7 °C Argos, GR
9 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα βρείτε τρόπους για να λήξετε κάποια οικονομικά σας ζητήματα που έχουν εγκατασταθεί στη ζωή σας μήνες τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η αγάπη που έχετε για το σύντροφό σας αποδεικνύεται και μέσα από πράξεις. Μέσα στον Μάρτιο θα έχετε συζητήσεις γύρω από συγκατοίκηση ή και γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά αυτά που πρέπει να πείτε στον άνθρωπό σας και να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Γενικά μια εποχή που θα σας φέρει κοντά σε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η αισθηματική σας μοναξιά σάς προσφέρει και περισσότερο χρόνο για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα μέσα στην εργασία, αλλά και τη φιλική σας καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μόνο αισθηματικές. Δεν θέλετε ακόμη να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον πρώην σας που τη ζητάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είστε σε μια καλύτερη ψυχολογία. Οι μέρες θα φέρουν θετικές ειδήσεις για την εργασία και τα οικονομικά σας μεγέθη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η εύνοια του σύμπαντος σάς κρατάει το χέρι. Χρειάζεται τώρα να διαχειριστείτε τα πάντα με σοφία και εγκράτεια. Το παρελθόν αφήστε το να ξεχαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν σας νοιάζει τι έχει γίνει στο παρελθόν. Είναι τώρα οι καλύτερες ημέρες για το ζώδιό σας. Πιθανόν και ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει στο μονοπάτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν πρέπει να ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας σε άτομα που έχουν εισέλθει στη ζωή σας και στην καρδιά σας μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ο λογισμός σας πάει στα παλιά και αυτό είναι μια μόνιμη πια κατάσταση, που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε αυτό το καλό παρόν που εσείς οι ίδιοι έχετε χτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με τον αστρολογικό ουρανό και τις όψεις υπέρ σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατεβάσετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς. Αυτό θα σας κάνει και ακόμη πιο αρεστούς σε αυτόν που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Έχετε τη δυναμική, και τη δική σας και των άστρων, για να φέρετε καταστάσεις δύσκολες και πάλι στο σημείο που επιθυμείτε. Μην τεμπελιάζετε λοιπόν, πάρτε τις αποφάσεις σας!

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

 

Περισσότερα Άρθρα

“Ψαρεύοντας” στο facebook…

Μεγάλη μέρα η σημερινή, όπως οφείλουν να είναι οι μέρες των μνημοσύνων, όλο και κάτι θα γράψουμε εμείς οι μεγαλωμένοι στην κούνια του σοσιαλισμού, έτσι νομίζαμε τότε, ότι θα ζήσουμε σοσιαλιστικά, φούσκωναν τα πανιά μας από το όνειρο για τη δικαιοσύνη στον κόσμο, την ισότητα, τη δημοκρατία, πληγωμένοι είχαμε βγει από τα πέτρινα χρόνια της […]

Εργασίες απορροής ομβρίων στο νέο κόμβο από τη ΔΕΥΑΝ

Στην πολύ σημαντική παρέμβαση ανάπλασης (κατασκευή κόμβου στην είσοδο της πόλης από την Παραλιακή) από τον Δήμο Ναυπλιέων η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου επικουρικά συνδράμει στην κατασκευή αγωγών απορροής ομβρίων τόσο στην είσοδο του κόμβου από την Μπουμπουλίνας (ΔΕΗ) όσο και στην έξοδο της Μπουμπουλίνας (έμπροσθεν καταστημάτων). Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν επεμβάσεις σε όλη την περιοχή ανάπλασης με φρεάτια […]

Follow by Email