15 °C Argos, GR
25 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η αγάπη που ήδη αισθάνεστε για κάποιο άτομο που το ξέρετε ελάχιστα θα δώσει αρκετές αφορμές για να μιλήσετε και να ξανα-συναντηθείτε. Ακόμη υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν μπορείτε να συνηθίσετε τη μοναξιά σας. Σίγουρα πολλά είναι αυτά που σας λείπουν, αλλά επί του παρόντος μην κάνετε κάποιο λάθος και επικοινωνήσετε με τον πρώην σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν ξέρουν ακόμη ποιοι είστε. Μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί με κάποιους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο ο χρόνος θα σας δώσει ασφαλείς απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θα έχετε μια σειρά από προσκλήσεις και επαφές από το πρόσωπο που σας αφορά. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά και να ξεκινήσετε μια σχέση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ζητάτε την επανασύνδεση με κάθε τρόπο. Αυτό το έχει καταλάβει το άτομο που ακόμη αγαπάτε και μάλλον θα σας δείξει την εγωιστική του πλευρά, για λίγο όμως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές αγκυλώσεις στο σύντροφό σας, που έρχονται από το παρελθόν του. Δεν χρειάζεται από τη δική σας την μεριά να κάνετε κάτι άμεσα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα μην απελπίζεστε. Από τα τέλη του μήνα θα έχετε κάποια νέα που θα σας ενδιαφέρουν τα μέγιστα. Ολα αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτά που σας χρειάζονται και έχετε ανάγκη δεν σας τα προσφέρει το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να μη θέλετε και εσείς να κάνετε μαζί του και πιο σοβαρές – μελλοντικές συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η σκέψη σας είναι μόνο στον πρώην σας, που θέλει να σας πλησιάσει και έχει βάλει όλους αυτούς τους γύρω κοινούς σας φίλους να σας μιλήσουν υπέρ του. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κρεμάστε τα γάντια σας. Δεν τα χρειάζεστε! Το πρόσωπο που σας έχει αδικήσει με όλους τους τρόπους πλησιάζει με υψηλές ταχύτητες και θέλει να σας έχει εκ νέου στη ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είστε αυτήν την εποχή μέσα σε ένα μόνιμο άγχος για το πού θα καταλήξει αυτή η σχέση με τον άνθρωπό σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σκέφτεται και ο ίδιος.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Σημειώστε αυτά που θέλετε να πείτε σε αυτόν που τώρα είναι χαμένος από τις μεταξύ σας επικοινωνίες, καθώς από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε σημαντικά νέα του.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Η ΔΕΥΑ Ναυπλίου αντικατέστησε της παλιές αντλίες στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Λέρνης

Η ΔΕΥΑ Ναυπλίου σε μια νέα εποχή με πυξίδα την πρόληψη θα συνεχίσει να παρέχει άριστες υπηρεσίες στους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων. Με τη παρέμβαση αυτή αντικαταστήσαμε τις παλιές, πάνω από 20 χρόνια αντλίες στο αντλιοστάσιο της Λέρνης, με νέες οι οποίες θα μηδενίσουν την πιθανότητα να έχουμε διακοπή υδροδότησης εξ αυτού του λόγου. Ακολούθησε […]

«Πράσινο φως» και από την Κομισιόν για το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε υπό όρους άδεια κυκλοφορίας (CMA) για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που αναπτύχθηκε από την BioNTech και την Pfizer, καθιστώντας το το πρώτο εμβόλιο COVID-19 εγκεκριμένο στην ΕΕ. Αυτή η έγκριση ακολουθεί μια θετική επιστημονική σύσταση που βασίζεται σε διεξοδική αξιολόγηση της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας του εμβολίου […]

Follow by Email