16 °C Argos, GR
17 Απρίλιος 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 7 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σας;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι εκπλήξεις που έρχονται στο μονοπάτι σας είναι τεράστιες και σας αξίζουν στο έπακρο. Εσείς που είστε μόνοι, μην κάνετε κάτι που θα σας συνδέσει με το άτυχό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Συμβαίνουν πολλά στη ζωή του συντρόφου σας και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα που τώρα τον κάνει και έχει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά. Από τα μέσα του Μαρτίου όλο αυτό θα αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάποια κουτσομπολιά και σχόλια θα έρθουν στο δρόμο σας από τους κοινούς φίλους κάποιου που αγαπάτε κρυφά. Ακόμη δεν είναι η σωστή ώρα για να κάνετε αποκαλύψεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μετά τη Νέα Σελήνη του μήνα, θα έχετε πιο θετικές επικοινωνίες με το πρόσωπο που θέλετε. Στην εργασία σας θα καταφέρετε να πάρετε μια προαγωγή-καλύτερη θέση.

 ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Οι παράμετροι που σας έχει ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο για την πορεία της σχέσης σας μόνο θετικούς θα σας βρουν. Σίγουρα θα πρέπει να προσθέσετε και τις δικές σας θέσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε μόνιμα μέσα σε μια αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δείχνει να κρατάει επικοινωνιακές αποστάσεις από εσάς. Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να δείτε τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Μη χαθείτε μέσα στην παρελθοντολογία. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά το θετικό είναι ότι κάπως έτσι έχετε και περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πολλές οι απορίες που έχει το συντροφικό σας έτερο για το παρελθόν σας. Σίγουρα από τη δική σας πλευρά κρατήστε διπλωματική θέση και μη χαλάσετε το καλό κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας καταστάσεις που δεν μπορείτε να τις λύσετε αν πρώτα δεν μιλήσετε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπό σας, που κρατά τις απαντήσεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Μια επαγγελματική συμφωνία, που κυνηγάτε τόσο καιρό, θα γίνει πραγματικότητα και θα σας ανοίξει τις πόρτες για να κάνετε και ό,τι είχατε σκεφτεί και ονειρευτεί με τον άνθρωπο που έχετε στο πλάι σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί η σκέψη σας να είναι ακόμη σε μια παλιά σας αγάπη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει η μόνιμη τροχοπέδη για να μη βλέπετε και τι άλλο κυκλοφορεί γύρω σας.

 ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Μια εποχή που θα ανοίξει μπροστά σας πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες για να μπορέσετε και πάλι να φέρετε την καθημερινότητά σας στα μέτρα που θέλετε.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Ευστάθιος

Μεγαλομάρτυρας της χριστιανικής εκκλησία, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 20 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Ευστάθιος και Ευσταθία. Ο Ευστάθιος ονομαζόταν αρχικά Πλακίδας και ήταν ανώτερος αξιωματικός του ρωμαϊκού στρατού. Μία μέρα καθώς κυνηγούσε ένα ελάφι, είδε στα κέρατά του να φέρει σταυρό και άκουσε μία φωνή που τον καλούσε […]

Η γιορτή του Τιμίου Προδρόμου στην Μιδέα

  Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Τοπική Κοινότητα Μιδέας και στον Ιερό ναό που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό χθες το βράδυ που τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φρίμης. […]

Follow by Email