16 °C Argos, GR
25 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι καταστάσεις μόνο καλυτερεύουν για εσάς και αυτό θα σας δώσει μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσετε το απαιτητικό σας έτερο, που θέλει πολλά περισσότερα πια από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Άτομο κύρους θα παρουσιαστεί προσεχώς στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει πρακτικά σε όλα αυτά που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Κρατήστε από νωρίς τις σωστές ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θέλετε να εξελιχθείτε κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ακόμη δεν έχετε δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε παραδοσιακοί στην αγάπη και αυτό τώρα σας φέρνει μπροστά σε διλήμματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και το παρόν, που διεκδικούν την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κινηθείτε με πιο γοργούς ρυθμούς σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Το σύμπαν σάς στρώνει τα χαλιά και εσείς πλέον θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Ξέρετε τι ζητάτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα τύχετε κάποιων πιο σοβαρών-ρομαντικών συζητήσεων με τον σύντροφό σας, που θέλει να σας μιλήσει για επίσημες δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εσείς που είστε μπερδεμένοι με το παρελθόν σας ακόμη έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να δώσετε απαντήσεις ορθές εκεί που καιρό τώρα σας τις έχουνε ζητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε αποφασισμένοι, πριν να λήξει το έτος, να πάτε σε πιο σοβαρές επικοινωνίες με το πρόσωπο που πολιορκείτε. Σίγουρα να είστε διπλωμάτες και προσεχτικοί σε όλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Υπάρχουν καλά αισθηματικά νέα για εσάς και από εκεί που τα περιμένετε. Επίσης, κάποια χρήματα που είχατε δανείσει πριν να έρθει το ’21 θα σας έχουν επιστραφεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μια άκρως δημιουργική περίοδος που μπορεί να σας φέρει και περισσότερο χρήμα, που με τη σειρά του θα ισορροπήσει οικογενειακές και προσωπικές καταστάσεις μόνιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είστε το επίκεντρο της προσοχής κάποιου που στο παρελθόν τον είχατε απορρίψει. Αυτός θα ξαναχτυπήσει την πόρτα σας και αυτήν τη φορά υπό άλλους όρους και προτάσεις, που θα σας αρέσουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι φίλοι σας έχουν μια μεγάλη έκπληξη για εσάς, που όμως δεν θα σας τη φανερώσουν μέχρι την Πανσέληνο. Κάποιος πρώην έχει φτιάξει τις καταστάσεις έτσι ώστε να σας κάνει πρόταση επανένωσης.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Δ.Κωστούρος: Περιφέρεια και Δήμος προχωρούν μαζί στην επόμενη μέρα του στρατοπέδου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: « Άλλη προοπτική για την περιοχή η παραχώρηση του στρατοπέδου στην Περιφέρεια και τον Δήμο»   Απόλυτα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την εξέλιξη που είχε το θέμα του στρατοπέδου, δήλωσε: Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. « Περιφέρεια και Δήμος προχωρούν μαζί στην επόμενη μέρα που […]

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, σχετικά με το κακόβουλο λυτρισμικό λογισμικό JNEC Ransomware

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση – σε διεθνές επίπεδο – μιας νέας έκδοσης κακόβουλου λυτρισμικού λογισμικού «Ransomware–Cryptoware» υπό την ονομασία «JNEC», που παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, αφενός ως προς τη μέθοδο παραπλάνησης των υποψήφιων θυμάτων και αφετέρου ως προς τον τρόπο λήψης του κλειδιού αποκρυπτογράφησης. Το […]

Follow by Email