15 °C Argos, GR
17 Απρίλιος 2021

Οι νέοι κανόνες στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων

Με δεδομένη τη νέα πραγματικότητα , η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων ήταν η αιτία της συνάντησης σήμερα στο ΔΑΚ Ναυπλίου της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρίας Ράλλη , της συμβούλου της δημοτικής ενότητας Ναυπλίου και μέλους του Δ.Σ. του οργανισμού κ. Μαίρης Ψαρολόγου , των υπαλλήλων του σταδίου , προπονητών και εκπροσώπων σωματείων του στίβου.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου , οι εγκαταστάσεις θα είναι στη διάθεση και μόνο για ατομική προπόνηση υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές και για αθλητές κατηγορίας και με αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Οι κανόνες και τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.
Θα τηρείται στην είσοδο πρωτόκολλο εισόδου και εξόδου , θα γίνεται θερμομέτρηση και φυσικά θα είναι σχολαστικές οι κινήσεις όλων όσων δραστηριοποιούνται στους χώρους.
Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και θα γίνεται μόνο χρήση τουαλέτας , χωρίς τη δυνατότητα για μπάνιο του αθλούμενου.
Οι ώρες λειτουργίας θα καθοριστούν από το ΔΟΠΠΑΤ , σύμφωνα με τις ανάγκες που θα κατατεθούν από τα σωματεία στίβου , τένις και τοξοβολίας.
Οι λοιποί αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν αυστηρά κλειστοί, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης και νέων οδηγιών από την πολιτεία.
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ , μεταξύ άλλων τόνισε : ” Σταδιακά και προσεκτικά ξεκινάμε τη Δευτέρα την επανεκκίνηση των αθλητικών εγκαταστάσεων , σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών.
Πρωτεύον για εμάς είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με σύνεση και αισιοδοξία θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μεταβούμε στην κανονικότητα , που μας επιβάλλουν οι συνθήκες .
Όλοι μας , με πειθαρχία πετύχαμε να φτάσουμε σήμερα εδώ και να μιλάμε για τη μετάβαση στη “γνώριμη” καθημερινότητά μας.
Είναι δύσκολο , γιατί τίποτα δεν είναι ίδιο , όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι και τώρα θα δείξουμε ότι και ξέρουμε και μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη και με αόρατους εχθρούς , όπως ο covid -19.
Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν και όλοι οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων , που έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις για το τι μέλει γενέσθαι.
Προς το παρόν , παραμένουν όλα τα γήπεδα κλειστά.
Παροτρύνουμε τον κόσμο για άθληση ,γιατί ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός , αλλά για την ώρα στη φύση και όχι μέσα στα γήπεδα.
Εσείς απολαύστε τη φύση κι εμείς θα δουλέψουμε για να βρείτε στην επιστροφή σας ομορφότερους και καλύτερους αθλητικούς χώρους.”

Περισσότερα Άρθρα

Νέα ημερομηνία για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 θα διεξαχθεί τελικά ο Μαραθώνιος Ναυπλίου. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ναυπλίου. Ο Μαραθώνιος ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 8/3/2020, όμως αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω κορονοϊού. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share […]

Η Άρια φόρεσε τα γιορτινά της …

Η Άρια φόρεσε τα γιορτινά της … Στην πλατεία του χωριού ο πρόεδρος Άρης Τσιρόπουλος,τα παιδιά και ξυλοπόδαροι στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Η Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη ήταν εκεί. Τραγούδια και μουσικές ακούγονταν παντού ενώ μαμάδες είχαν φτιάξει μπισκοτένια σπιτάκια για όλα τα […]

Follow by Email