16 °C Argos, GR
19 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κάποιος που σας έχει ερωτευτεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τώρα είναι σε όλα του έτοιμος για να σας αποδείξει το τι πραγματικά θέλει από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι όποιες αλλαγές υπάρχουν μέσα στη ζωή σας έχουν παραξενέψει κατά πολύ τον άνθρωπό σας, που αυτές τις ημέρες πιθανόν και να σας βγάλει μια περισσή ζήλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάποια σοβαρά ζητήματα, από τη μεριά του συντρόφου σας, έχουν επηρεάσει και την πορεία της σχέσης σας. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε το τοπίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μάλλον έχετε μπερδευτεί με όσα σας λέει το αγαπημένο σας ταίρι. Υπάρχουν ακόμη πολλά που άμεσα θα πρέπει να συζητήσετε, αλλά καλύτερα στο τώρα να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κρατήστε τις προσωπικές σας στιγμές μακριά από τα στόματα και τα βλέμματα των άλλων. Ακόμη υπάρχουν πολλά που πρέπει να λύσετε μέσα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας, ειδικά τώρα που αλλάζει οίκο ο Ερμής! Στα εργασιακά σας, θα έχετε προτάσεις που θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολύ!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην αδικείτε τον εαυτό σας μέσα από επιλογές και πράξεις που χαλούν τη γενικότερή σας εικόνα. Ισως και να χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μια επανένωση είναι πιθανή με τον πρώην σας που κάνει όπως έχετε αντιληφθεί τα πάντα για να τραβήξει το ενδιαφέρον σας αλλά και να μάθει για το παρόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ολα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στη ζωή σας είναι και τα μαθήματα που έχετε πάρει. Από την ερχόμενη εβδομάδα 02/08 οι ερωτικοί πειρασμοί θα έρθουν στο μονοπάτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μη μιλάτε άσχημα για το πρώην ταίρι σας. Ισως και να φτάσουν αυτά στα αφτιά του. Καλύτερα να κοιτάξετε το παρόν σας και όλα τα καλά που θα σας έρθουν προσεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ξέρετε ότι υπάρχουν προβλήματα στην καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, αλλά ακόμη κάντε υπομονή, μιας και έχετε μαζί ζήσει ενδιαφέρουσες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τις σκέψεις του θέλει να σας εκφράσει το συντροφικό σας έτερο και μάλλον τώρα θα μπορέσετε να κάνετε και ένα βήμα πιο κάτω. Οι οικονομικές – εργασιακές σας δράσεις έχουν εξελιχθεί.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Σχολικές μονάδες Δήμου Ναυπλιέων: Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας (Λευκάκια)

Ο Δήμος Ναυπλίου συνεχίζει με το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας στα Λευκάκια τις εργασίες και παρεμβάσεις που έχει κάνει. Οπως σημειώνει “αξιοσημείωτο είναι πως η λειτουργία των λυκειακών τάξεων που συστεγάζονται, ξεκίνησε μετά τις μεθοδευμένες ενέργειες του δήμου τα τελευταία δύο χρόνια”. · Εξωτερικό βάψιμο όλου του κτιρίου · Διαμόρφωση κουζίνας και πλήρης […]

Συνάντηση του Ανδρέα Πουλά με εκπροσώπους της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Λαφατζή Ευάγγελο και την Γ. Γραμματέα Μαίρη Βασιλάκου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας είχε ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς στο γραφείο του. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Νομό και αφορούν την επιχειρησιακή επάρκεια, τον εξοπλισμό και τα προβλήματα που αυτά δημιουργούν. Τα κυριότερα θέματα που […]

Follow by Email