17 °C Argos, GR
14 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ο άνθρωπός σας έχει πια πάρει κάποιες καταλυτικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία και πρέπει να τις ακούσετε με μεγάλη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Σε λίγο ο Ηλιος θα περάσει στο αδελφικό ζώδιο της Παρθένου. Μια καλή εποχή, που μπορείτε να ξεδιαλύνετε εύκολα καταστάσεις σε δουλειά και κοινωνικές συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Τα φλερτ αυτήν την εποχή δεν σας αγγίζουν καθόλου. Αυτό είναι και αποτέλεσμα όλων αυτών των αισθηματικών αλλαγών και δυσκολιών που έχετε προσφάτως περάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι δεσμεύσεις είναι κοντά. Εσείς που έχετε μεγάλες – μακροχρόνιες σχέσεις, έχει έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσετε να κάνετε τα επόμενα μεγάλα βήματα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα χρειαστεί να ανεβάσετε την ταχύτητά σας και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις για την εργασία σας αλλά και το ταίρι σας. Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με τόσο ευνοϊκές όψεις των εξωτερικών πλανητών, εσείς θα έχετε επιλογές στην αισθηματική σας ζωή. Το φθινόπωρο θα σας βρει αλλαγμένους. Τα εργασιακά σας θέλουν προσοχή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μπορεί να είστε ελεύθεροι αυτό το διάστημα, αλλά η καρδιά σας ακόμη είναι στην προηγούμενή σας σχέση. Εσείς μόνο ξέρετε τι θέλετε να κάνετε. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι γνωριμίες που έρχονται από τις επόμενες εβδομάδες στο δρόμο σας σίγουρα θα σας δικαιώσουν για την υπομονή σας. Εσείς, πια, απλά μην κάνετε άλλες εκπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι χωρισμένοι του ζωδίου σας, από τη στιγμή που ο Ηλιος θα περάσει στην Παρθένο στις 22/08, θα έχουν επικοινωνίες που πιθανόν και να φέρουν μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μέσα στην οικογένειά σας θα παρθούν αποφάσεις που εν τέλει θα σας δικαιώσουν. Απόγονοι, επενδύσεις και πολλά άλλα είναι στα… προσεχώς. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο μόνιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολα καλυτερεύουν μέσα στο δεσμό σας και εσείς θα μπορέσετε να ρίξετε και αλλού την προσοχή σας. Η δουλειά σας χρειάζεται και την παρουσία σας. Ευχάριστα νέα έρχονται από φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν χρειάζεται να είστε πάντα σύμφωνοι με αυτά που λέει ο άνθρωπός σας. Σίγουρα, όμως, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σας ζητάει. Μπορεί σε κάτι να έχει δίκιο.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ : Κάρολος Κουν 1908 – 1987

Δημιουργός τέχνης και παιδαγωγός του θεάτρου. Γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1908 στην Προύσα. Ο πατέρας του, Ερρίκος Κοέν, πάμπλουτος έμπορος και κοσμοπολίτης, ήταν κατά το ήμισυ έλληνας χριστιανός και κατά το άλλο ήμισυ γερμανοπωλονοεβραίος. Η μητέρα του, Μελπομένη Παπαδοπούλου, ήταν ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη. Οι γονείς του απουσίαζαν συχνά από το σπίτι, κάποια στιγμή χώρισαν και […]

Μαρία Ράλλη για το κολυμβητήριο Ναυπλίου

“Τα έργα μας είναι απόδειξη της συνέπειας των λόγων μας. Άλλο ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών μας έγινε πραγματικότητα. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι σήμερα υπογράψαμε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προγραμματική σύμβαση για την τοποθέτηση ισοθερμικού καλύμματος στο κολυμβητήριο Ναυπλίου «Κ. Γκούβερης». Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Η εξέλιξη αυτή, […]

Follow by Email