11 °C Argos, GR
8 Δεκεμβρίου 2021

ΣΟΚ στην Καλαμάτα – Συλλήψεις γνωστών επιχειρηματιών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Σοκαρισμένη και άφωνη η κοινωνία της Καλαμάτας παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που εμπλέκει γνωστούς Καλαματιανούς επιχειρηματίες και έχει οδηγήσει ήδη, σε αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές, με φόντο κατηγορίες που σχετίζονται με το οικονομικό έγκλημα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΕΡΑΝΩ…ΥΠΟΨΙΑΣ

Ξεκίνησε από τα ξημερώματα και εξελίχθηκε μέχρι τις πρώτες ώρες του πρωινού μια μεγάλη, ευρεία, παράλληλη και συντονισμένη επιχείρηση από δυνάμεις της Αστυνομίας που οδήγησε σε σειρά συλλήψεων στην Καλαμάτα, με πρόσωπα υπεράνω… υποψίας γνωστούς επιχειρηματίες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και άλλους, να οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Τον κύριο συντονισμό στην επιχείρηση τον είχαν οι κεντρικές υπηρεσίες της Αστυνομίας από την Αθήνα και όλα έγιναν ακαριαία και με την συνδρομή πολλών Διευθύνσεων. Είναι δε χαρακτηριστικό για να κατανοήσει κανείς και το μέγεθος της επιχείρησης που έγινε εδώ τις πρωινές ώρες, πως συλλήψεις την ίδια ώρα υπήρξαν και στην Αθήνα και συνδέονται με αδίκημα που είχε τελεστεί το περασμένο διάστημα – περί τις αρχές του χρόνου επίθεση – στην πόλη της Καλαμάτας.

ΔΟΥΛΕΨΕ Ο “ΚΟΡΙΟΣ” ΤΗΣ ΓΑΔΑ

Διαφαίνεται πως εδώ και καιρό τα εξελιγμένα μέσα καταγραφής και παρακολούθησης της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει και έχουν αποτυπώσει την σύνδεση περισσότερων από 10 ατόμων και το ένα κομμάτι μετά το άλλο σταδιακά συμπληρωνόταν από τις επικοινωνίες και όχι μόνο… Έτσι, τα πρόσωπα αυτά αναμένεται να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες που στοιχειοθετούνται γύρω από την σύσταση εγκληματικής ομάδας για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Όλα αυτά φυσικά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και να στοιχειοθετηθούν πιο συγκεκριμένα από την ίδια την Αστυνομία – τονίζεται πως κεντρικά θα υπάρξουν ανακοινώσεις – και είναι φυσικό πως στο άκουσμα και μόνο των… ψιθύρων για τα ονόματα, οι πολίτες έχουν μείνει συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι, για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση αυτή – πολλούς πολίτες της διπλανής πόρτας – που θα μας απασχολήσει έντονα ως φαίνεται.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Οι συλληφθέντες να σημειωθεί πως κρατούνται στην Α.Δ.Μεσσηνίας και αύριο αναμένεται να μεταφερθούν στο Δικαστικό Μέγαρο και να τους αποδοθούν κατηγορίες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

ΠΗΓΗ: best-tv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Άνοιγμα σχολείων: 258 μαθητές και εκπαιδευτικοί θετικοί στα self test

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, συνολικά 258 ασυμπτωματικοί, δυνητικά νοσούντες, εντοπίστηκαν μεταξύ των μαθητών, των εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού, σύμφωνα με τα στοιχεία της δήλωσης αποτελεσμάτων των self test στην αντίστοιχη πλατφόρμα από τις 8 σήμερα το πρωί. Ειδικότερα, αρνητικά τεστ δήλωσαν 55.878 μαθητές, θετικά 136 μαθητές, ενώ μεταξύ του εκπαιδευτικού και […]

Τάσος Λάμπρου: Η κανονικότητα και το αίτημα να ανοίξει ο φάκελος της μεταναστευτικής δομής στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας»

  Σήμερα οδεύουμε προς μία νέα κανονικότητα δηλαδή θα προσαρμοστούμε όλοι ξανά στην κοινωνία, μετά την πανδημία, μετά την υπευθυνότητα που δείξαμε να μείνουμε σπίτι τόσο το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας όσο και η τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας. Όπως είχαμε επισημάνει, μετά τη λήξη της υγιειονομικής κρίσης το αίτημά μας είναι να ανοίξει σε όλες […]

Follow by Email