32 °C Argos, GR
1 Αυγούστου 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ο σύντροφός σας θέλει να σας μιλήσει για τα όποια επόμενά του σχέδια, που συμπεριλαμβάνουν και εσάς. Να είστε και εσείς έτοιμοι, λοιπόν, για να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, το μόνο που σας χρειάζεται είναι να εκφράσετε τις προθέσεις σας σε αυτόν που αγαπάτε. Οι εξελίξεις θα τρέξουν και στα οικονομικά σας ζητήματα!

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αυτό που θα απασχολήσει το ζώδιό σας είναι επιστροφές από το παρελθόν, που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τα πράματα πιο σφαιρικά. Οι νέες προτάσεις θα σας εκπλήξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ευκολίες πολλές θα έρθουν και εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σταυροδρόμια, που έχουν να κάνουν με ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά και την απόφαση για μια επανασύνδεση.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχετε! Αυτός που αγαπάτε θα σας μιλήσει πλέον ανοιχτά για θέματα που πρέπει να ξέρετε και μαζί να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να δηλώνετε στους τρίτους μπερδεμένοι, αλλά μέσα σας γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Μέσα στον Ιούνιο οι συνθήκες αλλάζουν και θα είστε σίγουρα μαζί με αυτόν που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Υπάρχουν εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, κι αυτό ενοχλεί κάποιον στο τώρα, που ζητάει την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Οι ερωτήσεις που σας έρχονται πολλές και με δηλώσεις που θα σας ξαφνιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στις προσεχείς ώρες θα έχετε ακούσματα – ειδήσεις από κάποιον που καιρό τώρα έχει εξαφανιστεί από τις επικοινωνίες. Υπάρχουν ζητήματα που θέλει να συζητήσει μαζί σας άμεσα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποιος που έχει μεγάλο χρονικό διάστημα να σας δει σας έχει νοσταλγήσει. Πιθανόν και έμμεσα με κάποιους κοινούς σας γνώριμους να μαθαίνει για εσάς. Αποκαλύψεις στα προσεχώς!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Θα τα καταφέρετε, τελικά, να μιλήσετε με τον πρώην σας. Είναι μια καλή εποχή για το ζώδιό σας, όπου κάποια προβλήματα θα λυθούν. Οι επιλογές που έρχονται και στην εργασία σας θα σας δικαιώσουν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς που είστε μπερδεμένοι με το παρόν σας θα μπορέσετε το επόμενο 10ήμερο να βρείτε λύσεις σε όλα και για όλους. Σίγουρα αυτοί που σας αγαπούν θα έρθουν πιο κοντά σας.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κάποιος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα λάβετε πρότασή του για να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Κάποια χρήματα επίσης που αναμένετε σας έρχονται.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Επίτιμα μέλη του Ι.Σ.Κ.Ε. ο Ναυπάκτου Ιερόθεος και ο Δημητριάδος Ιγνάτιος

Επίτιμα μέλη του ΙΣΚΕ ανακηρύχθηκαν οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. αποτελούμενη εκ των: α) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Σελλή Προέδρου, β) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Βαμβακίδη Αντιπροέδρου και γ) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου Μιχαήλ Μετζάκη Ταμείου, επισκέφθηκε την Δευτέρα 25/11/2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. […]

Ο Πέτρος Δούκας για τα αδέσποτα στο Δήμο Σπάρτης

Σχετικά με αναρτήσεις για τα αδέσποτα στο Δήμο Σπάρτης: Καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως κάποιοι τα παρουσιάζουν! Φυσικά κανένα καταφύγιο δεν θα μπορούσε να είναι dogs paradise. Κάθε σκυλί περιορισμένο φυσικά δεν μπορεί να νοιώθει ευχάριστα! Αλλά έχουν υδρονέφωση, ταΐζονται σωστά, επιθεωρούνται από κτηνιάτρους κλπ. Μάλιστα αναθέσαμε τη περιποίηση των αδέσποτων στο Φιλοζωικό […]

Follow by Email