14 °C Argos, GR
28 Νοεμβρίου 2021

Οι «μπαχαλάκηδες» του Τατούλη και ο Πετράκος που εσχάτως έγινε ουρά του

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου

 

Να ζεις με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν τα παιδιά σου σκέφτονται για δικαιοσύνη, φροντίδα και ακεραιότητα, να σκέφτονται εσένα.
H. Jackson Brown

Μετά από καιρό πραγματοποιήθηκε Περιφερειακό Συμβούλιο δια ζώσης , μια και δυο λοιπόν πήγα να το παρακολουθήσω κι εγώ δια ζώσης. Διένυσα 55 σχεδόν χιλιόμετρα , απλά για να εκνευριστώ και βέβαια να νιώσω πλήρη απογοήτευση . Ευτυχώς που δεν υπάρχουν μικρόφωνα μπροστά τους γιατί τα μπινελίκια πάνε σύννεφο. Ευτυχώς επίσης που με παρέμβαση της κυβέρνησης τα Περιφερειακά συμβούλια δεν παίζουν και σημαντικό ρόλο, γιατί θα ήταν ακυβέρνητη η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η αντιπολίτευση πλην ελάχιστων εξαιρέσεων είναι δραματική, έχουν ως μόνο στόχο την παρεμπόδιση της παράταξης του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να κυβερνήσει. Οι «μπαχαλάκηδες» του Τατούλη που προκαλούν κάθε φορά συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου έναν μικρό χαμό , ο Πετράκος που εσχάτως έγινε ουρά του Πετράν και της Ντίνας και πάει λέγοντας. Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς για εμάς εκπροσωπούν ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών της Πελοποννήσου , αλλά δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο τους.
Δεν συζητάω καν πως όποιος πολιτικός θέλει να κρατήσει την αξιοπρέπεια του και μετά από τόσα χρόνια σε υπουργεία και την Περιφέρεια παει σπίτι του, αφού το μήνυμα των Πελοποννησίων ήταν ξεκάθαρο για τον Πέτρο και ειδικά στην ηλικία που έχει φτάσει.
Όσο για τον Πετράκο ότι και να λέει στο Περιφερειακό απαντώντας ουσιαστικά σε δικό μας σχόλιο, του λείπει αφάνταστα η Βουλή και γι αυτό φέρνει θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.
Στην αντίπερα όχθη έχουμε μια κατά βάση σοβαρή Περιφερειακή Αρχή η οποία προσπαθεί να βάλει τάξη στο μπάχαλο που δημιούργησε ο Τατούλης στα 9 χρόνια που ήταν στο τιμόνι της Περιφέρειας.
Όχι δεν τα μηδενίζουμε όλα ,έκανε και κάποια σωστά στα εννέα χρόνια, αλλά στην πλειοψηφία ήταν φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες ο Πετράν. Αν κάνει δε το σφάλμα να κατέβει εκ νέου για να διεκδικήσει την Περιφέρεια, τότε θα αποχωρήσει από την πολιτική έχοντας καταγράψει μια μεγάλη ήττα στο βιογραφικό του.
Κλείνοντας ένα έχω να πω, ας μαζευτούν λίγο και ας σοβαρευτούν γιατί η Πελοπόννησος έχει ανάγκη από έργα για να μπορέσει να σταθεί με βλέψεις και να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι του τουρισμού και να αναπτύξει τον πρωτογενή τομέα της.

Περισσότερα Άρθρα

To πρωτότυπο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ: Προστατευτείτε, υιοθετώντας αυστηρές πολιτικές και πρωτόκολλα ασφαλείας

Προστατευτείτε, υιοθετώντας αυστηρές πολιτικές και πρωτόκολλα ασφαλείας Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και τις εταιρείες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λάβουν. «Προστατεύστε τον εαυτό σας και την εταιρεία σας, υιοθετώντας αυστηρές πολιτικές και πρωτόκολλα ασφαλείας, σε εταιρικό και προσωπικό επίπεδο!», είναι το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr […]

ΚΕΕΡΦΑ: Καλό ταξίδι Ανδρέα Τζέλλη

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ   Καλό ταξίδι Ανδρέα Τζέλλη Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις.   O Aνδρέας Τζέλλης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα έφυγε από τη ζωή, έχοντας συμβάλει αποφασιστικά στην ιστορική απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση. Θα τον […]

Follow by Email