21 °C Argos, GR
26 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχουν πολλά μάτια που σας κοιτούν με αγωνία και έρωτα. Κάποιος που σας θέλει, θα σας πλησιάσει αυτές τις ημέρες και θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που αισθάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με το μήνα να προχωράει, πολλά από τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί, ίσως και αναίτια, μέσα σε συνεργασίες, αλλά και σχέσεις αισθηματικές, θα λυθούν και με πρωτοβουλία των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολη αυτή η εβδομάδα από σήμερα 03/08 θα δώσει αφορμές σε άτομα που έχουν καιρό να μιλήσουν και για οποιονδήποτε λόγο είχαν παγώσει οι επικοινωνίες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε μια ασταμάτητη κινητικότητα, αλλά από την αλλαγή του ζωδίου και μετά θα έρθουν οι καταστάσεις έτσι όπως τις είχατε σχεδιάσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα έχετε κάποια επικοινωνιακά πλησιάσματα από έναν πρώην σας, που μόνο τώρα έχει τις συνθήκες της ζωής του έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε μαζί και καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και ειδικά αυτές τις ημέρες που ο αστρολογικός θόλος είναι υπέρ όλων των γήινων ζωδίων.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μη σταθείτε μόνο σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Οι μέρες έχουν ευχάριστες ανακοινώσεις στα αισθηματικά σας και στα οικονομικά σας δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η πρόσφατη ερωτική απογοήτευση που έχετε περάσει αντανακλάται ακόμη στις τωρινές σας συμπεριφορές. Δεν χρειάζεται να αναμετριέστε λεκτικά με όποιον σας πλησιάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Το υποκειμενικό και το αντικειμενικό μέσα στους ερωτικούς δεσμούς σίγουρα δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως η οξεία αντίληψη που έχετε για το τι είναι ο καθείς που σας πλησιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Στη δική σας την περίπτωση, στον ερωτικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες όλα να τα περιμένετε. Από μια απότομη αλλαγή μέχρι και έναν νέο έρωτα, ή και μια αποκάλυψη από το παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν είστε αναγκασμένοι να αγαπάτε κανέναν. Αν κάποιον τον θέλετε, αυτό είναι και κάτι που πρέπει θα εκπορεύεται μέσα από τα αληθινά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Από τα μέσα του μήνα για το δικό σας το ζώδιο σηματοδοτείται μια νέα εποχή, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέους κύκλους στη ζωή σας, σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Η συμβολή των μέσων ενημέρωσης στην διατήρηση της ψυχικής μας ηρεμίας κατά την περίοδο της καραντίνας.

Τη συμβολή των μέσων ενημέρωσης στην διατήρηση της ψυχικής ηρεμίας των ατόμων με αναπηρία, κατά την περίοδο της καραντίνας, υποδεικνύει ο δικηγόρος Παναγιώτης Αλεξανδράκης -μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας- με ανακοίνωσή του και ανάρτηση σχετικού βίντεο, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώνει, ειδικότερα: “Οι άνθρωποι με αναπηρία βιώνουμε δυστυχώς διαχρονικά […]

Σπείρα «άνοιγε» επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω κορονοϊού – Στις 50.000 ευρώ ανέρχεται η λεία

Καταστήματα και επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, είχαν βάλει στο «μάτι» τους μέλη σπείρας διαρρηκτών, πραγματοποιώντας το τελευταίο δεκαήμερο το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ποσότητα χρυσού, ηλεκτρονικές συσκευές και εμπορεύματα, με τη συνολική αξία […]

Αρέσει σε %d bloggers: