16 °C Argos, GR
14 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το μυαλό σας μόνιμα ταξιδεύει σε αυτά που ακόμη δεν έχουν γίνει, από τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μπορείτε να το συζητήσετε και να πάρετε τις απαντήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ίσως και το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε μια θετική είδηση πάνω σε ένα πρακτικό ζήτημα που μήνες τώρα ταλαιπωρεί το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι σκέψεις του αγαπημένου σας είναι μπερδεμένες. Από τη δική σας μεριά, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσετε όλες τις δικές σας προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Από τον φιλικό σας κύκλο έρχονται προτάσεις ρομαντικές που μάλλον ακόμη δεν τις έχετε καταλάβει. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα όλα θα σας αποκαλυφθούν!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μη μένετε μόνο σε αυτά που σας έχουν πληγώσει. Η εποχή είναι καλή για αυτά που θέλετε να πετύχετε σε εργασία και σπουδές. Οι έρωτες θα σας επισκεφθούν από τον Δεκέμβριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν είστε και τα πιο εύκολα ζώδια στις επανασυνδέσεις, κι αυτό το αποδεικνύετε συνέχεια. Ωστόσο, μια σχετική πρόταση σας έρχεται στα προσεχώς. Κάποιες φιλίες θα δοκιμαστούν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με την αλλαγή ζωδίου προσεχώς, εσείς θα πρέπει να βρείτε και την απαιτούμενη ενέργεια έτσι ώστε να λύσετε όλα τα δεσμά σας με το παρελθόν. Δεν θα είναι και πολύ δύσκολο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με θετική διάθεση, υπομονή και σκληρή δουλειά θα μπορέσετε να περάσετε τις αντιξοότητες. Οι δεσμευμένοι δώστε περισσότερο προσοχή στο σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Νέα ξεκινήματα να περιμένετε από τα μέσα του Δεκεμβρίου και μετά, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα εργασιακά σας, θα έχετε αλλαγές που θα συμφέρουν την τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην εγκλωβίζεστε σε παλιές και άτυχες αναμνήσεις. Ο Δεκέμβριος θα φέρει στο μονοπάτι σας νέα άτομα και υπέροχες καταστάσεις που θα ζεστάνουν την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα κίνητρα σας αυτή την περίοδο στρέφονται κυρίως γύρω από την ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας δράσεων. Σε όλο αυτό θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές αλλά και πηγές χρήματος.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε από τα πιο ανυπόμονα ζώδια, και συνήθως εκεί κάνετε και τα μεγάλα σας λάθη. Το άτομο που σας αφορά θα έρθει μέσα από επικοινωνίες πολύ πιο κοντά σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

“Συνοδοιπορία Χαράς” μέσα στη φύση με οδηγό τον Ιησού Χριστό

Μια “Συνοδοιπορία Χαράς” μέσα στη φύση, γνωρίζοντας πως αυτός που δίνει τη χαρά είναι ο Χριστός! Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου συνεχίζεται και φέτος η κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας στο Κούμανι Ηλείας. Μαγευτική η φύση! Η πρώτη περίοδος ανήκει στα αγόρια. Οι ομάδες; Ισχυροί, Γενναίοι, Αγωνιστές, Σύσσωμοι και Ελπιδοφόροι!! Ακολούθησε τα […]

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στη περιοχή της Ερμιόνης

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ. ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ στο «Ποδάρι» – Κουβέρτα -Κινέτα. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Επίσης θα γίνει επούλωση στο τμήμα από νεκροταφείο προς την Κουβέρτα μέχρι να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου θα γίνει σύμφωνα με την […]

Follow by Email