28 °C Argos, GR
21 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει δυνατές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 30 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή να δεις τον/την σύντροφό σου να γίνεται πιο επιθετικός και διεκδικητικός, κάτι που σας κάνει να νιώσεις πιεσμένος.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η καθημερινότητά σου γίνεται ιδιαίτερα δραστήρια το διάστημα αυτό, οι ευθύνες στην δουλειά σου πολλαπλασιάζονται και ο προσωπικός σου χρόνος περιορίζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε επηρεάζει θετικά, καθώς θα βρίσκεται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά του έρωτα και με την δημιουργικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Έως τις 30 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή και αλλαγή κατοικίας, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις μια συμβίωση με τον/την σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι επαφές και οι διασυνδέσεις που κάνεις το διάστημα αυτό, θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες για το μέλλον σου, ενώ αν ετοίμαζες ένα νέο εγχείρημα, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να το υλοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, η οικονομική σου κατάσταση θα σε απασχολήσει έντονα, είτε λόγω πρόσθετων εξόδων που παρουσιάζονται είτε λόγω κάποιας αλλαγής στο εισόδημά σου που σε προβληματίζει

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Γίνεσαι πιο αποφασιστικός και άμεσος, καταφέρνοντας να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποιοι φόβοι σου, ενώ ενδέχεται το παρασκήνιο στη δουλειά σου να είναι εξαιρετικά έντονο, κάτι που θα σε προβληματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου, να κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια ακόμα και να ξεκινήσεις μια καινούρια συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ο Άρης περνά στον Ζυγό, εκκινώντας μια περίοδο κατά την οποία η καριέρα και η επαγγελματική σου πορεία, έρχονται σε πρώτο πλάνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ο Άρης εισέρχεται στο φιλικά προσκείμενο για σένα ζώδιο του Ζυγού και φέρνει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, είτε αυτά σχετίζονται με επαγγελματικές συνεργασίες και εγχειρήματα, με εκπαίδευση ή ταξίδια.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου και το πάθος μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί, ενώ καλό είναι να μην κρατάς τον θυμό σου, ώστε να προλαβαίνεις εκρήξεις.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο αγαπημένος σας έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για το κοινό σας μέλλον και ειδικά από τις αρχές του επόμενου μήνα. Σκεφτείτε και εσείς τις δικές σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Σχεδιάστε πιο προσεχτικά τις επόμενές σας κινήσεις. Έχετε πολλά που πρέπει να […]

Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η νέα Σελήνη στον Λέοντα – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Η αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη στον πύρινο Λέοντα θα φέρει μια σειρά από πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ζωδίων, που θα αφήσουν το στίγμα τους μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού. Σε θέματα σπουδών και επενδύσεων, εύνοια θα έχουν οι εκπρόσωποι του Νερού και του Αέρα. Αιφνίδιοι γάμοι και απρόσμενες επανασυνδέσεις για όλους τους άλλους. Αστρολογικές […]

Follow by Email