25 °C Argos, GR
21 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Άργος φώναξαν με μια φωνή: Let’s do it Greece

Γίνεται να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο μέσα σε μία μόνο μέρα; 

Κι όμως γίνεται! Την Κυριακή 7 Απριλίου το περιβάλλον μας χρειάζεται!

Αυτό ήταν το σύνθημα. Και στο ραντεβού, ήταν όλοι παρόντες. Όλοι συντονισμένοι στο Let’s do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Όλοι συντονισμένοι (και) στο Άργος.

Και έδρασαν σαν μια οικογένεια, ή καλύτερα με αυτούς που θεωρούν οικογένειά τους…

Ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, η δικηγόρος- πολιτευτής της Ν.Δ., Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, Βαγγέλης Τζαβέλας και ο αντιπρόεδρος Τρύφωνας Μποζιονέλος, ο πρόεδρος της ΑΡΓΩ ΑΕ, Νίκος Δελλής, και πολλοί πολίτες του Άργους και της ευρύτερης περιοχής μας, ενώθηκαν και έγιναν μια γροθιά.

Σήκωσαν τα μανίκια και καθάρισαν πινακίδες οδικής σήμανσης με στόχο να βοηθηθούν οδηγοί αλλά και πεζοί στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Και όταν τέλειωσαν…έπιασαν το παιχνίδι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Ένα διαδραστικό παιχνίδι με ενημέρωση για τα θέματα και τις ενεργές δράσεις των ΑΜΕΑ. Συμμετείχαν ο Ερυθρός Σταυρός Άργους , οι Πρόσκοποι και ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Κουρτακίου που στήριξαν την δράση του Δήμου Άργους -Μυκηνών.

Ήταν εκεί με περίπτερο ενημέρωσης και διάθεσης έντυπου υλικού για το πολύπλευρο  ανθρωπιστικό έργο ενώ, συμμετείχαν στα βιωματικά παιχνίδια. Πρωτόγνωρο το αίσθημα να πρέπει να κινείσαι με αναπηρικό αμαξίδιο , να παίζεις και να βάζεις πόντους στο καλάθι. Θετικοί Πόντοι στην μπασκέτα της ζωής  μας!!

 

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!»
Η ουσιαστική συμμετοχή, από τα πιο μικρά έως τα πιο σπουδαία, είναι απαραίτητη για να αλλάξουμε όλα όσα μας ενοχλούν και να δημιουργήσουμε το σήμερα που θέλουμε και το αύριο που ονειρευόμαστε.

 

Περισσότερα Άρθρα

Φρίκη στην Ουκρανία: Κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του

Ένας γυμνός άνδρας εκτός εαυτού έτρεχε στους δρόμους ενώ ήταν καλυμμένος με αίματα και έντερα. Σοκ έχει προκαλέσει στην Ουκρανία η υπόθεση του 30χρονου, ο οποίος κρατούσε το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς, σύμφωνα με την NY POST. «Ένας γυμνός άνδρας, γεμάτος αίματα και τυλιγμένος σε έντερα, κρατούσε […]

Αργολίδα: Ανακοίνωση ενημέρωση για τις άδειες εργασίας αλλοδαπών

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης διασποράς του κορονοϊού και προστασίας της Δημόσιας Υγείας και προς το σκοπό αποτροπής συνωστισμού στην υπηρεσία μας, σας γνωρίζουμε ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Τα δικαιολογητικά για την έκδοση των αδειών εργασίας που απαιτούνται πρέπει να αποστέλλονται όλα μαζί και όχι σταδιακά, […]

Follow by Email