21 °C Argos, GR
22 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά τα καινούργια πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σας και που σίγουρα σας έχουν φέρει ένα πιο πλατύ χαμόγελο. Ολα τα παλιά πλέον απλά προσπεράστε τα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν έχετε χρόνο για να ασχολείστε εκ νέου με ληγμένες ιστορίες του παρελθόντος. Ο Ηλιος, για λίγο ακόμη επάνω σας, μάλλον κάτι διαφορετικό θα σας φέρει. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μην ζητάτε και τόσα πολλά από άτομα που δείχνουν ότι έχουν αλλού τελικά την προσοχή τους. Εσείς μέσα στον ζωδιακό μήνα σας θα καταφέρετε πολλά και μεγάλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε έρθει σε ένα σημείο όπου άμεσα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή, που δείχνει πια να μην σας ευχαριστεί. Εξελίξεις στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην τοποθετείτε κανέναν πάνω από εσάς. Σίγουρα δεν θα κάνετε κάποιον με αυτόν τον τρόπο να σας αγαπήσει περισσότερο, αντιθέτως θα δείξετε δεδομένοι και αδιάφοροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ολα αυτά που έχετε μέσα στις σκέψεις σας καλό θα ήταν να τα εκφράσετε σχετικά άμεσα στο σύντροφό σας, που θέλει να ξέρει τα σχέδιά σας. Σίγουρα έχετε πολλά ακόμη να κάνετε!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ενας χωρισμός δεν είναι ήττα. Είναι ένας τρόπος όπου πιο σοφοί μπορείτε να πάτε πιο κάτω και να κάνετε τις σωστές επιλογές που σας ωφελούν. Προτάσεις σάς έρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθόλου το τι κάνει και λέει ο πρώην σας. Σίγουρα έχει ενοχληθεί που όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχετε επικοινωνήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Από εκεί που δεν το περιμένετε θα έρθει μια είδηση για το πρόσωπο που κρυφά αγαπάτε τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα μπορείτε να είστε μαζί και με ποιοτικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τα συναισθήματά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό. Μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να τις ανακοινώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μόνο θετικότερα θα είναι τα πράγματα. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι θα λάβετε κάποιες προτάσεις από καινούργιο κόσμο, που θα σας κεντρίσουν την προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε τυπικοί με αυτούς που δεν ξέρετε και αυτό είναι το σωστό. Από τα τέλη του μήνα θα δείτε αν κάποιος από όλους αυτούς μπορεί να σταθεί κοντά στην καρδιά σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Κωπηλασία: Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά

Μια θέση στον τελικό του μονού σκιφ θα διεκδικήσει ο Στέφανος Ντούσκος στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γιαννιώτης σκιφίστας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, αφού παρέμεινε πρώτος, στα 500, τα 1.000, έμεινε δεύτερος πίσω από τον Νορβηγό Κγιέτιλ Μπορτς στα 1.500 μέτρα, για να περάσει δεύτερος και τη γραμμή του φίνις με χρόνο 7:12.77 και […]

100 δόσεις “ανάσα” για οφειλές σε Δήμους

Ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν οφειλές σε δήμους από τέλη, φόρους, κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, πρόστιμα και κάθε είδους μισθώματα δίνει σχετική ρύθμιση, που πρόκειται να ψηφιστεί εντός των επόμενων ημερών από τη Βουλή και ρυθμίζει τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών τους, απαλλαγμένων πλήρως από τόκους, προσαυξήσεις και πρόστιμα, σε έως […]

Follow by Email