16 °C Argos, GR
25 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Στις 16/10 θα συντελεστεί η Νέα Σελήνη πάνω στον άξονα Ζυγού – Κριού. Ένα φαινόμενο που θα μειώσει τις συναισθηματικές αποστάσεις… σε όλα τα ζώδια.

Επίσης, ευκαιρίες θα έρθουν στην επιφάνεια για όσους επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα στην καριέρα τους ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες-επενδύσεις.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Νέες γνωριμίες

Τα νεύρα σας έχουν περάσει πολλά. Αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και να δίνει την θέση του στη λογική, αλλά και σε νέους ανθρώπους, που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Επανενώσεις ζευγαριών

Ισως πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να ξεκαθαρίσετε τη θέση και τις αληθινές σας προθέσεις στον σύντροφό σας, που δείχνει άκρως μπερδεμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Συναισθηματική στήριξη

Τα μάτια σας δείχνουν μελαγχολία για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να το συνεχίσετε, καθώς ο ανάδρομος πλησιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Οικογενειακές αποφάσεις

Τα προσωπεία πέφτουν και εσείς πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιος είναι τελικά αυτός που σας αγαπά και ποιος αυτός που απλά περνάει την ώρα του μαζί σας.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Φίλοι από τα παλιά

Εχετε μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει πρώτα να τις λύσετε και σε δεύτερο βαθμό να εντρυφήσετε πάνω στην αισθηματική σας ζωή, που και αυτή χρειάζεται ανανέωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Αλλαγές

Αν συνεχίσετε να είστε μπλεγμένοι με πολλές, παράλληλες καταστάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε πρόβλημα. Οι όψεις του Αρη με τον Κυβερνήτη σας φωτίζουν τα σκοτεινά μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Επιτυχίες

Η αγάπη που σας δίδεται από τον άνθρωπό σας αυτήν την εποχή θα περάσει σε πιο πρακτικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας συγκινήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δρομολόγια

Είναι μια περίοδος που είστε σε μια κατάσταση αναμονής για τις απαντήσεις, σε δικές σας προτάσεις, που έρχονται από κάποιο πρώην ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Προτάσεις δέσμευσης

Πολλά τα ευχάριστα που σας έρχονται από τη μεριά του συντρόφου σας, που το μόνο που ζητά είναι να είστε μαζί και καλά, μακριά από αντιξοότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Αισθηματικές εκπλήξεις

Με την Αφροδίτη σε ερωτικές όψεις με τον Ερμή, εσείς θα γίνεται το απόλυτο επίκεντρο νέων γνωριμιών που θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα την ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Κληρονομικά, περιουσιακά

Υπάρχουν τελικά μεγάλες διαφορές μέσα στη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει εσείς σαν πιο αποφασιστικό ζώδιο να το διορθώσετε. Δείτε καλύτερα και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Αγαπημένα πρόσωπα

Οι υποθέσεις που κάνετε μέσα στο μυαλό σας ίσως και να είναι λάθος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ρωτήσετε ευθέως για αυτά που σας προβληματίζουν.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τό διήγημα τῶν Χριστουγέννων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Πήγε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στα γραφεία της εφημερίδας «Ἀκρόπολις» για να παραδώσει ένα χριστουγεννιάτικο διήγημα. Ο Σταμάτης Σταματίου (Σταμ Σταμ) δεν τον αναγνώρισε και μάλιστα σχημάτισε την εντύπωση ότι ήταν κάποιος άπορος που πήγε να πάρει τις δέκα δραχμές για τα Χριστούγεννα, όπως όλοι οι φτωχοί της εποχής. Ο Παπαδιαμάντης τις πήρε, αλλά ήθελε να δώσει […]

Μερομήνια : Δείτε τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Τα μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού. Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό τον επόμενων μηνών. Αλλαγή, με συνεχή και σταδιακή πτώση […]

Follow by Email