3 °C Argos, GR
4 Μαρτίου 2021

Παναγιώτης Αναγνωσταράς: Είχα προτείνει στον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο να είναι αυτός επικεφαλής…

 

 

Θα αρκεστώ στα γεγονότα και όχι στην φημολογία σε ότι αφορά την παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και εξηγούμε, γεγονός είναι η ανεξαρτητοποίηση των πέντε εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο. Γεγονός είναι επίσης πως οι παρατάξεις δεν είναι ακίνητο για να το εκποιήσεις και γεγονός είναι πως η ανεξαρτητοποίηση ήταν αναμενόμενη μετά και την εμπλοκή εξωτερικών “παραγόντων” που θέλησαν να γίνουν βεζίρηδες στην θέση του βεζίρη ποικιλοτρόπως. Γεγονός επίσης είναι πως πλέον η παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά είναι μειοψηφούσα σε σχέση με τους συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν. Πλέον από τους έντεκα που ήταν εκλεγμένοι ,έχουν μείνει μαζί με τον επικεφαλής 5, ενώ οι ανεξάρτητοι είναι  6 αφού πριν λίγο καιρό είχε ανεξαρτητοποιηθεί και ο Δημήτρης Μπακέας. Το βασικότερο όλων είναι πως οι σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν δεν ήταν δυνατόν να ανεχθούν “φυτευτό” επικεφαλής για τις επόμενες δημοτικές εκλογές .Παρά το γεγονός πως ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος κι έτσι ως είχε  η κατάσταση πριν τις ανεξαρτητοποιήσεις δεν είχε να φοβηθεί τίποτα , τώρα πλέον ισχυροποιείτε και είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για μια ακόμη θητεία. 

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς απάντησε στους 5 ανεξάρτητους πλέον δημοτικούς συμβούλους που είχαν εκλεγεί μαζί του:

Παν. Αναγνωσταράς: Στη πολιτική ξεκινάς με συμμαχίες όχι με αντιπαλότητες.

 

Θα μπορούσε ο κ. Λαμπρόπουλος να ξεκινήσει την προσπάθειά του με μία ανάλογη δήλωσή του και όχι  προβάλλοντας άλλους λόγους.

Κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να ασκήσει τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα. Όταν μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που εξαρχής τον ενθάρρυνα να παίρνει πρωτοβουλίες μέσα στο Δ.Σ., τον πρότεινα για Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. θέση που κατέχει μέχρι σήμερα και μάλιστα του έδωσα το ελεύθερο ακόμη και να με αντικαθιστά  εν τη απουσία μου!

Αυτός ήταν που αρνήθηκε παρουσία μου και παρουσία όλων των εκλεγμένων του συνδυασμού μας, να ηγηθεί για τις επόμενες δημοτικές εκλογές προτάσσοντας επαγγελματικό ασυμβίβαστο. Ο κ. Λαμπρόπουλος επίσης ήταν αυτός που αργότερα αναίρεσε την άρνησή του αυτή, κατηγορώντας με μάλιστα γιατί έλεγα σε συμπολίτες πως δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος!!!

Όλες αυτές οι παλινωδίες ήταν περιττές. Όπως περιττή και ζημιογόνα είναι η τελευταία κίνηση αυτού και των υπολοίπων πέντε.

Εγώ όμως μέχρι σήμερα έχω πορευθεί με σύμμαχο την ευθύτητα των λόγων και των ενεργειών μου  και με σύμμαχο την αλήθεια.

Θεωρώ λοιπόν ότι  όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πραγματικός λόγος της διάσπασης αυτής υπήρξε η επαγγελματική μου συνεργασία με πρόσωπο που φέρεται ως ενδιαφερόμενος να διεκδικήσει και αυτός τον δημαρχιακό θώκο. Κάποιοι λοιπόν αισθάνθηκαν ανασφάλειες. Λες και εγώ έχω τη δυνατότητα  να εκλέξω δήμαρχο της αρεσκείας μου το 2023.

 

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας άκουσε τα προβλήματα των Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας

Μετά από  πρόσκληση , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας κ. Μακρής, συναντήθηκε  μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς της Αργολίδας με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τους περιφερειακούς συμβούλους κ Μαλτέζο Ιωάννη, Σχοινοχωρίτη Δημήτριο και Ματζούνη Ιωάννη. Στην συνάντηση που έγινε ο Πρόεδρος της  ΟΕΒΕ Αργολίδας αφού συνεχάρη  τον κ. […]

“Μια Τέραστια Έκρηξη” του Βασίλη Μαυρογεωργίου στο Τριανόν

Στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο θα παρουσιαστεί η κωμωδία του δημιουργού της πασίγνωστης πλέον «Κατσαρίδας», Βασίλη Μαυρογεωργίου, με το ιδιότυπο χιούμορ της. Μια Τέραστια Έκρηξη που πραγματοποιείται στη ζωή και την ψυχή του κάθε ανθρώπου . Μέσα σε ένα σύμπαν παιχνιδιών He-man και ταινίες sci-fi, όπως ο Πόλεμος των Άστρων που παίζει σε μια μικρή […]

Follow by Email