12 °C Argos, GR
27 Οκτωβρίου 2021

Ν. Κοντός – Γ. Λυκοσκούφης: Στο ίδιο έργο θεατές

Όταν οι δημοτικές επιχειρήσεις έχουν τη λογική Παναργειακού – Πανναυπλιακού.

Λέμε ότι μας συμφέρει!

Δεν μας κοστίζει….. ακόμα!

Τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ προσπαθεί με τις ανακοινώσεις και τις αναρτήσεις του στα ΜΜΕ να θολώσει τα νερά. Φυσικά με την συμβολή και υποστήριξη του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών. Εκτός των θερμών ευχαριστιών προς τον «Καίσαρα» του Άργους, για την συνέχιση της θητείας, του ασχολήθηκε με τις δικαστικές αποφάσεις για τα χρήματα που οφείλει η αντίστοιχη επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλιέων.

Αυτονόητο είναι ότι πρέπει να προστατεύουμε τα συμφέροντα της δημοτικής μας επιχείρησης. Πρωτεύουσα αναγκαιότητα όμως είναι η επιχείρηση που διαχειρίζεται το νερό, να ενημερώνει τους δημότες για την ποιότητα του, (με στοιχεία και αναλύσεις), να έχει πολιτική άποψη για τη συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων και τη διαφάνεια σε όλους τους τομείς.

Η λογική «να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα» δεν έχει χώρο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σας θυμίζει τίποτα όλο αυτό; Μήπως επιλεκτικά μας ενημερώνουν; Ο κ. πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ παρέλειψε να αναφερθεί στην ποιότητα του νερού στο Δήμο μας, με στοιχεία αναλύσεων κάθε μήνα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα με τις τιμές με αυξημένα χλωριούχα που αργοπορημένα ανακοίνωσε ο γειτονικός Δήμος Ναυπλιέων. Δηλαδή αν το νερό του Δήμου μας είναι κατάλληλο πως γίνεται το νερό που εμείς (η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ) στέλνουμε στη περιοχή Μιδέας του δήμου Ναυπλιέων να είναι ακατάλληλο; Παρέλειψε επίσης, να αναφερθεί ως όφειλε για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης με τα χυμοποιεία και αν υπάρχει απόφαση σχετικά με ποιος έχει την ευθύνη για τη ρύπανση του Αργολικού κόλπου τον περασμένο Ιανουάριο- Φεβρουάριο.

Γνωστή τακτική! Ενοχοποιούμε άλλους για να μην φανούν οι δίκες μας ευθύνες. Το έχουμε μάθει το έργο! Θα δώσουν καμιά παράσταση με κάμερες, όπως την περίοδο που ενώ η ρύπανση του αργολικό φαινόταν με γυμνό μάτι, αυτοί με θεατρισμούς άνοιγαν φρεάτια για να δείξουν πόσο καλά δουλεύει ο βιολογικός.

Στο ερώτημα τι νερό πίνουμε; Τι αναλύσεις έχουμε; Δεν απαντούν.

Τα χυμοποιεία σε λίγο καιρό θα αυξήσουν την λειτουργία τους, τι μέτρα έχουμε πάρει για την σωστή λειτουργία του βιολογικού;

Για τη σημερινή ηγεσία του δήμου Άργους-Μυκηνών για κάθε πρόβλημα πάντα φταίει κάποιος άλλος. Κατασκευάζει φανταστικούς εχθρούς της πόλης για να μπορεί να πανηγυρίζει για φανταστικές νίκες. Φτάνει πια η κοροϊδία!!!

Οι Δημότες θέλουν καθαρό νερό με στοιχεία αναλύσεις και αποδείξεις και σεβασμό στο περιβάλλον!

Η προστασία της Δημόσια υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη ανάγκη!!!

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δ. Άργους-Μυκηνών

Νίκος Κοντός

Γιάννης Λυκοσκούφης

 

Περισσότερα Άρθρα

ΚΟΜΥ Αργολίδας: Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Κινητών Ομάδων ΕΟΔΥ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 09/05/21 ΕΩΣ 16/05/21   ΚΥΡΙΑΚΗ 09/05/21 Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Ν/Μ ΝΑΥΠΛΙΟΥ SELF TEST 09:00 ΕΩΣ 13:00: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10/05//21 Ν/Μ ΝΑΥΠΛΙΟΥ SELF TEST 09:00 ΕΩΣ 13:00: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΑΠΟ 10:00 ΕΩΣ 14:00 ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ   ΤΡΙΤΗ […]

Με 1χλμ απόσταση και 1 λεπτό διαφορά εκδηλώθηκαν 2 φωτιές κοντά σε καταυλισμούς των Ρομά στη Νέα Κίο

Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο πριν τη 1:30 το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Κίου. Συγκεκριμένα η μία πυρκαγιά εντοπίσθηκε στο ίδιο σημείο που εκδηλώθηκε και το απόγευμα της Τρίτης πίσω από το βενζινάδικο στην γέφυρα της Πάνιτσας, και η άλλη σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, προς το νεκροταφείο. Και οι δύο φωτιές ήταν κοντά σε καταυλισμούς […]

Follow by Email