19 °C Argos, GR
13 Μαΐου 2021

Παναγιώτης Αναγνωσταράς: Είχα προτείνει στον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο να είναι αυτός επικεφαλής…

 

 

Θα αρκεστώ στα γεγονότα και όχι στην φημολογία σε ότι αφορά την παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και εξηγούμε, γεγονός είναι η ανεξαρτητοποίηση των πέντε εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο. Γεγονός είναι επίσης πως οι παρατάξεις δεν είναι ακίνητο για να το εκποιήσεις και γεγονός είναι πως η ανεξαρτητοποίηση ήταν αναμενόμενη μετά και την εμπλοκή εξωτερικών “παραγόντων” που θέλησαν να γίνουν βεζίρηδες στην θέση του βεζίρη ποικιλοτρόπως. Γεγονός επίσης είναι πως πλέον η παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά είναι μειοψηφούσα σε σχέση με τους συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν. Πλέον από τους έντεκα που ήταν εκλεγμένοι ,έχουν μείνει μαζί με τον επικεφαλής 5, ενώ οι ανεξάρτητοι είναι  6 αφού πριν λίγο καιρό είχε ανεξαρτητοποιηθεί και ο Δημήτρης Μπακέας. Το βασικότερο όλων είναι πως οι σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν δεν ήταν δυνατόν να ανεχθούν “φυτευτό” επικεφαλής για τις επόμενες δημοτικές εκλογές .Παρά το γεγονός πως ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος κι έτσι ως είχε  η κατάσταση πριν τις ανεξαρτητοποιήσεις δεν είχε να φοβηθεί τίποτα , τώρα πλέον ισχυροποιείτε και είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για μια ακόμη θητεία. 

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς απάντησε στους 5 ανεξάρτητους πλέον δημοτικούς συμβούλους που είχαν εκλεγεί μαζί του:

Παν. Αναγνωσταράς: Στη πολιτική ξεκινάς με συμμαχίες όχι με αντιπαλότητες.

 

Θα μπορούσε ο κ. Λαμπρόπουλος να ξεκινήσει την προσπάθειά του με μία ανάλογη δήλωσή του και όχι  προβάλλοντας άλλους λόγους.

Κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να ασκήσει τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα. Όταν μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που εξαρχής τον ενθάρρυνα να παίρνει πρωτοβουλίες μέσα στο Δ.Σ., τον πρότεινα για Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. θέση που κατέχει μέχρι σήμερα και μάλιστα του έδωσα το ελεύθερο ακόμη και να με αντικαθιστά  εν τη απουσία μου!

Αυτός ήταν που αρνήθηκε παρουσία μου και παρουσία όλων των εκλεγμένων του συνδυασμού μας, να ηγηθεί για τις επόμενες δημοτικές εκλογές προτάσσοντας επαγγελματικό ασυμβίβαστο. Ο κ. Λαμπρόπουλος επίσης ήταν αυτός που αργότερα αναίρεσε την άρνησή του αυτή, κατηγορώντας με μάλιστα γιατί έλεγα σε συμπολίτες πως δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος!!!

Όλες αυτές οι παλινωδίες ήταν περιττές. Όπως περιττή και ζημιογόνα είναι η τελευταία κίνηση αυτού και των υπολοίπων πέντε.

Εγώ όμως μέχρι σήμερα έχω πορευθεί με σύμμαχο την ευθύτητα των λόγων και των ενεργειών μου  και με σύμμαχο την αλήθεια.

Θεωρώ λοιπόν ότι  όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πραγματικός λόγος της διάσπασης αυτής υπήρξε η επαγγελματική μου συνεργασία με πρόσωπο που φέρεται ως ενδιαφερόμενος να διεκδικήσει και αυτός τον δημαρχιακό θώκο. Κάποιοι λοιπόν αισθάνθηκαν ανασφάλειες. Λες και εγώ έχω τη δυνατότητα  να εκλέξω δήμαρχο της αρεσκείας μου το 2023.

 

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (1.8.2020) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 37χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή […]

Οι αστυνομικοί της Αργολίδας ευχαριστούν τον Δημήτρη Κωστούρο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ Δημήτριο ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στις δραστηριότητες της Ένωσής μας. Με κίνηση  άξιας συγχαρητήριων φρόντισε για την απολύμανση 30 περίπου περιπολικών τα οποία αυτές τις μέρες έχουν ριχτεί στην μάχη για την διαφύλαξη της περιουσίας των πολιτών και της […]

Follow by Email