13 °C Argos, GR
1 Δεκεμβρίου 2020

Παπαμιχαλοπούλου και Μάρκου υποψήφιοι με τον Δημήτρη Κωστούρο

Η Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου και ο Αδριανός Γ. Μάρκου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό “Ναύπλιο, η Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου.

Αναλυτικά:

Η Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Εργάζεται στο ναυτιλιακό γραφείο της οικογένειάς της.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή της: «Υπεράνω των Ασιναίων υψωμάτων ή μοίρα μου τα’ Άνάπλι.», Νίκος Καρούζος. Για εμάς τους Ναυπλιώτες η πόλη μας δεν είναι απλή επιλογή ή τύχη, είναι μοίρα, όπως εμφατικά σημειώνει η φωνή της συνείδησης του Αναπλιού, ο ποιητής Νίκος Καρούζος. Μοίρα που μας χαρίστηκε και οφείλουμε να φανούμε αντάξιές της και αντάξιοί της.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και τελείωσα το Λύκειο στο Ναύπλιο. Σπούδασα Βρεφονηπιοκόμος στο ΑΤΕΙ Αθηνών.

 Η οικογένειά μου, για πάνω από ένα αιώνα, διατηρεί ναυτιλιακό γραφείο στο Ναύπλιο, στο οποίο απασχολούμαι συστηματικά από το 2010.

 Ο πατέρας μου Γρηγόρης Παπαμιχαλόπουλος μεταλαμπάδευσε στον αδελφό μου και μένα όχι μόνο τη λατρεία για το λιμάνι του Αναπλιού, αλλά κυρίως το σεβασμό και την αγάπη στους ανθρώπους αυτής της πόλης.

Αυτή η αγάπη για τη πόλη και τους κατοίκους της με έκαναν να επιστρέψω και πάλι πίσω στο Ναύπλιο, μετά από μια δεκαετία σπουδών και εργασίας στην Αθήνα.

Αυτή η αγάπη με προτρέπει να ασχοληθώ με τα κοινά του Ναυπλίου.

Τα προηγούμενα χρόνια  δραστηριοποιήθηκα σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, αγωνιζόμενη μαζί με πολλούς από εσάς για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης και διαβίωσης των παιδιών μας.

Η υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Συμβούλιο του Ναυπλίου είναι συνειδητή επιλογή και ελπίζω στη στήριξή σας ώστε να πάμε τ’ Ανάπλι λίγο ψηλότερα.”

Με εκτίμηση

Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου

Ονομάζομαι Αδριανός Γ. Μάρκου και είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Μάρα. Έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Μαρία. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Πρόνοια Ναυπλίου. Ανάμεσα, λοιπόν,  στην Πρόνοια και την περιοχή Κούρτη- Μπουλμούσι, κοντά στην Γλυκειά Ναυπλίου, πέρασα τα παιδικά μου χρόνια.

Είμαι επαγγελματίας αυτοκινητιστής και διατηρώ επιχείρηση με δημοσίας χρήσης αυτοκίνητα στην πόλη μας. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος  του Ραδιοταξί Ναυπλίου και διετέλεσα Γραμματέας επί δύο θητείες. Κατά τα έτη 2014 έως και 2016 υπήρξα αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Αγίας Τριάδας Πρόνοιας.

Με τα κοινά δεν ασχολούμαι πρώτη φορά. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα είμαι υποψήφιος με το Συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Σε αυτόν τον άνθρωπο εκτίμησα το γεγονός ότι σεβάστηκε και αντιμετώπισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όλων των διαμερισμάτων του Δήμου μας ίσα και δίκαια. Είδε τις πραγματικές ανάγκες του τόπου και τα «θέλω» των δημοτών. Δεν έπραξε ποτέ ερήμην τους, γεγονός που  με καθιστά ένθερμο υποστηρικτή του και αυτός είναι ο λόγος που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δηλώνω παρών στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου.

Με εκτίμηση,

Αδριανός Γ. Μάρκου

 

Περισσότερα Άρθρα

Μαρία Ψαρολόγου-Τσιωτάκη: «Στις εκλογές του Μαΐου δηλώνω παρούσα στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου»

  Ονομάζομαι Μαρία Ψαρολόγου- Τσιωτάκη, είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά και μένω στο Ναύπλιο. Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός  και τα τελευταία χρόνια μέλος στο Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ. Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά, αλλά επέστρεψα στον τόπο που αγάπησα και αγαπώ. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ξεκινάει τώρα, γι’ αυτό στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου […]

Παρουσίαση των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου, στις 18:30 στον Ελληνικό Κόσμο τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της. Την εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του στις 19:30 o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αρέσει σε %d bloggers: