19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθησαν, προχθές (6.10.2020) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, τρεις (3) ημεδαποί, 39χρονος και δύο (2) 47χρονοι, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστες, λίγο αργότερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από οικία ημεδαπής, δίχως όμως να τα καταφέρουν καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (7.10.2020) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (7.10.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να διαρρήξει όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του. Όπως προέκυψε, ο 37χρονος το ίδιο βράδυ διέπραξε ακόμη δύο (2) απόπειρες κλοπών και μία (1) κλοπή σε οχήματα, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα. Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -178,8- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, δύο κερματοδέκτες και κλειδιά αυτοκινήτων.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Αργύρης Τζιέρης υποψήφιος με τη “Δυνατή Ερμιονίδα”

Νέο μέλος στην παράταξή μας ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ο Αργύρης Τζιέρης, ο οποίος γεννήθηκε και κατοικεί στην Ερμιόνη με την σύζυγό του Ναταλία Μπρούστα. Ένας δραστήριος νέος που επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο του, την Ερμιονίδα. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής και είναι ο Αρχηγός της ποδοσφαιρικής αθλητικής ομαδας “ΑΕ Ερμιονίδας” . Του ευχόμαστε […]

Ηακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στο Ναύπλιο

Η ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στο Ναυπλίου Σε κλίμα κατάνυξης και με όλα τα μέτρα για την τήρηση της υγειονομικής ασφάλειας των πιστών ,τελέσθηκε η ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου, Κυριακή 25 Απριλίου 2021. Κρατώντας την εικόνα του Νυμφίου Χριστού ο Ιερέας του […]