20 °C Argos, GR
13 Απρίλιος 2021

Ναύπλιο, Επόμενη μέρα: «Ανασκεύασε αλλά δεν ζήτησε συγνώμη ο κος Λαμπρόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Η σχετική ανακοίνωση της παράταξης Ναύπλιο, Επόμενη μέρα:

«Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύφθηκε δυστυχώς η άγνοια και η παρωχημένη συμπεριφορά αντιπολίτευσης του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ.Λαμπρόπουλου.

Μάλιστα αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να αποποιηθεί όλων όσων είπε και παραπληροφόρησε εν τέλει την κοινωνία μετά από την εισήγηση της Προέδρου των σχολικών επιτροπών , η οποία επιβεβαίωσε ότι θερμόμετρα έχουν προμηθευτεί όλα τα σχολεία μας και χρησιμοποιούνται όπως κρίνει η δ/νση του σχολείου  και σε καμία περίπτωση δεν έχει αρμοδιότητα ο Δήμος.

Πέραν αυτών όμως ο Δήμος έχει προμηθεύσει με μάσκες, αντισηπτικά, απορρυπαντικά έξτρα λόγω Covid-19 και επίσης, σημαντικό είναι να αναφέρουμε, η παρουσία καθαριστριών καθ’ όλο το ωράριο των μαθημάτων και πέραν αυτού.

Επίσης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε σχετικά με την λειτουργία του Βιολογικού και την ρύπανση του Αργολικού κόλπου .

Τοποθέτησε την ΔΕΥΑΝ ο Κος Λαμπρόπουλος στο κάδρο των ευθυνών και μας εγκαλεί ότι έχουμε την “καίρια ευθύνη ” όπως λέει, την ίδια στιγμή που η μήνυση του λιμεναρχείου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ.

Είναι συχνή η προσπάθεια μέσω δημοσιεύσεων να δημιουργούνται εντυπώσεις δεδομένου ότι τα κλειστά Δημοτικά Συμβούλια δεν μας δίνουν την δυνατότητα επικοινωνίας των απαντήσεων.

Μια τέτοια πήρε σήμερα ο κος Λαμπρόπουλος στον οποίο εξηγήσαμε ότι υπάρχει εξωτερικός συνεργάτης που έχει συμβληθεί με την ΔΕΥΑ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ, η οποία και είναι η υπεύθυνη για την διαχείριση.

Η ΔΕΥΑΝ συμμετέχει και πληρώνει την οφειλή που της αναλογεί στον εργολάβο . Το χειρότερο στην σημερινή συνεδρίαση ήταν ότι παρ’ όλο που δόθηκαν οι εξηγήσεις δεν ακούστηκε μια συγνώμη παρά το ότι υπήρξε αναδίπλωση.»

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αργολίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

  Πρόκειται για τους : Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΑΣΟΣ, εργάτης, μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας, κάτοικοςΑμυγδαλίτσας του Δήμου Ναυπλίου. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΡΑΝΙΑ, συνταξιούχος τοπογράφος-μηχανικός, κάτοικος Λευκακίων του Δήμου Ναυπλίου. ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, α/α έμπορος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας  του […]

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

Τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) υποδέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου και Προέδρου της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής κ. Αναστασίου Κουράκη. Εκ μέρους της ΠΑΔΕΕ, οργανισμού ο οποίος απαρτίζεται από ελληνικής καταγωγής, νυν και πρώην, βουλευτές νομοθετικών σωμάτων ξένων χωρών, στη συνάντηση […]

Follow by Email