19 °C Argos, GR
13 Ιουνίου 2021

Ο Εμμανουήλ Κωνσταντινίδης μαζί με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ και την παράταξη  ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

 Ο Εμμανουήλ Κωνσταντινίδης συμπορεύεται με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ και την παράταξη  ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’.

Το βιογραφικό του με την σχετική ανακοίνωση:

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο το 1978, ωστόσο μεγάλωσα και ζω μόνιμα στο Δρέπανο Αργολίδας. Έχω δύο κόρες, την Εύη και την Μελίνα. Έκανα σπουδές ως «Μηχανικός Αρμάτων» στην κρατική σχολή του ΟΑΕΔ.

Παρόλα αυτά, επέλεξα να επιστρέψω στον τόπο μου και να ασχοληθώ με την αλιεία, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα ασχολήθηκα επαγγελματικά με τις καταδυτικές εργασίες προσπαθώντας να βρίσκομαι όσο το δυνατόν κοντά στο αγαπημένο μου στοιχείο, τη θάλασσα. Τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιούμαι ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλιέων Πελοποννήσου.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου, σε συνδυασμό με το μεράκι για την θάλασσα, με έκανε να συμπονώ και να στέκομαι στο πλευρό των επαγγελματιών της περιοχής μου και του μόχθου τους.

Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι προκειμένου να βοηθήσω τον τόπο μου να αναδείξει τον πλούτο που κρύβει και είναι προς όφελος όλων να έρθει στην επιφάνεια. Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στον αλιευτικό τουρισμό, ο οποίος μπορεί να φέρει μεγάλα έσοδα στους ανθρώπους του τόπου μας, στην ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης και βέβαια στην ανάδειξη της ομορφιάς των παραλιών του χωριού μας (Πλάκα, Κονδύλι, Βιβάρι).

Ο λόγος που επέλεξα την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου είναι γιατί η δυναμική με την οποία έχει δρομολογήσει και πράξει αλλαγές στον τόπο μας, ταιριάζει με το δικό μου όραμα.

Βασικός μου στόχος είναι, να συνδράμω στα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων της εργασίας και όντας ένας από αυτούς να μπορέσω να τους εκπροσωπήσω καλύτερα από τον καθένα. Το έργο μου θα είναι δύσκολο αλλά απολύτως δίκαιο και για το λόγο αυτό ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Εμμανουήλ Κωνσταντινίδης

Περισσότερα Άρθρα

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Τιμή και πρόκληση η θέση της προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι.

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου ορίστηκε πριν λίγες ημέρες με απόφαση του Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση νέα Πρόεδρος στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας του Υπουργείου Εργασίας. Η ίδια καταγράφει τις πρώτες εμπειρίες της από την πολύ σημαντική θέση που της ανατέθηκε: Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. “Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) […]

Η επόμενη μέρα θα κριθεί στην παραγωγή

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Αντιμετωπίζει μία βαθιά ύφεση και η ανάκαμψη δεν θα είναι αυτόματη διαδικασία, απαιτεί πολιτικές που θα έχουν στρατηγικό χαρακτήρα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώνουν τους όρους παραγωγής και όχι για έναν κομματικό διαγωνισμό παροχών. Γράφει ο Πάνος Αμυράς* Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr […]

Follow by Email