37 °C Argos, GR
1 Αυγούστου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2021.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αυτό το διάστημα έχετε πολλά μέσα στις σκέψεις σας και κυρίως για τα θέματα του δεσμού σας. Οι συζητήσεις θα φέρουν λύσεις με τον αγαπημένο σας και όχι μόνο!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το περιβάλλον σας έχει κάποιες αντιρρήσεις, με την τελευταία σας αισθηματική επιλογή. Σκεφτείτε πιο σφαιρικά και ίσως και κάπου να εντοπίσετε μια δόση αλήθειας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι προσπάθειες που κάνει το συντροφικό σας έτερο είναι στο μάξιμουμ, έτσι ώστε να μπορέσετε και πάλι να βρείτε την ισορροπία σας και να ξεχάσετε όλα τα παλιά λάθη.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ πιο απλή από τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και μετά. Χρήμα, ευκολίες και ευκαιρίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας θα κάνουν την εμφάνισή τους.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας ενώσουν μόνιμα και χωρίς άλλα εμπόδια με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι τρίτοι δεν θα πρέπει να έχουν λόγο σε όλο αυτό.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Υπάρχουν κάποια ζητήματα σοβαρά που το συντροφικό σας έτερο θέλει να σας αναφέρει, έτσι ώστε και εσείς να ξέρετε πια τα πάντα και να λύσετε όλους τους γρίφους που έχει η σχέση σας.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τα πράγματα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα, από αυτό που εσείς φαντάζεστε. Αυτός που έχει αληθινά συναισθήματα για εσάς θα σας παρουσιάσει όλες τις προτάσεις του για το μέλλον σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πρακτικά οφέλη έρχονται από τις εργασίες αλλά και τις επενδύσεις σας. Αυτό που έχει τώρα τη μέγιστη σημασία του είναι να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος, που σας έβαλαν φρένο!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η ενέργειά σας έχει πιάσει την κορυφή. Από τις αρχές του Απριλίου θα μπορέσετε και κάποια προβλήματα που εμφανίστηκαν στις επικοινωνίες με τον αγαπημένο σας να τα προσπεράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Θα πρέπει να είστε πιο σώφρονες με τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε για την καριέρα σας αλλά και την προσωπική σας ζωή, που σας έχει βάλει σε τεράστια διλήμματα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας του μήνα, θα έχετε μια θετική είδηση γύρω από μια αισθηματική σας υπόθεση, που έχει μείνει παγωμένη για πολλές εβδομάδες τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει και τόσο πολύ το όποιο παρελθόν του νέου σας συντρόφου. Η αγάπη σας έχει αποδειχθεί και μάλλον είστε από αυτούς που μέσα στην άνοιξη θα έχετε και δεσμεύσεις.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα γεγονότα σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου, στην Ελλάδα και τον Κόσμο

1837 Ψηφίζεται στην Ελλάδα ο πρώτος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για τις μετακινήσεις με ζώα. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. 1908 Θορυβώδες συλλαλητήριο στα Τρίκαλα. Πιεζόμενοι από τους εφοριακούς να πληρώσουν τους φόρους επιτηδεύματος και οικοδομών, οι κάτοικοι των Τρικάλων προξενούν καταστροφές σε δημόσια κτίρια. 1913 Πραγματοποιείται η πρώτη παγκοσμίως πολεμική […]

Απαλλαγή από τα ενοίκια, μείωση του μισθωτηρίου και ρύθμιση παλαιών οφειλών η έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων στα σχολικά κυλικεία

Απαλλάσσονται από το οικονομικό βάρος του ενοικίου τα σχολικά κυλικεία από την 1η Μαρτίου 2020 και για όσο διάστημα διαρκεί η απαγόρευση λειτουργίας των δημόσιων σχολικών μονάδων. Επίσης οι σχολικές επιτροπές και το Δημοτικό Συμβούλιο στις συνεδριάσεις τους, αποφάσισαν ομόφωνα, την καταβολή των οφειλόμενων μισθωμάτων για το σχολικό έτος 2019-2020 σε 12 μηνιαίες δόσεις, όσο […]

Follow by Email