου Χειβιδόπουλου (επικεφαλής της παράταξης “Δυνατή Πόλη Ξανά”) παραθέτει την μηνυτήρια αναφορά του προηγούμενου προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ Παναγιώτη Σκούφη.

Ο κ.Διολίτσης αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι :

«H «πολιτική ρύπανση» της αντιπολίτευσης της οποίας προΐσταται ο πρώην επί 8ετίας αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κλιμακώνεται με τις συνήθεις τακτικές του, λασπολογώντας μέσω διαδικτύου. Βέβαια αποφεύγει τεχνηέντως να αναφερθεί στο χρέος του Ναυπλίου προς την ΔΕΥΑΑΡΜ λες και το 1.091.201,70 ευρώ είναι αμελητέο!(Δεν ενδιαφέρεται η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Άργους Μυκηνών;)

Όσο εκείνοι κώφευαν «στρογγυλοκαθήμενοι» στις θέσεις τους,  για το μείζον θέμα της παροχέτευσης των λυμάτων των βιομηχανιών στον Αργολικό, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άργους Μυκηνών διενεργούσε και διενεργεί διαρκείς και προληπτικούς ελέγχους και επιβάλλει υπέρογκα πρόστιμα όταν διαπιστώνεται παρανομία.

Λειτουργούν ως προπέτες  και μη έχοντας κανένα στοιχείο ή αποτέλεσμα μέτρησης των υδάτων του Αργολικού κόλπου προβαίνουν για άλλη μια φορά σε συκοφαντίες!

Τους απαντώ πως όσο εσείς κατείχατε θέσεις εξουσίας και παρακολουθούσατε από τα γραφεία σας, εμείς δεν υπολογίσαμε και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος και θα εφαρμόσουμε για άλλη μια φορά το νόμο (όπως κάναμε και στο παρελθόν) και θα επιβάλλουμε όχι μόνο την επιβολή νέου προστίμου σε όσους δεν συμμορφώνονται αλλά και την διακοπή της σύνδεσης ώστε να μην παροχετεύει καμία βιομηχανία παράνομα τα λύματά της!»

Ο κ.Χειβιδόπουλος νωρίτερα είχε σημειώσει πως:

«Η διαχείριση των απορριμμάτων και των αστικών λυμάτων είναι ζωτικής σημασίας θέματα για τους πολίτες και το περιβάλλον.

Χρειάζονται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνεργασίες εμπλεκομένων, για την επιτυχή διαχείριση τους.

Προσωπικά δικαιώθηκα για το θέμα των απορριμμάτων, με την υπεύθυνη στάση μου και την επιλογή μου για στήριξη της Σύμβασης ΣΔΙΤ, που πρόσφατα υπογράφτηκε.»

Και μετά την ανακοίνωση Διολίτση, με νέα παρέμβαση: 

«Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ πρωταγωνιστεί στην πολιτική ρύπανση των τελευταίων ημερών.

Η Επιχείρηση που προεδρεύει, με παχυλό μισθό και τεράστιο προϋπολογισμό, ρυπαίνει συνεχώς και ανεπανόρθωτα τον Αργολικό Κόλπο. κ. Διολίτση επιτέλους λίγη ντροπή δεν βλάπτει.»

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Συνεχίζει να μετρά νεκρούς ο πλανήτης – Ένας άνθρωπος πεθαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα

Ο παγκόσμιος απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού ξεπέρασε σήμερα τους 700.000 νεκρούς, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters με τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ινδία κα το Μεξικό να καταγράφουν τις περισσότερες από τις νέες απώλειες. Σχεδόν 5.900 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε 24 ώρες εξαιτίας της COVID-19 κατά μέσον όρο, κατά τους υπολογισμούς του […]

Ξεκινάνε οι προετοιμασίες οργάνωσης Διεθνούς Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Τηλεπαρουσίαση, του πρωτοποριακού της τμήματος Αθλητική Ρομποτική, πραγματοποίησε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ο πρόεδρος, Τάσος Παναγιώτου, ο έφορος, Γιώργος Πασχάλης και ο Πρόεδρος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού IN.TE.SO., Μανώλης Τσελέπης, o οποίος είναι και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Robot-Sports, περιέγραψαν το αθλητικό, επιστημονικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον […]

Follow by Email